Videók Műsorújság A csatornáról

Premierpéntek a Humor+ csatornán

Április 30-tól megújul a Humor+ programstruktúrája, melynek részeként a klasszikus kedvencek mellett péntek esténként országos sorozatpremiereket láthatnak a nézők.
Premierpéntek a Humor+ csatornán

A TV2 Csoport humorcsatornája megújult programkínálattal köszönti a májust. Minden hétköznap késő délutántól a már jól ismert kedvenceké a terep, 17:20-tól az Életem értelmei, 17:50-től a Férjek gyöngye, 18:50-től a Rém rendes család tripla részekkel, míg 20:25-től a Meldrum ház megunhatatlan karakterivel érkezik a Csengetett, mylord? Fontos információ, hogy a klasszikus brit sorozatot a legelső epizódtól vetíti a Humor+ csatorna. Az animációs sorozatok blokkosítva kerülnek képernyőre, A Simpson család és az Amerikai fater hétfőtől csütörtökig 21:30-tól dupla részekkel, míg a Cleveland Show és a Futurama hétköznap esténként 23:30-tól dupla epizódokkal színesíti a kínálatot.


A péntek este május 4-től a premier sorozatoké, 21:30-tól a Mick kell a gyereknek második évadának folytatása látható, 22 órától a Lazíts, Kevin! második, 22:30-tól pedig az Amerikai fater tizennegyedik évada Magyarországon még nem vetített epizódokkal szórakoztatja a Humor+ közönségét. Szombatonként továbbra is a vígjáték filmeké a főszerep, május 5-én a Ford Farlaine kalandjait, 12-én pedig a Kamuzsarukat vetítik.

2018. április 27. 16:45

Címkék:

  

Kapcsolódó anyagok
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS