április 1.
Hugó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

SZTÁROK | A-E | F-J | K-O | P-T | U-Z |

Madár Veronika

Születési év: 1980-01-11

Születési hely: Budapest

Horoszkóp: Bika, mérleg aszcendenssel

Testsúly, magasság: 56-57 kg, 173 cm

Kedvenc kolléga a Jóban Rosszban-ból: Mindegyik kollégámat kedvelem. A Kékmacsek törzsgárdájával töltjük együtt a legtöbb időt.

Színházak ahol játszik: Ruttkai Éva Színház

Hobbi, kedvenc időtöltés: Éneklés, olvasás, színház, filmek, keresztrejtvények, főzőcskézés, vallásfilozófia, hastánc, Pilates, úszás és még rengeteg minden érdekel.

Család: Férjemmel, Richárddal már több éve, hogy egymára találtunk. Az eljegyzésünk 2008. júliusában volt Párizsban, ahová “elrabolt”. A famíliám oszlopos tagas még Szmöre Úr is, a 14 esztendős “exkandúr”. Nincsenek testvéreim, csak tündéri unokatesóim. Édesanyám nyugdíjas, édesapám vendéglátós.

Kedvenc könyv: Nehéz egyet-kettőt kiemelni, ebből is rengeteg van. Például: Márai Sándor, Szepes Mária, Müller Péter, Milan Kundera, Szabó Magda, Jókai Mór, Goethe, Dürrenmatt, E.T.A. Hoffmann, Jean Paul Richter, Thomas Mann etc. A filozófusok közül Hamvas Bélát, Gadamer-t és Hegel-t kedvelem nagyon.

Kedvenc színész: Az „égi társulatból”: Ruttkai Éva, Márkus László, Latinovits Zoltán, Sulyok Mária, Bubik István, Csákányi László, Feleki Kamill, Schütz Ila, Kaszás Attila, Sinkovits Imre, Major Tamás, Gobbi Hilda, Dajka Margit, Horváth Tivadar. Nagyon kedvelem Molnár Piroskát, Bara Margitot, Rudolf Pétert, Balázs Pétert, Kállay Ferencet, Bánffy Györgyöt, Csala Zsuzsát, Gubás Gabit, Marozsán Erikát, Torday Terit és még nagyon sok színművészt. Robert de Niro, Franco Nero, Al Pacino, Christopher Lambert, Faye Dunaway, Meryl Streep, Goldie Hawn, Julia Roberts, Louis de Funés stb.

Kedvenc színdarab: Bulgakov: Mester és Margarita, Vörösmarty: Csongor és Tünde, Brecht: Koldusopera, Dürrenmatt: Az öreg hölgy látogatása, Ödön von Horváth: Mesél a bécsi erdő, Werner Schwab: Elnöknők, Spiró György: Csirkefej de a végtelenségig folytathatnám a sort.

Kedvenc zenei előadó: Ella Fitzgerald, Celine Dion, LGT, Edda, Ishtar Alabina, Drum Theatre, Metallica, Földrengés, Tankcsapda, Tóth Vera, Cserháti Zsuzsa, Natasha Atlas, Annie Lennox és még sokan mások.

Sorozat: Jóban Rosszban

Karakter: Galambos Gyöngyi nagyon munkabíró teremtés, a Macsek igazi színfoltja volt, amíg ott dolgozott pincérnőként. Szeret mindig, mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, a pletykák egyik fő forrása Csillagkúton. Emellett nagyon kedves ember, kollegális és segítőkész, mindig lehet rá számítani. Odavan az ezotériáért, és úgy tűnik, tud is olvasni a kártyákból. Jelenleg a klinika recepciósaként dolgozik. Emilel egymásba szeretnek, ugyan kapcsolatuk nem mentes a bonyodalmaktól, de férfi megkéri a kezét.

 

Madár Veronika linkek


MŰSORÚJSÁG