január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2021. január 16.
Sztárok és párok 2018 - 2020.07.30.LEGFRISSEBB

A híresség beavatta Kasza Tibit, hogy első randija miként zajlott, és hogy került bevonásra egy harmadik személy is. A szaftos részletek kiderülnek a videóból.
Ajánló - Sztárok és párok hétfő este a TV2-n!
A hírességnek leesett az álla, amikor meglátta a Sztárok és párok egyik csinos párjelöltjét, aki felé még pár szót is intézett. Evelin elmondta, hogy az ő nagyapjától...
A Sztárok és párok egyik párjelöltje volt egy szociológia szakos hallgató. Zsolti viszont ennek kevésbé örült, ugyanis nehézségekbe ütközött, amikor ki akarta mondani a...


Még több

Horváth Tomiéknak a több mint 600 dragon ball figura miatt kell költözniük

Az énekesnek több száz dragon ball figurája van, ami miatt feleségével, úgy döntöttek, hogy nagyobb lakásba költöznek. De a helyhiányt nem csak a gyűjtemény okozza, ugyanis a sztárnak rengeteg ruhája is van.

Nem akárhogy jött rá Hargitai Bea a megoldásra

Árnyékolás technikusként keresi a kenyerét a Sztárok és párok egyik szereplője. A nem mindennapi szakmát űző férfinak Bea próbálta meg kitalálni, hogy milyen párja lehet. Nézd meg a videót, hogy a sztár mi alapján logikázta ki a páros másik tagját!

Ezért szakított Hargitai Bea és Katus Attila?

Kibékíthetetlen ellentét van mai napig a két sztár között. Kasza Tibi megtudta a Sztárok és párok forgatásán, hogy mi a szembenállás oka. Less bele a videóba és tudd meg te is!

Hargitai Bea: ˝Sokszor veszekedtünk emiatt˝

A Sztárok és párok forgatásán Bea arról beszélt, hogy amikor még együtt volt Katus Attilával, sokszor alakult ki vita a modell féltékenysége miatt. Az egyik ilyen konfliktushelyzetet el is mesélte.

Kasza Tibi: ˝Milyen hosszú a nyelved?˝

A műsorvezető szóvá tette a Sztárok és párok felvételén, hogy Hargitai Beának milyen méretes nyelve van. A modell elárulta Tibinek, hogy emiatt volt párja Attila sosem panaszkodott.

Sztárok és párok 2018 - 2020.07.20.

Nézd vissza a Sztárok és párok legutóbbi adását!

Még mindig ˝szeretik˝ egymást Hargitai Bea és Katus Attila?

Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Hargitai Bea és Katus Attila igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárok kakukktojásnak számítanak a műsorban, ugyanis nincsenek együtt, de Kasza Tibi kiderítette, hogy még mennyire ˝szeretik˝ egymást.

Sztárok és párok 2018 - 2020.07.17.

Nézd vissza a Sztárok és párok legutóbbi adását!« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG