október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

LEGFRISSEBB

A Sztárok és párok legutóbbi adásában Zámbó Krisztián és Zsuzsi küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. 
Az énekes és párja elárulták a TV2.hu kamerájának, hogy milyen élményekkel távoztak a játék után. Krisztián azt is elmondta, hogy számukra ez egy komoly kihívás volt,...
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
Az énekes megjegyezte, miután elfordultak a fülkék a Sztárok és Párok stúdiójában, és meglátta a pár-jelölt hölgyeket, hogy ˝vannak itt egy kicsit régebbi fajta barbik˝.

Még több

A műsorvezető Zámbó Krisztián kijelentésére reagált így, amikor Krisztián nem vette észre az egyik pár-jelöltet.
Tovább

Krisztián három pár-jelölt hölgyet látott a négy helyett. Vajon ha Kasza Tibi nem mondja, akkor Krisztián észrevette volna a negyediket?
Tovább

Elevenítsd fel a szaftos részleteket, amiket Tápai Szabina és Kucsera Gábor a Sztárok és párok forgatásán fecsegtek ki Kasza Tibinek a magánéletükkel kapcsolatban...
Tovább

A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Tovább

Ezúttal Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. Vajon minden párt helyesen tippeltek meg?
Tovább

SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG