december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

LEGFRISSEBB

Nézd meg a Sztárok és párok legújabb részét!
A csütörtöki Sztárok és párok adásában Détár Enikő és szerelme Péter tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy nem készültek taktikával inkább a...
A híres színésznő minden esetben törekszik arra, hogy családja megadja a módját a közös étkezéseknek. Less bele a videóba, hogy a részletek kiderüljenek!
A műsorvezető ledöbbent Détár Enikő és szerelme taktikáján. Ugyanis a páros segítségként az egyik pár-jelölt gyerekkori fotóját nézhette meg, és a pupillatávolságból...

Még több

A színésznő szerelme Péter elmesélte Kasza Tibinek, hogy a család kedvencének a saját hibájából kifolyólag jutott kevesebb az edényébe. A részletek kiderülnek a videóból.
Tovább

Nézd vissza a Sztárok és párok legutóbbi adását!
Tovább

A Sztárok és párok egyik párjelöltje volt egy szociológia szakos hallgató. Zsolti viszont ennek kevésbé örült, ugyanis nehézségekbe ütközött, amikor ki akarta mondani a képzés nevét. A küzdelmes próbálkozásokért nézd meg a videót!
Tovább

A műsorvezető megviccelte a Sztárok és párok játékosait. Zsolti és Evelin a segítségek közül a jósnőt választották az egyik körben, de helyette Kasza Tibi jövendölt a családnak. A vicces részletért less bele a videóba!
Tovább

A hírességnek leesett az álla, amikor meglátta a Sztárok és párok egyik csinos párjelöltjét, aki felé még pár szót is intézett. Evelin elmondta, hogy az ő nagyapjától tanulta el bácsikája az udvarlás minden csinját-binját. Hogy hogyan bókolt Zsolti az kiderül a videóból.
Tovább

SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG