Tóth Andi és Szabó Ádám között dőlt el, ki nyerte az ország házibuliját

Felejthetetlen estének lehettek szemtanúi a Sztárban sztár nézői, ugyanis kiderült, ki nyerte az ország legnagyobb házibuliját!

Gloria Gaynor slágerére egy elképesztően látványos produkcióval nyitotta meg a Sztárban Sztár Döntőjét Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba.

Curtis a Sztárban Sztár döntőjében mint versenyző nem, de mint vendég részt vehetett: A zenész élő adásban kért elnézést a nézőktől és rajongóitól a történtek miatt.

A világ egyik legjobb gospel és soul énekesnője, Aretha Franklin bőrébe bújt Tóth Andi a Sztárban Sztár Döntőjében.

A kultikus angol zenekar, a Depeche Mode karizmatikus énekeseként, Dave Gahanként érkezett a színpadra Vastag Csaba. Nézd meg Te is a produkciót!

Szabó Ádám számára a Sztárban Sztár hatalmas sikert jelent: Az énekes elárulta, legjobban a női produkciókat várta, azokat a kihívásokat élvezte igazán.

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst bőrébe bújva énekelt hatalmasat a Sztárban Sztár Döntőjében Szabó Ádám!

Pálmai Anna, Miss Mood, Curtis és Horváth Boldi a Vengaboys együttes tagjaiként tértek vissza a Sztárban Sztár színpadára!

Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvi, Molnár Tomi és Pély Barna a legendás ABBA együttesként repítették vissza a zsűrit a hamisítatlan disco világába!

A második extra produkció tagja Pálmai Anna, Miss Mood, Curtis és Horváth Boldi a Vengaboys együttes tagjaiként tértek vissza.

Balázs Fecó és Berkes Olivér egy különleges produkcióval léptek fel a Sztárban Sztár Döntőjében, melyhez virtuálisan DR BRS is csatlakozott.

Kasza Tibi és Tóth Andi hamar megtalálták az összhangot és remek hangulatban teltek a próbák. A Sztárban Sztár döntőse ezúttal Dér Heni bőrébe bújt.

Dér Heni bőrébe bújva érkezett a Sztárban Sztár Döntőjébe Tóth Andi, duettpartnerével Kasza Tibivel! Nézd meg Te is a produkciójukat!

Kasza Tibi és Tóth Andi fergeteges produkciója utána a zsűri ismét elmondta a véleményét. Bereczki Zoli nem kertelt: elárulta, hogy Andinak szurkol.

Az örökifjú Fenyő Miklós képében érkezett Dolly társaságában a színpadra Vastag Csaba!

Egy fantasztikus duettel lépett színpadra Tóth Gabi, valamint Szabó Ádám, aki Pápai Joci bőrébe bújt a produkció alatt.

Szabó Ádám örömében ordított, amikor megtudta, hogy duettpartnere nem más, mint Tóth Gabi, akivel egy igazán érzelmes adtak elő.

Az ítészek szóhoz sem jutottak Tóth Gabi és Szabó Ádám produkciója után: Lenyűgözte őket a megható, első hangtól az utolsóig tökéletes előadás.

A Sztárban Sztár Döntőjében egy újragondolt slágerrel lépett fel a Name Project és Horváth Charlie!

A Sztárban Sztár első eredményhirdetésén kiderült, melyik versenyző lett a Sztárban Sztár hetedik évadának harmadik helyezettje!

Vastag Csaba Kadlecsek Krisztiánnak mesélt arról, milyen élményekkel zárja az elmúlt elképesztően eseménydús időszakot.

Szabó Ádám elképesztően hálás, hogy Tóth Gabit kapta duett partnereként: Az énekes azt is elárulta, mit súgott neki a színpadon produkció után az énekesnő.

A döntőben Tóth Andi és Szabó Ádám közt dől el, ki lesz a Sztárban Sztár győztese. A zsűri elárulta, melyik versenyző nyerne, ha az ő kezükben lenne a döntés.

Eldőlt, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám közül ki lett 2020. legsokoldalúbb előadója!

 

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz_összefoglaló

2020. november 8. 10:17További produkciók

Nagy izgalmak tarkították a Sztárban Sztár Elődöntőjét. Curtis nem érkezett meg, Fésűs Nelly-t a koronavírus tartotta távol, egy versenyző pedig... tovább
A Queen legendás énekese, Freddie Mercury bőrébe bújt a Sztárban Sztár kilencedik adásában Szabó Ádám. tovább
A kilencvenes évek egyik legnagyobb diszkóslágerével, Haddaway bőrébe búja csapott óriási bulit Horváth Boldi a színpadon. tovább
Tóth Andi a számára leginkább meghatározóbb Sztárban Sztár-pillanatokról mesélt a Döntő előtt. tovább
Mindegyik versenyző előadta produkcióját az Elődöntőben, a zsűri pedig most is lehetőséget kapott, hogy plusz pontot adjon egy-egy énekesnek! tovább
A nézők szavazatai alapján Opitz Barbi lett a Sztárban Sztár hetedik évadának különdíjasa: Az énekesnő Kadlecsek Krisztiánnak mesélt... tovább
A következő részben Curtis és Horváth Boldi is bemutatták, mire képesek Mary Zsuzsiként és Eric Claptonként! tovább
Curtis ezúttal Mary Zsuzsiként készült színpadra állni, a felkészülés során pedig szinte mindent bevetett! tovább
Vastag Csaba Kadlecsek Krisztiánnak mesélte el, hogyan készült fel Chad Kroeger karakterére. tovább
Horváth Boldi őszintén vallott arról, miért nem elégedett produkciójával, és az is kiderült, mennyire nehéz számára két híresség bőrébe bújni egy adás alatt. tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív