100_hazai Saját műsort kap a Séfek Séfe döntőse / TV2 Séf
 
Műsorok Videók Nézd vissza Műsorújság A csatornáról
Saját műsort kap a Séfek Séfe döntőse
Március 12-től új, saját gyártású műsor kap helyet a LiChi TV programkínálatában. A 100% hazai című gasztroműsor hétköznap esténként jelentkezik a Séfek Séfe döntősével, Szendrei Bencével. A fiatal szakács a kitűnő hazai alapanyagok bemutatása mellett számos konyhai praktikával várja a nézőket, hogy a főzés mindenki számára felhőtlen kikapcsolódássá válhasson.
Saját műsort kap a Séfek Séfe döntőse


A legtöbb séf a finom fogások egyik titkának a jó minőségű alapanyagokat tartja. Ehhez azonban nem kell külföldre menni, hazánkban is számos termelő gondoskodik arról, hogy kiváló zöldségek, gyümölcsök, húsok álljanak a gasztronómia szerelmeseinek rendelkezésére. A LiChi TV új, saját gyártású műsora, a 100% hazai ezeket az alapanyagokat mutatja be, és arra is ötleteket kap a néző a műsor házigazdájától, Szendrei Bencétől, hogy hogyan tud változatos, egészséges ételeket készíteni a hozzávalókból.

„Nagyon boldog vagyok, hogy saját műsort forgathatok és a szenvedélyemnek, a gasztronómiának élhetek. Magam is őstermelő vagyok, a műsorral az a célom, hogy bemutassam a nézőknek, a kiváló minőségű alapanyagokat nem kell mindig külföldön keresni, hiszen hazánkban is hihetetlen jó alapanyagok vannak. Küldetésemnek tekintem támogatni a magyar termelőket, és felszólalni mellettük” – árulta el Szendrei Bence, aki a Séfek Séfe versenyében Wolf András csapatában egészen a döntőig jutott. – „A 100% hazai-ban természetesen az alapanyagok sokrétű felhasználásán van a hangsúly. Gyorsan és egyszerűen tudunk elkészíteni változatos, színes, egészséges ételeket. Rengeteg hasznos otthoni praktikával készülök a nézőknek. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy megértsük mit-miért csinálunk a konyhában, mint bemagolni egy-egy receptet, hiszen akkor öröm a főzés, ha szabadon szárnyal a fantáziánk. Ehhez pedig minden biztos alapot igyekszem megadni a műsor alatt” – tette hozzá a fiatal tehetség.

100% hazai - március 12-től hétköznaponként 20:10-kor a LiChi TV műsorán!


2018. március 8. 9:32

Címkék: 100% hazai lichi tv séfek séfe szendrei bence

Kapcsolódó anyagok