Hatalmas bejelentéssel ért véget a Sztárban Sztár 3. élő showja

Ismét megnyitotta kapuit az ország legnagyobb házibulija, ami ezúttal igazán rendhagyó volt, ugyanis egy világsztár vendégeskedett a stúdióban.

 A Sztárban Sztár színpadán a tíz versenyben lévő zenész Galantis, Dolly Parton és Mr. Probz Faith című dalával nyitották meg a műsor harmadik adását.

A hangulat már a show kezdete elején kitűnő volt, azonban egy óriási bejelentésnek a híre egy pillanatra mindenkit komollyá varázsolt.

Előző heti produkciójával és karakterével nem volt megelégedve, ám ezen a héten végre olyan karaktert kapott Horváth Boldi, akinek nagyon örül.

Elképesztő hangulatot teremtett Horváth Boldi: Az Earth, Wind and Fire ikonikus dalával robbantotta fel a színpadot rögtön elsőként!

Berobbantotta a stúdiót az első produkció, a hangulatfelelős Horváth Boldi volt. A pontszámok azonban azt mutatták, lehetett volna jobb is az előadás.

Péter Szabó Szilvia szabályosan lubickol Britney Spears szerepében: Az énekesnő elképesztően boldog, hogy végre nőcis oldalát is megmutathatja a színpadon.

Észvesztő produkció: Péter Szabó Szilvia az amerikai szőkeség, Britney Spears bőrébe bújva énekelte el a popikon egyik legnagyobb slágerét!

Till Attila dicsérő szavai után a zsűrin volt a sor, hogy elmondja véleményét Péter Szabó Szilvia produkciójáról.

Molnár Tomi hatalmas tisztelője Korda Gyurinak, ezért kifejezetten izgult, mikor személyesen is találkozhatott a nagy múltú művésszel.

Felejthetetlen produkcióval, Korda György képében vetette bele magát a Sztárban Sztár harmadik adásába!

Molnár Tomi Korda Gyuri bőrébe bújva lépett a Sztárban Sztár színpadára, azonban a zsűri mindenkihez hasonlította Tomit csak Korda Gyurihoz nem.

Pély Barna mindig szeretett volna egy kicsit Kasza Tibi bőrébe bújni, ezért nagyon reméli, hogy sikerül felnőnie a feladathoz és hoznia a karaktert.

Kasza Tibiként felejthetetlen produkciót nyújtott Pély Barna a Sztárban Sztár harmadik adásában!

Kasza Tibi nem volt megelégedve hasonmásával, sőt még ő maga sem érti, hogy ilyen mozgással, hogy válhatott közismerté.

A csinos énekesnőnek Adam Lambert bőrébe bújva kell bizonyítania, és ezúttal nem szépségével, hanem sármjával kell hódítania.

Hihetetlent énekelt az arany torkú Tóth Andi a világsztár, Adam Lambert bőrébe bújva.

Elismerően beszélt a zsűri a fiatal énekesnő produkciójáról, aki hangjával az egész stúdiót ámulatba ejtette.

Vastag Csaba számára döbbenetes kihívás volt Louis Armstrong karakterének betanulása, de a felkészülés minden percét nagyon élvezte!

A Sztárban Sztár színpadán Loius Amstrong híres dalát énekelte el Vastag Csaba.

Versenytársai és a zsűri is felállt és állva tapsolták meg Vastag Csabát, aki Louis Amstrong bőrébe bújva kétségtelenül hatalmasat alkotott.

Szabó Ádám eddigi eredményei elég magasra tették a lécet, ám az énekes újra és újra felül akarja múlni magát!

John Newman dalát adta elő Szabó Ádám. Vajon a fiatal énekesnek sikerült meggyőznie a zsűrit?

Szabó Ádám egyszerűen levette a lábáról a zsűrit: A John Newmann slágerével színpadra álló énekes még egy tűsarkú cipőt is kapott Babettől a színpadra!


Az énekesnő Michael Jackson-t viszi színpadra, akinek egyik legnagyobb immitátora Bereczki Zoli. Úgy érzi emiatt komoly elvárásoknak kell megfelelnie.

Opitz Barbinak nagy álma vált valóra azzal, hogy egy Michael Jackson dalt adhatott elő a Sztárban Sztár színpadán.

Hatalmas feladat elé nézett Opitz Barbi, aki Michael Jackson Billie Jean című dalával állt a színpadra: A zsűri azonban nem csak az erőfeszítéstől volt lenyűgözve...

Miss Mood a fiatal énekesnő, Opitz Barbi bőrébe bújik. A ránctalanítókrém leginkább pedig arra kell, hogy a köztük lévő évek kevésbé legyenek láthatóak.

Versenytársa, Opitz Barbi dalát énekelte el Miss Mood a Sztárban Sztár színpadán.

Miss Mood versenytársa, Opitz Barbi bőrébe bújt, amivel a zsűrit és Opitz Barbit is egyértelműen lenyűgözte!

Így még biztosan nem láthattad a rapper-t. Minden kifinomult női idomot megkapott ahhoz, hogy szexi amazonná tudjon válni a Sztárban Sztár színpadán.

Nicki Minaj bőrébe bújva kellett bizonyítania Curtis-nek a nap utolsó produkciójában.

Köllő Babett alig akarta elhinni, hogy a Nicki Minajként színpadra lépő Curtisnek nincs kitömve a feneke:A zsűri a bírálat érdekében ezért alaposan megtapogatta azt.

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz_összefoglaló

2020. szeptember 13. 22:16További produkciók

Fésűs Nelly kicsit szomorkás hangulatban nyilatkozott Kadlecsek Krisztiánnak kieséséről. Hozzátette: Lajos ezek után haza sem enged majd! tovább
Vastag Csaba kiemelte, megnyugvással tölti el a zenei stílus, amit a Sztárban Sztár harmadik élő showjában képviselhet. tovább
Elképesztő események zajlottak a Sztárban Sztár színpadán. Molnár Tamás elképesztő ˝takarítónő˝produkciója kiverte a biztosítékot. tovább
Kadlecsek Krisztián a második élő show alatt a szünetekben kérdezte a Sztárban Sztár versenyzőit, valamint Metzker Vikit, aki Miss Moodnak jött el szurkolni. tovább
Tones and I bőrébe bújt Tóth Andi a Sztárban Sztár 2. adásában. A nem mindennapi produkcióért kattints a videóra! tovább
A zsűri ismét remek hangulatban fogadta Tillát a közös produkció után. Köllő Babett ruháján azonban most is megakadt a szeme mindenkinek. tovább
Horváth Boldi elárulta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy már a második élő show-ban nőként állhat a Sztárban Sztár színpadára. tovább
Pálmai Anna nagyon elégedett, ugyanis számtalan pozitív visszajelzést kapott első színpadra lépése kapcsán. tovább
Nem beszél angolul, ám idegen nyelven kellett bizonyítania a színpadon: Curtis Kadlecsek Krisztiánnak árulta el, hogyan sikerült legyűrnie a nyelvi... tovább
Molnár Tamást láthattuk, egy egészen elképesztő produkcióban Marylin Mansonként. Nézd vissza a produkciót! tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív