2017. július 25. kedd
Kristóf, Jakab

Belépés



Sztárban sztár - Facebookjáték szabályzat

SztarbanSztar_logo_RGB.jpg

Köszönjük, hogy játszottatok a Sztárban sztár Facebookjátékban! A feltett kérdésre helyesen válaszolók között sorsoltunk, a nyertesek:

2016.11.08.

Gerhát Erzsébet
Fazekas Zsolt

2016.11.02.

Szilágyi Bernadette
Bíró Dorottya

2016.10.25.

Némethné Horváth Katalin
Olsavszky Alexandra

2016.10.18.

Bagyinszki Betti
Szőcs Annabella

2016.10.11.

Szelle Marcell
Koczkás Panna

2016.10.04.

Miklós Enikő
Őze-Márkus Éva

2016.09.27.

Zsitva Dominika
Hatvani Attila

2016.09.20.

Csákvári Krisztián
Vezse Bianka

2016.09.13.

Gergely Judit
Horváth Dávid

Szabályzatunk értelmében az aktuális nyertes visszajelzését minden héten az értesítést követő 24 órán belül várjuk a sztarbansztarjegy@tv2.hu e-mail címre arról, hogy át tudja-e venni nyereményét, el tud-e jönni partnerével az Élő Show-ra.

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-44 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)


A játék időtartama:
2016.09.11-től folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Sztárban sztár című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt a TV2-n.


A nyeremény:
Páros belépőjegy a „Sztárban sztár” élő adására.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik csatlakoznak a Sztárban sztár hivatalos Facebook-oldalához ("lájkolják" azt).

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.


A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Sztárban sztár Facebook-oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.


Sorsolás:

A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Sztárban sztár hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A TV2 az átvételről és az előadásban történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja.
Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki.
Amennyiben a nyertes a kihirdetés időpontjától számítva 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.
Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.


TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


Címkék:

2015. szeptember 9. 12:21



További produkciók


KÖZÖSSÉG
FACEBOOK



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS