Óriási átalakulások tették felejthetetlenné a Sztárban Sztár újabb adását

A Sztárban Sztár tíz versenyzőjéből kilenc bebizonyította, hogy továbbra is helye van az élő showban, egy énekesnek azonban búcsúznia kellett a mezőnytől.

 Beba Rexha számát hozta el a 11 versenyző a Sztárban Sztár 2. adásába. Nézd vissza a nyitányt!

A zsűri ismét remek hangulatban fogadta Tillát a közös produkció után. Köllő Babett ruháján azonban most is megakadt a szeme mindenkinek.

Tóth Andinak egy olyan előadó bőrébe kellett bújnia, akinek zenei stílusa igencsak távol áll tőle. Vajon sikerült megbirkóznia a feladattal?

Tones and I bőrébe bújt Tóth Andi a Sztárban Sztár 2. adásában. A nem mindennapi produkcióért kattints a videóra!

Tóth Andi produkciója után elképesztő hangulat uralkodott a zsűritagok között. Bereczki Zoltán bevallotta: Imádta Andi előadását!

Horváth Boldinak a Sztárban Sztár 7. évadának második adásában nőként kellett színpadra lépnie. Emiatt a felkészülés sem volt könnyű számára...

Cher bőrébe bújhatott Horváth Boldi. Ha te is kíváncsi vagy az énekes előadásra, kattints a videóra!

A zsűritagoknak leesett az álla, amikor megpillantották Horváth Boldit kivágott női ruhában. Azonban nem csak mozgásával, de hangjával is nagyot alakított az énekes.

Molnár Tominak Marylin Manson-t kellett megelevenítenie a Sztárban Sztár színpadán. Tomi nem titkolta, a világhírű sztár közel áll hozzá, ezért könnyű dolga van.

Molnár Tamást láthattuk, egy egészen elképesztő produkcióban Marylin Mansonként. Nézd vissza a produkciót!

Köllő Babaett szája leesett Molnár Tamás előadásától. De nem csak a színésznő, hanem Papp Szabi is hihetetlen élményekkel gazdagodott.

Az énekesnek Simándy József dalát kell előadnia a Sztárban Sztár hetedik évadának második adásában. Vajon sikerül leutánoznia az ikonikus magyar sztárt?

Vastag Csabát ezúttal Simándy Józsefként láthattuk a Sztárban Sztár színpadán. Ha te is kíváncsi vagy az operett királyára, kattints a videóra!

Vastag Csaba előadását a zsűri kritikája koronázta meg: Bereszki Zoli szerint Csaba hihetetlen nagy előrelépést tett!

Pálmai Anna Madonna dalát kapta feladatként a Sztárban Sztár műsorában. Nem kérdés, a világhírű énekes dala igencsak feladta a leckét a magyar színésznőnek.

Pálmai Anna hihetetlen előadás nyújtott a díva szerepében, hiszen ezúttal Madonna bőrébe bújt!

A hangulatról Pálmai Anna gondoskodott, akinek Madonna egyik dalát kellett előadnia. A produkció a zsűri szerint maga volt a csoda.

Komoly kihívást kapott Pély Barna, aki egy férfias nőt visz a Sztárban Sztár színpadára. De vajon sikerül eltalálnia a két nem közötti arany középutat?

Pély Barna nem kímélte a hangját, ugyanis ezúttal Basement Jaxx énekeseként hallhattuk!

A zsűri önkívületi állapotba került Pély Barna előadásától.

Az énekesnőnek mindig is nagy vágya volt, hogy egy férfi bőrébe bújhasson. A Sztárban Sztár műsorában most erre lehetőséget kapott.

Régi álma is teljesült Miss Moodnak: Az amerikai rapper, Post Malone alakjában léphetett színpadra.

Miss Mood előadása után a zsűrinek megoszlott a véleménye. Ha kíváncsi vagy az értékelésre, kattints a videóra!

A rapper-nek Bobby Farrell-t kell alakítania a Sztárban Sztár színpadán, ám ehhez sajnos nem volt meg minden adottsága. Szerencsére közel volt a segítség...

Boney M táncoslábú és gumitestű frontembere, Bobby Farrell képében láthattuk Curtist!

Bereczki Zoli szerint Curtis Boney M produkciója mindent megidézett, ami a 80-as éveket jellemezte.

Az énekesnő őrlődése nem oktalan, hiszen egy nagy világsztár, Adele bőrébe kell bújnia, mind személyiségileg, mind hangilag. Vajon sikerül neki?

Egy elképesztő hangú énekesnőt, Adele-t kellett alakítania Opitz Barbinak.

Zoliban volt egy kis előítélet Opitz Barbival szemben, de a Sztárban Sztár zsűritagja bevallotta, tévedett az énekesnőt illetően.

Az énekesnő teljesen más dolgokért és sztárokért rajongott mint ma. Nincs kétség, azóta élete és ízlése 180 fokos fordulatot vett.

A Nirvana frontembere, Kurt Cobain képében érkezett a színpadra a törékeny nőből zúzós rockerré váló Péter Szabó Szilvia!

Bereczki Zoltán lázadós korszakát idézte fel Péter Szabó Szilvia előadása után.

Szabó Ádámon eluralkodott a komolytalanság és kapott karaktere előhozta belőle a vicces énjét. Vajon a sok poénkodás a próbák rovására ment?

Fenyvesi Gabi bőrében lépett színpadra Szabó Ádám: Megőrült a stúdió az előadása után!

10 versenyzőből 9 jutott tovább a 3. élő showba. Hogy kik ők, azt a videóra kattintva megtudod!

Miss Mood és Pálmai Anna között dőlt el, hogy vajon ki juthat tovább a 3. élő showba. Egy versenyzőnek ugyanis véget ért a verseny!

A versenyzők megkapták a neveket, hogy kikké kell átalakulniuk jövő héten. Hogy ki ki lesz a következő élő showban, azt megtudod a videóból.

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz7_2adas   szsz_összefoglaló

2020. szeptember 6. 21:41További produkciók

Az AK 26 rappere, Hiro képében érkezett egy kőkemény arc: Pálmai Anna! Nézd meg a produkcióját te is! tovább
Péter Szabó Szilvia nem szégyelli, élete legszebb pillanatának felidézésekor máig könnybe lábad a szeme. tovább
Pálmai Anna nem titkolja: volt, hogy nem ismerte fel saját randipartnerét: A kellemetlen találkozóról a TV2 online riporterének, Vörös Andrásnak vallott. tovább
Vastag Csaba férfiasan vállalja, a régmúltban komoly szenvedések árán adott koncertet, miután az első dal közben súlyos balesetet szenvedett. tovább
A Sztárban Sztár első adása fergeteges volt, a meghökkentő átalakulások és az óriási éneklések mind elvarázsolták a nézőket. Valakinek azonban... tovább
Szabó Ádám ezerrel edz és készül a Sztárban Sztár versenyére, miután szakítása után teljesen felfordult az élete. tovább
Az R-Go legendás énekese, Szikora Róbert képében lépett színpadr, katonai kabátban Horváth Boldi! tovább
Szabó Ádám elárulta, karrierje fordulóponthoz érkezett a Sztárban Sztár versenyének köszönhetően. tovább
Opitz Barbi nem tagadja, szinte sokkot kapott, amikor megtudta, rajongója egy életen át fogja viselni arcképét. tovább
Molnár Tomi számára még közel is áll az általa megformált karakter, de sosem gondolta volna, hogy egyszer így kell majd mutatkoznia a színpadon. tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív