2017. május 24. szerda
Eszter, Eliza

Belépés


MŰSOROK ZENE HUMOR RIPORTMŰSOR TALKSHOW AZ ARCHÍVUMRÓL

Kristályok, amelyek gyógyhatással bírnak


A gyógyításban már köztudott, hogy nem elég a testet gyógyítani és a tüneteket kezelni, hanem a lelket is ápolni kell. Ehhez nagyon sok alternatív lehetőség áll rendelkezésünkre, többek között a gyógyhatású ásványok. Kardos Anita a Kristály Akadémia igazgatója elmondta, melyik kristály, milyen gyógyító hatással bír.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. november 3. 9:43

Címkék: gyógyítás   lélekKapcsolódó anyagok

SZAVAZZ!

Melyik volt a kedvenc produkciód Pál Dénestől és Varga Vivientől?

Csodálatos világ

Szuperfrenofrenetikomaxikapitális

Te rongyos élet

Holiday

Something Stupid

Nyár van

Valami van a levegőben/Erre még meghívlak

Ederlezi

California Gurls

A fák is siratják


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS