Állva tapsolt a zsűri a Sztárban Sztár újabb kiesőjének

Tilla is táncra perdült a Sztárban Sztár 7. élő showjában. Az ország legnagyobb házibulija ezúttal is hihetetlen produkciókat tartogatott mindenki számára.

Nézd meg Te is a Sztárban Sztár versenyzőinek közös produkcióját!

A zsűri most sem felejtette otthon jókedvét: Tilla és az ítészek játékos adok-kapokkal alapozták meg az est hangulatát!

A sztárok ezúttal közös produkciókkal is készülnek, így a szabályok is módosulnak.

 

Ariana Grandeként nem hozta azt, amit elvárt volna magától: Miss Mood Shakiraként azonban apait-anyait bele fog adni, hogy a tökéletes produkciót nyújthassa!

Elképesztő produkcióval állt színpadra Shakira bőrébe bújvaMiss Mood a Sztárban Sztár hetedik élő adásában!

Felforrósította a hangulatot Shakiraként Miss Mood: A zsűrit teljesen levette a szexi előadás a lábáról, ez pedig a pontokon is meglátszódott!

 

Horváth Tomi bőrébe bújik Opitz Barbi, akit személyesen az énekes segített a felkészülésben: A két énekes szerencsét hozó fát is ültetett a biztos siker érdekében.

Opitz Barbi ezúttal Horváth Tomi bőrébe bújt. Ha te is kíváncsi vagy a produkcióra, kattints a videóra!

Horváth Tomi bőrébe bújva állt színpadra Opitz Barbi, de nem nyerte el tökéletesen a zsűri tetszését: Papp Szabi szerint túlságosan statikus volt Barbi a színpadon.

 

Horváth Boldi ezúttal Raymond Ebanks, a Bomfunk MC's frontemberének bőrébe bújik: A produkcióra testvére segítségével készült fel, aki a színpadon is mellette lesz!

Horváth Boldi fékezhetetlenül tarolt a Sztárban Sztár hetedik adásában: A zsűri állva tapsolt a produkció után,ami nem csak hangban de hangulatban is tökéletes volt!

Horváth Boldi, mint Raymond Ebanks, a Bomfunk MC’s frontembere lépett a Sztárban Sztár színpadára.

Elképesztő kihívás elé néz Vastag Csaba, hiszen Elton Johnként kell színpadra állnia: Az énekesnek teljesen át kell szellemülnie,hogy tökéletes produkciót hozhasson!

Vastag Csabát láttuk Elton John bőrében! Nézdv vissza a produkciót!

A zsűri lélegzetvisszafojtva figyelte Vastag Csaba lélekig hatoló produkcióját: Nézd meg, milyen pontokat zsebelt be Vastag Csaba!

A tökéletes Bruno Mars produkciótól fizikai korlátai választják el Szabó Ádámot: Az énekes bevallása szerint egyszerűen képtelen megtanulni táncolni.

Bruno Mars bőrébe bújt Szabó Ádám: Nézd vissza a produkciót te is!

Megszólalásig hasonlított Szabó Ádám Bruno Marsra: A zsűri alig jutott szóhoz a tökéletes produkció után.

 

A híres énekes, Bryan Adams bőrébe bújva lép színpadra Tóth Andi: Az énekesnő nagyon örül a kihívásnak, mert már nagyon várta, hogy újra férfiként álljon színpadra.

Tóth Andit ezúttal Bryan Adams bőrébe bújt: Nézd vissza a produkciót te is!

 

Kadlecsek Krisztián Miss Bee-t kérdezte, hogyan érinti, hogy a Sztárban Sztár fiú tagjai a Bestiák bőrébe bújva állnak majd a színpadra közösen.

˝Meg akartalak verni!˝- Vallotta be Köllő Babett Kadlecsek Krisztiánnak, aki nem rég szúrós megjegyzést tett dekoltázsára.

 

Lehengerlő produkciót nyújtott Tóth Andi: Az énekesnő elképesztő magabiztossággal állt a színpadra, ami meglátszott a produkció alatt is végig kísérte! Kadlecsek Krisztián egy rövid interjú erejéig elcsípte Pap Szabit, aki elmesélte eddigi műsorban szerzett tapasztalatait. Kökény Attila bevallott: nagyon sokat számít a ˝fizimiska˝ egy produkciónál. Azonban a zsűri próbál igazságosan étékelni.

A legnagyobb nehézsége azzal lesz majd, hogy komoly maradjon- állítja Curtis, aki Kozsoként áll színpadra a Sztárban Sztár hetedik adásában! Kozso bőrébe bújt Curtis a Sztárban Sztár 7. élő showjában. Nézd vissza a produkciót te is!

Köllő Babett szerint Curtis mindig sikeresen talál egy-két figurát a szerepeiben, amit megtanul, így produkciói egyszerűen tökéletes lesznek. Egy különleges díva, akinek az elmúlt tíz év legtöbbet játszott rádiós slágere fűződik a nevéhez: Wolf Kati legújabb dalával lép a Sztárban Sztár színpadára! A Sztárban Sztár színpadán legújabb dalát énekelte Wolf Kati! Nézd vissza a produkciót!

Wolf Kati nem először áll a Sztárban Sztár színpadán: Az énekesnő egy előző évadban már versenyzőként szerepelt, az ott szerzett emlékeit pedig Tillának mesélte el. Az Emergency House slágerével áll színpadra Opitz Barbi, Miss Mood, Tóth Andi és Vastag Csaba: A csapat odáig van a kilencvenes évek vad stílusáért! Tóth Andi, Opitz Barbi, Miss Mood és Vastag Csaba közös produkciójában az Emergency House bőrébe bújtak az énekesek.

A hangulat a tetőfokán: Barbi, Andi, Csaba és Miss Mood közös produkciójától minden zsűritagnak régi, őrült bulizós emlékei jutottak eszébe.

A Bestiák bombázóiként áll színpadra Ádám, Boldi és Curtis: A csapat minden követ megmozgat, hogy tökéletes szexi csajok legyenek a produkcióban! A Bestiák bőrébe bújt a Sztárban Sztár három versenyzője: Horváth Boldi, Curtis és Szabó Ádám. Elképesztően szórakoztató produkciót vitt a színpadra Ádám, Boldi és Curtis: A zsűri alig találta a szavakat a látottakra. A zsűri ezúttal is kiosztotta a plusz egy pontot. De vajon, hogy változott a sorrend? Tilla összeszámolta a zsűri és a nézők szavazatait: Íme az eredmény!

Kadlecsek Krisztián ezúttal is kifaggatta Vörös Andrist, aki a legforróbb kulisszatitkokat hozta el a Sztárban Sztár próbáiról! Bereczki Zoli Kadlecsek Krisztiánnak vallott arról, milyen érzés a ˝szigorú zsűritagnak˝ lenni. Kadlecsek Krisztián alaposan kifaggatta az Exatlon első évadának sztárját, Ungit, aki elárulta: Régi barátok a rapperrel és nagyon drukkol Curtis sikerének! Tóth Andi, Vastag Csaba, Opitz Barbi és Miss Mood Kadlecsek Krisztiánnak meséltek a közös produkcióról, a felkészülésről és arról, mennyire élvezték a dalt.

A Bestiákként színpadra álló Curtist, Boldit és Ádámot Kadlecsek Krisztián faggatta ki az őrületes közös produkciójukról!

Innentől minden másodpercet gyakorlással kell töltenie az énekeseknek, hogy játékban maradjanak, hiszen egyre élesebb a verseny!

Nézd vissza a Sztárban Sztár hetedik adásának biztos továbbjutóinak listáját!

A Sztárban Sztár hetedik adásában ismét búcsút kell vennie egy énekesnek a versenytől: A videóból kiderül, ezúttal kinek kell távoznia. A hetedik adás végén kiderült, milyen előadók bőrébe kell bújniuk a nyolcadik élő showban a Sztárban Sztár versenyzőinek! A Sztárban Sztár hetedik adásában Opitz Barbi búcsúzott a versenytől: Az énekesnő Kadlecsek Krisztiánnak mesélt gondolatairól, érzéseiről.

Nézd vissza a Sztárban Sztár adásait! Ha kíváncsi vagy a videókra, KATTINTS IDE!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz_összefoglaló

2020. október 11. 19:50További produkciók

Szinetár Dóra bőrébe bújva áll a színpadra Curtis, akinek sem termete, sem hangszíne nem kifejezetten alkalmas a kamasz lányka előadására: Vajon... tovább
A zsűri szerint a táncon még csiszolhatott volna a Jason Deruloként színpadra lépő Molnár Tomi, ám a kemény kihívás ezt leszámítva tökéletesen teljesítette! tovább
Szabó Ádám felrobbantotta a színpadot, rögtön utána következett Opitz Barbi is, aki ezúttal is elkápráztatta a zsűrit! tovább
Szabó Ádám hihetetlen előadást nyújtott a Sztárban Sztár színpadán. Nézd vissza te is a zsűri értékelését! tovább
Elárulta, szeretne-e gyereket a jövőben. tovább
Az Apostol együttes legnagyobb slágereivel, Meződi Józsefként lépett színpadra Horváth Boldi. Nézd meg Te is a produkcióját! tovább
Kadlecsek Krisztián alaposan kifaggatta Vörös Andrist, aki újabb kulisszatitkokat osztott meg, például azt, mit tud pontosan Tóth Andi meglepetés... tovább
Opitz Barbi énekpróbájára személyesen Horváth Tomi látogatott el, aki a hasznos tanácsok mellett bókokkal is elárasztotta a Sztárban Sztár fiatal tehetségét. tovább
Szabó Ádám a Sztárban Sztár énektanárának, Lajtai Katinak vallott érzéseiről és kiemelte: Reméli, hogy a színpadon kamatoztathatja dühét! tovább
A kamasz Szinetár Dórit nem sikerült külsőre hoznia Curtisnak, a kecses tinilány a zsűri közül senkinek sem jött hiánytalanul át... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív