január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2021. január 18.
Sztárok és párok 2018 - 2020.07.30.LEGFRISSEBB

A híresség beavatta Kasza Tibit, hogy első randija miként zajlott, és hogy került bevonásra egy harmadik személy is. A szaftos részletek kiderülnek a videóból.
Ajánló - Sztárok és párok hétfő este a TV2-n!
A hírességnek leesett az álla, amikor meglátta a Sztárok és párok egyik csinos párjelöltjét, aki felé még pár szót is intézett. Evelin elmondta, hogy az ő nagyapjától...
A Sztárok és párok egyik párjelöltje volt egy szociológia szakos hallgató. Zsolti viszont ennek kevésbé örült, ugyanis nehézségekbe ütközött, amikor ki akarta mondani a...


Még több

Gáspár Zsolti: ˝Ez igen komoly˝

A hírességnek leesett az álla, amikor meglátta a Sztárok és párok egyik csinos párjelöltjét, aki felé még pár szót is intézett. Evelin elmondta, hogy az ő nagyapjától tanulta el bácsikája az udvarlás minden csinját-binját. Hogy hogyan bókolt Zsolti az kiderül a videóból.

Lehetetlennek tűnt, de végül sikerült Gáspár Zsoltinak

A Sztárok és párok egyik párjelöltje volt egy szociológia szakos hallgató. Zsolti viszont ennek kevésbé örült, ugyanis nehézségekbe ütközött, amikor ki akarta mondani a képzés nevét. A küzdelmes próbálkozásokért nézd meg a videót!

Alapos átvilágításon kell részt venniük Gáspár Evelin udvarlóinak

Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. Zsolti elárulta, hogy Evelin udvarlóinak nem akármilyen teszteken kell átmenniük, hogy a fiúkat az unokahúga közelébe engedje.

Így kérték meg Kulcsár Edina kezét

Kasza Tibi megtudta a Sztárok és párok forgatásán, hogy a modell kezét Csuti a saját születésnapján kérte meg egy közös családi ebéden. A sztárpár elmondta, hogy a lánykérés nem teljesen zajlott zökkenőmentesen. A részleteket tudd meg a videóból!

6 millió forintot nyert Kulcsár Edina és szerelme Csuti

Elképesztő összeget nyert a sztárpár a Sztárok és párok döntőjében. Kulcsár Edina és Csuti nemes gesztust tett, ugyanis a megnyert összeg egy részét felajánlották egy beteg testvérpár részére

Sztárok és párok 2018 - 2020.07.16.

Nézd meg a Sztárok és párok legújabb részét!

Kulcsár Edina: ˝Bárcsak minden nőnek ilyen pasija lenne mint nekem˝

A Sztárok és párok forgatásán elárulta Csuti, hogy ő egy romantikus férfinak tartja magát, és Edinának igyekszik mindig kedveskedni valamivel. Egy ilyen alkalommal vitt haza egy kiscicát is szerelmének.

Ilyen volt Ázsiában Kulcsár Edináéknak

Adás előtt: A Sztárok és párok csütörtöki adásában Kulcsár Edina és szerelme Csuti igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. Kasza Tibi kifaggatta a párost az Ázsia Expressz forgatása alatt összegyűjtött élményükkel kapcsolatban.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG