VIDEÓK | SZEREPLŐK | Hírek | GALÉRIA | Nyerj belépőt! | Szabályzat | ARCHÍV
JÁTÉKSZABÁLYZAT

Köszönjük, hogy játszottatok a TV2 Live alkalmazás segítségével! A Sztárban Sztár nyerteseinek listáját itt tekintheted meg.

'SZTÁRBAN SZTÁR' MŰSOR JÁTÉKSZABÁLYZAT
2017.09.10.

1. Műsorsorozatról röviden:
A Sztárban Sztár a TV2 csatornán látható műsorsorozat, amiben zsűri és a nézők élőben, a produkció alatt döntenek arról, hogy egy adott sztár tovább jusson-e a versenyben vagy sem. A TV2 fenntartja a műsor és szabályváltoztatás jogát. A műsorváltozásról, a továbbjutás és a kiesés menetéről a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.
A nézői szavazás a résztvevők által történő véleménynyilvánítás, amely döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő Előadók személyét.

I. ALAPFOGALMAK:

„Sztárban Sztár” szavazás a TV2 Live alkalmazással

A 2015. szeptember 22-től ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.
A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők az általuk választott, a Sztárban Sztár műsorsorozatban fellépő Előadóra szavazhatnak, kiválasztva azt az Előadót, akit a következő adásba tovább akarnak juttatni, illetve az utolsó adásban a verseny győzteseként szeretnének viszontlátni.
Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes szavazatot leadott egy adásban az általa kiválasztott Előadóra és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz az adott heti nyeremények kisorsolásában. A főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.


A nyeremények pontos listájáról a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.

A „Sztárban Sztár” szavazás szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) a továbbiakban: „TV2”.

Résztvevők

A szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.
A „Sztárban Sztár” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. Bárki szavazhat, de a csak 18. életévüket betöltők járulhatnak hozzá, hogy arcképük (képmásuk) megjelenjen a műsorban.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

A „Sztárban Sztár” szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt Előadót hozzásegítsék a Sztárban Sztár versenyben a továbbjutáshoz, valamint a verseny megnyeréséhez; a zsűri által adott szavazatok és a résztvevők leadott szavazatai alapján kerül meghatározásra a továbbjutók sorrendje.
Az 1. adás végén nincs kiesés, a kapott pontszámoktól függetlenül minden versenyző továbbjut. A 2. adástól a legkevesebb versenyponttal rendelkező versenyző a kieső, ő távozik.

A sorrend megállapítása a zsűri szavazatai és a résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő Előadók személyét.

Zsűri szavazás:
A Sztárokat az 1. adás során 3 tagból álló, a 2. adástól 4 tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 1 és 10 pont között értékelheti a Sztár produkcióját, az 1. adás és a Döntő során a zsűri nem pontoz, a 2. adástól egy produkcióra maximálisan összesen 40 pontot adhat. Amennyiben a sztár több produkciót is előad egy adás alatt, akkor a zsűritagok minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a zsűri által a Sztárnak adott (összesített) pontszáma a vonatkozó élőadásban. Amennyiben a zsűri pontozása alapján két Sztárnál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két Sztár osztozik az adott helyezésen. (Például: két Sztár is maximális pontszámot, 40 pontot kapott a zsűritől, akkor mindkét Sztár az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő Sztár a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban. Többszörös Holtversenyben ugyanezek a szabályok érvényesek)


Az 1. adás végén nincs kiesés, a kapott pontszámoktól függetlenül minden versenyző továbbjut. A 2. adástól a legkevesebb összeadott versenyponttal rendelkező versenyző a kieső, ő távozik.

Az összeadott versenypont egyenlősége esetében a résztvevői szavazatok döntenek; azaz a kieső ebben az esetben a résztvevőktől kapott legkevesebb szavazattal rendelkező Sztár.
Példa 12 versenyző esetén:
A zsűritől kapott pontok:
„A” Sztár 40 pont
„B” Sztár 37 pont
„C” Sztár 34 pont
„D” Sztár 33 pont
„E” Sztár 30 pont
„F” Sztár 29 pont
„G” Sztár 27 pont
„H” Sztár 25 pont
„I” Sztár 24 pont
„J” Sztár 23 pont
„K”Sztár 22 pont
„L” Sztár 21 pont

A zsűri által adott pontok átváltódnak versenypontokká. A legtöbb pontot kapó Sztár kapja a legmagasabb versenypontszámot:

„A” Sztár 40 pont = 12 pont
„B” Sztár 37 pont = 11 pont
„C” Sztár 34 pont = 10 pont
„D” Sztár 33 pont = 9 pont
„E” Sztár 30 pont = 8 pont
„F” Sztár 29 pont = 7pont
„G” Sztár 27 pont = 6 pont
„H” Sztár 25 pont = 5 pont
„I” Sztár 24 pont = 4 pont
„J” Sztár 23 pont = 3 pont
„K” Sztár 22 pont = 2 pont
„L” Sztár 21 pont = 1 pont

A játékszabályzat a döntővel kiegészítve módosult: A műsorsorozatot az az Előadó nyeri meg, aki az utolsó adásban/Döntőben a nézők szavazatai alapján a legtöbb versenypontot szerzi. A Döntő során az Előadók két produkcióval állnak színpadra, a második kör IGEN – NEM szavazást követően egy új körben lehet a versenyben lévő énekesekre plusz 1 szavazatot leadni.

III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

- A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres szavazást az alkalmazásban a „Köszönjük a szavazatodat!” felirat jelzi.
- A résztvevők által leadott érvényes szavazatokat, annak eredményét, a nyeremények sorsolását minden esetben közjegyző felügyeli, azok végeredményét közjegyző hitelesíti.
- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazásban nem lehet részt venni.
- A „Sztárban Sztár” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.


IV. A résztvevő számára igény bevehető szolgáltatás menete:

- A résztvevő a szavazatküldéssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy Előadóra csak egy szavazat adható le.

V. A szolgáltatás időtartama

- A Sztárban Sztár szavazás szolgáltatás csak az élő adás alatt, meghatározott időszakokban az Előadók produkciója alatt vehető igénybe.
- Érvényes szavazat csak a versenyben lévő Előadókra adható le.
- A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.
- Az utolsó szavazási etap befejezése a műsorsorozat utolsó adásában – a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható; erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban és az alkalmazásban is megtörténik; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel a szavazást lezárta, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. A TV2 az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol.
- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy szavazási etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak. A szavazás indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, részszavazás elrendelése és lezárása tekintetében az élő adásban elhangzó időpontok, illetve elhangzottak az irányadók.
- Az esetleges részszavazások olyan véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolhatják a műsor menetét és az abban szereplő Előadók személyét.

VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A Sztárban Sztár műsorsorozatban a résztvevők által a műsor élő adásában indított szavazáson érvényes szavazatot küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.
A heti nyeremények az adott élő adáshoz kapcsolt, illetve abban elindított és még abban az adásban lezárt szavazási etapban érvényes szavazatot küldők között kerülnek kisorsolásra, akik legalább egy érvényes szavazatot küldtek és e-mail címüket is megadták a regisztráció során. A főnyeremény sorsolásában azok vesznek, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
Azok között a résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le a „Sztárban Sztár” szavazásban érvényes szavazatukat, a TV2 közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások után kerül sor, a főnyeremény sorsolására pedig a műsorsorozat végén.

A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
A Sztárban Sztár szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.


2. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy a szavazás során megadott felhasználói azonosító (Facebook, Twitter vagy Gmail felhasználónév) az övé:
• az azonosítóra küldött e-mailre vagy privát üzenetre a saját nevében válaszol
• a felhasználónév vagy fénykép alapján az azonosító minden kétséget kizárólag az adott személyhez rendelhető
• írásos nyilatkozat tesz arról, hogy az azonosítót természetes személyként ő hozta létre.

3. A nyertes kiértesítése:

A „Sztárban Sztár” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor négy pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött e-mail üzenet kiküldését követő 72 órán belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.
Ha a résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.
A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.


4. A nyeremények kifizetésének, illetve kiadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; anyja neve; születési hely és idő;
- nyilatkozat az adólevonásokhoz,
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.
A TV2 kijelenti, amennyiben a nyertes kiskorú, a nyeremény átvétele érdekében helyette és nevében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 2:12§-ban meghatározottak szerint törvényes képviselője jogosult a szükséges írásbeli jognyilatkozat megtételére, illetve a nyereménytárgy átvételére.

5. A nyereményigény érvényesítése

Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élő adás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.

VII. ADATKEZELÉS

A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.tv2.hu oldalon.


A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen.


Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A TV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA


A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.


IX. Műsorváltozás és egyéb változtatási jogok


A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.

X. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján http://tv2.hu/sztarban_sztar/jatekszabalyzat valamint A TV2 Teletext szolgáltatás 483 oldalán .
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:

A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-336-55-45 -ös telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt. A TV2 a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TV2 ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TV2 ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS