Óriási átalakulások tették felejthetetlenné a Sztárban Sztár újabb adását

A Sztárban Sztár tíz versenyzőjéből kilenc bebizonyította, hogy továbbra is helye van az élő showban, egy énekesnek azonban búcsúznia kellett a mezőnytől.

 Beba Rexha számát hozta el a 11 versenyző a Sztárban Sztár 2. adásába. Nézd vissza a nyitányt!

A zsűri ismét remek hangulatban fogadta Tillát a közös produkció után. Köllő Babett ruháján azonban most is megakadt a szeme mindenkinek.

Tóth Andinak egy olyan előadó bőrébe kellett bújnia, akinek zenei stílusa igencsak távol áll tőle. Vajon sikerült megbirkóznia a feladattal?

Tones and I bőrébe bújt Tóth Andi a Sztárban Sztár 2. adásában. A nem mindennapi produkcióért kattints a videóra!

Tóth Andi produkciója után elképesztő hangulat uralkodott a zsűritagok között. Bereczki Zoltán bevallotta: Imádta Andi előadását!

Horváth Boldinak a Sztárban Sztár 7. évadának második adásában nőként kellett színpadra lépnie. Emiatt a felkészülés sem volt könnyű számára...

Cher bőrébe bújhatott Horváth Boldi. Ha te is kíváncsi vagy az énekes előadásra, kattints a videóra!

A zsűritagoknak leesett az álla, amikor megpillantották Horváth Boldit kivágott női ruhában. Azonban nem csak mozgásával, de hangjával is nagyot alakított az énekes.

Molnár Tominak Marylin Manson-t kellett megelevenítenie a Sztárban Sztár színpadán. Tomi nem titkolta, a világhírű sztár közel áll hozzá, ezért könnyű dolga van.

Molnár Tamást láthattuk, egy egészen elképesztő produkcióban Marylin Mansonként. Nézd vissza a produkciót!

Köllő Babaett szája leesett Molnár Tamás előadásától. De nem csak a színésznő, hanem Papp Szabi is hihetetlen élményekkel gazdagodott.

Az énekesnek Simándy József dalát kell előadnia a Sztárban Sztár hetedik évadának második adásában. Vajon sikerül leutánoznia az ikonikus magyar sztárt?

Vastag Csabát ezúttal Simándy Józsefként láthattuk a Sztárban Sztár színpadán. Ha te is kíváncsi vagy az operett királyára, kattints a videóra!

Vastag Csaba előadását a zsűri kritikája koronázta meg: Bereszki Zoli szerint Csaba hihetetlen nagy előrelépést tett!

Pálmai Anna Madonna dalát kapta feladatként a Sztárban Sztár műsorában. Nem kérdés, a világhírű énekes dala igencsak feladta a leckét a magyar színésznőnek.

Pálmai Anna hihetetlen előadás nyújtott a díva szerepében, hiszen ezúttal Madonna bőrébe bújt!

A hangulatról Pálmai Anna gondoskodott, akinek Madonna egyik dalát kellett előadnia. A produkció a zsűri szerint maga volt a csoda.

Komoly kihívást kapott Pély Barna, aki egy férfias nőt visz a Sztárban Sztár színpadára. De vajon sikerül eltalálnia a két nem közötti arany középutat?

Pély Barna nem kímélte a hangját, ugyanis ezúttal Basement Jaxx énekeseként hallhattuk!

A zsűri önkívületi állapotba került Pély Barna előadásától.

Az énekesnőnek mindig is nagy vágya volt, hogy egy férfi bőrébe bújhasson. A Sztárban Sztár műsorában most erre lehetőséget kapott.

Régi álma is teljesült Miss Moodnak: Az amerikai rapper, Post Malone alakjában léphetett színpadra.

Miss Mood előadása után a zsűrinek megoszlott a véleménye. Ha kíváncsi vagy az értékelésre, kattints a videóra!

A rapper-nek Bobby Farrell-t kell alakítania a Sztárban Sztár színpadán, ám ehhez sajnos nem volt meg minden adottsága. Szerencsére közel volt a segítség...

Boney M táncoslábú és gumitestű frontembere, Bobby Farrell képében láthattuk Curtist!

Bereczki Zoli szerint Curtis Boney M produkciója mindent megidézett, ami a 80-as éveket jellemezte.

Az énekesnő őrlődése nem oktalan, hiszen egy nagy világsztár, Adele bőrébe kell bújnia, mind személyiségileg, mind hangilag. Vajon sikerül neki?

Egy elképesztő hangú énekesnőt, Adele-t kellett alakítania Opitz Barbinak.

Zoliban volt egy kis előítélet Opitz Barbival szemben, de a Sztárban Sztár zsűritagja bevallotta, tévedett az énekesnőt illetően.

Az énekesnő teljesen más dolgokért és sztárokért rajongott mint ma. Nincs kétség, azóta élete és ízlése 180 fokos fordulatot vett.

A Nirvana frontembere, Kurt Cobain képében érkezett a színpadra a törékeny nőből zúzós rockerré váló Péter Szabó Szilvia!

Bereczki Zoltán lázadós korszakát idézte fel Péter Szabó Szilvia előadása után.

Szabó Ádámon eluralkodott a komolytalanság és kapott karaktere előhozta belőle a vicces énjét. Vajon a sok poénkodás a próbák rovására ment?

Fenyvesi Gabi bőrében lépett színpadra Szabó Ádám: Megőrült a stúdió az előadása után!

10 versenyzőből 9 jutott tovább a 3. élő showba. Hogy kik ők, azt a videóra kattintva megtudod!

Miss Mood és Pálmai Anna között dőlt el, hogy vajon ki juthat tovább a 3. élő showba. Egy versenyzőnek ugyanis véget ért a verseny!

A versenyzők megkapták a neveket, hogy kikké kell átalakulniuk jövő héten. Hogy ki ki lesz a következő élő showban, azt megtudod a videóból.

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 7   szsz7_2adas   szsz_összefoglaló

2020. szeptember 6. 21:41További produkciók

Curtis már gyerekkorában is egy igazi lázadó volt, így nem meglepő módon rengeteg csínytevést hajtott végre. Legdurvább tetteiről a TV2 online... tovább
Pálmai Anna Hero-nak öltözött a Sztárban Sztár színpadán, és óriási sikert aratott vele, még maga Curtis is meghajolt a produkció előtt. tovább
Szabó Ádám elárulta, karrierje fordulóponthoz érkezett a Sztárban Sztár versenyének köszönhetően. tovább
A zsűri szerint az egyik legnehezebb feladata Fésűs Nellinek volt, azonban még sem volt teljes egyetértés az ítészek között. tovább
Horváth Boldi elárulta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy már a második élő show-ban nőként állhat a Sztárban Sztár színpadára. tovább
Szabó Ádám teljesen elvarázsolta a zsűrit, akik vastapssal értékelték teljesítményét. "Ez volt a legjobb éneklés ma eddig" - mondták. tovább
Miss Mood Kadlecsek Krisztiánnak mesélt a gyakorlási időszakról: Az énekesnő annyit énekelte a dalt, hogy a végére már kissé meg is unta azt! tovább
Pély Barnát már sok műfajban láthattuk, viszont most egészen új arcát mutatta meg a Sztárban Sztár színpadán! tovább
Fésűs Nelly kicsit szomorkás hangulatban nyilatkozott Kadlecsek Krisztiánnak kieséséről. Hozzátette: Lajos ezek után haza sem enged majd! tovább
Megvan a Sztárban első kiesője: Nézd meg a videót és tudd meg, ki távozik elsőként a hetedik évadban! tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív