Megszületett a döntés: Egy versenyző számára véget ért a Sztárban sztár

Nassolnivalókat és partipoharakat elő, hiszen újra kezdetét vette a Sztárban Sztár fergeteges show-ja! Szavazz kedvenceid produkciójára a TV2 Live applikációval!

A Szeptember végén című megzenésített és átdolgozott verssel indította be az ötödik élő show-t a Sztárban Sztár még versenyben lévő nyolc énekese!

Tilla élőben kapcsolta Pély Barnát, aki már a gyógyulás útjára lépett, amit egy negatív teszttel is igazolni tud, így a jövő heti adásban már ismét látható lesz.

A családi ebéd mellől állt fel Köllő Babett, ráadásul egy igazán különleges napon! A Sztárban Sztár zsűritagjai, nincs kétség, teljesen egy csapattá vált!

Elképesztő bulit csinált a színpadon Sean Paul bőrébe bújva Szabó Ádám! Kattints, és nézd meg Te is a produkciót!

Hatalmas sikert aratott Szabó Ádám Sean Paulként: Köllő Babett szerint nem csak a hangok, de a táncmozdulatok is tökéletesen sikerültek az énekesnek!

Demjén Ferenc Bergendy-korszakát idézte meg Vastag Csaba a Sztárban Sztár ötödik élő showjában.

Nótár Mary bőrében érkezett a színpadra Opitz Barbi. Nézd meg Te is a produkciót!

A mikrofondobálás nem Molnár Tomi műfaja, de most Jason Deruloként ezt is meg kell tanulnia...

Jason Derulo fülledt hangulatú világát megidézve csapott óriási bulit a színpadon Molnár Tamás!

A zsűri szerint a táncon még csiszolhatott volna a Jason Deruloként színpadra lépő Molnár Tomi, ám a kemény kihívás ezt leszámítva tökéletesen teljesítette!

Egy igazi zenei legenda, Presser Gábor bőrébe bújt Horváth Boldi a Sztárban Sztár ötödik adásában.

Presser Gáborként ült zongorához Horváth Boldi, aki megnyerte a zsűri szívét a produkcióval: Köllő Babett beismerte, ennyire még egy produkció sem érintette meg...

A tinédzser Szinetár Dóraként mutatta meg Curtis a Sztárban Sztár színpadán, hogy twistelésben is verhetetlen!

A felejthetetlen Cserháti Zsuzsa bőrébe bújva énekelt óriásit Miss Mood az ötödik élő showban!

Miss Mood édesanyjához látogatott el, ahol régi emlékeket elevenítettek fel: A család nagyon szerette Cserháti Zsuzsa dalait.

A felejthetetlen Cserháti Zsuzsa bőrébe bújva énekelt óriásit Miss Mood az ötödik élő showban!

Pély Barna negatív tesztje után bizonytalanná vált Horváth Boldi sorsa, azonban az énekes elárulta, hogy szívesen maradna.

Az összetéveszthetetlen hangú és mozgású rocknagyi, Tina Turner bőrébe bújva robbantotta fel a színpadot Tóth Andi! Nézd meg Te is a produkcióját!

Tóth Andi produkciója után elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Köllő Babett még Szabó Ádámnak is elmondta a véleményét.

Ezúttal igazi dívaként Tóth Andi foglalta el a dobogó legfelső fokát, így vele már egészen biztos, hogy találkozhatnak a nézők jövő héten is.

Tóth Andi tisztában van azzal, hogy rendkívül megosztó személyiség, így nem számított rá, hogy a műsor folyamán bármikor is az első helyen végezhet.

A nézők és a zsűri véleménye alapján megszületett a döntés: Ők a biztos továbbjutók.

A Sztárban Sztár ötödik adásában Vastag Csaba és Molnár Tamás közül került ki az, akinek búcsúznia kell a versenytől...

Ismét nehéz feladatok várnak a Sztárban sztár versenyzőire, azonban egy biztos: jövő héten sem fogunk unatkozni.

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz_összefoglaló

2020. szeptember 27. 9:34További produkciók

Opitz Barbi a népszerű énekesnő, Rihanna bőrébe bújva készül meghódítani a Sztárban Sztár színpadát, amiről elárulta: Nem várt kihívások elé állította őt. tovább
Horváth Boldi Pély Barna helyett,csupán pár óra felkészülés után állt színpadra: A zsűri le volt nyűgözve, hiszen legtöbbször egy hét is kevés a tökéleteshez. tovább
Péter Szabó Szilvia szabályosan lubickol Britney Spears szerepében: Az énekesnő elképesztően boldog, hogy végre nőcis oldalát is megmutathatja a színpadon. tovább
Presser Gábor melankólikus dala szinte megérinti Horváth Boldit. Az énekes szerint más ezt nem tudja úgy átadni, mint az eredeti előadó. tovább
Óriási bejelentéssel ért véget a Sztárban Sztár 3. élő showja. Hogy mire derült fény, az a videóból kiderül. tovább
A Sztárban Sztár színpadán a tíz versenyben lévő zenész Galantis, Dolly Parton és Mr. Probz Faith című dalával nyitották meg a műsor harmadik adását. tovább
Nicki Minaj bőrébe bújva kellett bizonyítania Curtis-nek a nap utolsó produkciójában. tovább
Nézd meg Te is a Sztárban Sztár versenyzőinek közös produkcióját! tovább
Curtis Csonka Andrásként lépett színpadra, a siker pedig nem maradhatott el: Újabb fergetegesen humoros produkciójával bezsebelte a zsűri elismerését. tovább
Íme pár csajozási trükk Péter Szabó Szilviától. Luis Fonsi ugyanis egy igazi macsó. tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív