2019. október 15. kedd
Teréz

MŰSOROK ZENE HUMOR RIPORTMŰSOR TALKSHOW AZ ARCHÍVUMRÓL

Szülőszoba 1. rész


A Szülőszoba 1. részében két pár történetét ismerhették meg a nézők. A forgatás két hónappal a szülés előtt kezdődött, Gergő Budapesten, míg Attila Szlovákiában született.

Kandász Andrea Szülőszoba című dokumentumsorozata üstökösként robbant be a köztudatba többmillió nézőt szegezve esténként a képernyő elé. A népszerű televíziós és hősnői olyan tabutémákról mesélnek zsigerekig ható őszinteséggel, amiről még az édesanyák sem beszélgetnek a lányaikkal. Hol sírunk, hol nevetünk a sokszor megdöbbentő, máskor könnyfakasztó vagy humoros helyzeteken, miközben 40 különböző női sorstörténet elevenedik meg a filmeken, Borszéki Ferenc rendező-operatőr gyönyörű képeivel. Az árva lány, az állapotosan elhagyott nő, az édesanya, aki újraszüli halott gyermekét, a börtönben világrahozott élet, a meddő nő boldog anyasága, a fiú, aki azért születik, hogy megmentse anyját a haláltól….
Egy dolog a közös a főszereplő nőkben; mindannyian kisbabát várnak. A szívszorító sorozat felrázta és megosztotta az orvostársadalmat is, az egész ország erről beszélt. A sorozatról, ahol az ég és a föld összeér egy pillanatra. A születés pillanatában.

Korhatár: 12 év

2004. január 4. 15:08

Címkék: gyerek   szülés   születés   kandász andrea   tv2klasszikusok_magazin   szülőszobaKapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS