Meglágyult Bereczki Zoli szíve? Csak úgy repkedtek a 10 pontok

A Sztárban Sztár leszek! versenyében már csak öt, mindenre elszánt tehetség küzd a 10 millió forintos fődíjért. A Döntő hete közeledik, ezért muszáj minden énekesnek a jövőben a maximumot hozni.

Tilla újfent óriási energiákkal robbant be a Sztárban Sztár leszek! műsorába. Így kell elkezdeni egy műsort!

Ez alkalommal is hatalmasat énekeltek a bent maradt versenyzők, csak úgy rengett a stúdió a hatalmas hangoktól és a kirobbanó energiáktól!

A zsűrik egy jó hangulatú beszélgetés keretében kezdték meg a show-t a Sztárban Sztár leszek stúdiójában. Gabi mesélt arról, hogy hogyan bírja kismamaként a pörgős adásokat, a komoly témák mellett pedig egy kis viccelődés is belefért a beszélgetésbe.

Misurák Tünde elárulta, hogy a múlt hét rengeteget kivett belőle, kicsit összezuhant az eseményektől. Az énekesnő mindezek ellenére egy igazán jó hangulatú, pörgős dallal áll majd színpadra.

Misurák Tünde egy igazi cukorvilágot hozott el a színpadra, egy teljesen más világba repítve ezzel a nézőket. Nem kérdés, produkciója éppen olyan édes volt, mint ő maga!

˝Érzem a vattacukor illatát, még a hamis hangok se zavartak!˝ - fogalmazta meg Tóth Gabi Misurák Tünde cukorvilágba elrepítő produkciójáról.

Békefi Vikinek fel volt adva a lecke erre a hétre, nem könnyű előadót kapott. Az énekesnőnek egy ˝halandzsa˝ nyelvet kellett elsajátítania.

Békefi Viktória rengeteget készült produkciójára, ez pedig meg is látszott az énekesnő előadásán. A nézőtér szinte levegőt sem mert venni a lenyűgöző produkciót figyelve, a kérdés már csak az, hogy a mesterek mit szólnak majd hozzá!

Békefi Viki egész lényét imádják a mesterek, ugyanis átütő produkciójával ismét levette a lábáról a nézőket és a zsűrit is!

Óriási szívvel kell énekelnie Feng Ya Ou-nak következő produkciójában, mestere azonban nagyon bízik a tehetséges énekesben.

Feng Ya Ou érzelmekkel teli pillanatokat hozott el a Sztárban Sztár leszek! színpadára, hangjában benne volt minden, amelytől ez a dal igazán fantasztikus lett.

Feng Ya Ou produkciója rendkívül megindító volt, a mesterek teljesen meghatódva beszéltek az énekes előadásáról.

Tasnádi Bence óriási átalakuláson megy keresztül a legújabb produkciójában, amelynek nagyon örül. Az előadásra való gyakorlás sem volt semmi, ugyanis egy szerepjátékot is lejátszott mesterével az énekes, hogy még inkább ˝szerepbe˝ kerüljön.

Tasnádi Bence produkcióját csak egy szóval tudjuk leírni: tökéletes! Nem csak a hangok, hanem maga a képi világ is teljesen rendben volt, akár egész este el tudnánk nézni és hallgatni a felejthetetlen előadást.

Tasnádi Bence produkciója teljesen lenyűgözte a zsűrit, az értékelés nagyon jó hangulatban telt, a végére pedig Pápai Joci pikáns titkokat is megosztott a múltjából.

Horváth Tomi mellett más segítője is akadt az énekesnek a felkészülésben, hogy emlékezetes produkciót alkothasson majd meg a színpadon. Vajon megtérül majd a közös munka eredménye?

Molnár Dániel egy igazán pörgős, jó hangulatú produkcióval érkezett a Sztárban Sztár leszek! színpadára. Az énekes apait-anyait beleadott, hogy lenyűgözze a mestereket és a nézőket.

Molnár Dániel egészségügyi állapota nem volt a maximumon az este folyamán, ugyanis az énekesnek fáj a torka. Ez azonban nem állíthat meg egy előadóművészt, így le a kalappal az énekes előtt, ugyanis remekül hozta a produkciót így is!

Sebestyén Katja nem könnyű dalt kapott erre a hétre a Sztárban Sztár leszek! műsorában. Oláh Ibolya Magyarország című dala ugyanis nem csak zeneileg, hanem mondanivalójában is megérinti majd az embereket.

Katja produkciója alatt szinte levegőt venni sem mertünk, annyira profi volt! Az énekesnő számára elég kemény volt ez a feladat, hiszen Oláh Ibolya hangja szinte utánozhatatlan, azonban most félelmetes lett a hasonlóság a két énekesnő között!

A mesterek elmondták, hogy bár tudják, nagyon nehéz dolga volt az éneklés során Katjanak, de nagyon szépen "leutánozta" Oláh Ibolya rekedtes hangját. Nem volt ez egyszerű feladat, a kérdés már csak az, hogy pontok tekintetében mennyire értékelik a produkciót a mesterek.

Tökéletes az összhang Feng Ya Ou és Molnár Dániel között. Az énekesek nagyon örültek annak, hogy együtt kell majd énekelniük a Sztárban Sztár leszek! színpadán, ugyanis nem csak szakmailag tartják egymást nagyra, hanem barátok is.

A két srác elszánta magát, hogy meghódítsa a női szíveket és a Sztárban Sztár leszek! színpadát is.

A hangulat a tetőfokára hágott a stúdióban a fiúk duója alatt, igazi szuperprodukcióként írták le az előadást.

Katjának és Tündének nagyon a messzi emlékekbe kell visszatekinteniük, ha hitelesen akarnak teljesíteni a produkciójuk során, ugyanis mindketten már régen voltak egyedülálló nők.

Sebestyén Katja és Misurák Tünde produkciójától szinte berobbant a színpad.

A lányok énekhangjuk mellett a magasba emelkedve, artista mutatványokat bemutatva kápráztatták el a zsűriket és a nézőket. A mesterek óriásit nevettek a lányokon, akik rémült arccal emelkedtek több méter magasba, Katja pedig fantasztikus humorával értékelte a helyzetet.

Tasnádi Bence és Békefi Viktória egy igazán szerelmes és érzelmes dalt fog előadni a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

A páros igazán megható produkcióval állt színpadra, csak úgy izzott köztük a levegő a Shallow című dal előadásakor.

A páros tagjai tökéletesen leutánozták hangulatban és képileg az ˝eredeti produkciót˝, bár hang ügyileg nem volt teljesen kerek a produkció.

Öt versenyzőnek hatalmas kő esett le a szívéről, amikor Tilla kimondta továbbjutóként a nevét, egy valakitől azonban ma is búcsúznunk kell.

Molnár Dániel számára igazi kaland volt az elmúlt időszak, rengeteg tapasztalatot szerzett, és hétről-hétre fantasztikusabbnál fantasztikusabb produkciókkal kápráztatta el a nézőket. A műsorban való szereplése azonban a mai nappal véget ért, búcsúznia kellett a Sztárban Sztár leszek stúdiójától.

Már nem csak egy, hanem két produkcióval is színpadra kell majd állniuk a bent maradt versenyzőknek! Könnyű dolguk azért sem lesz, mert nem csak a produkciók száma növekedett, hanem egyre nehezebb feladatok is várnak rájuk.

Kattints, és nézd vissza az 5. élő show-t!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár hírek   sztárban sztár leszek   tóth gabi   bereczki zoltán   horváth tamás   pápai joci   sebestyén kátja   feng ya ou   misurák tünde   molnár dániel   békefi viktória   tasnádi bence

2019. november 10. 22:02További produkciók

A hangszerelés, a vokál a zenészek és minden egyszerűen tökéletes volt Majka és Curtis első közös fellépése során! A mesterek szinte megszólalni... tovább
 Békefi Viki elárulta, nagyon szeret Tasnádi Bencével lenni, így nagyon örült, hogy őt kapja párjaként. Hogy hogyan boldogulnak a szerelmes... tovább
Amióta elkezdődött a műsor, Farkas Lajos nagyon intenzív életet él a közösségi médiában. Úgy gondolja, ha követői megtisztelik azzal, hogy... tovább
Békefi Viki elképesztően szexi volt a színpadon! Szinte elpirulunk miközben nézzük a produkcióját!  tovább
Molnár Dani már alig várja, hogy Sting bőrébe bújjon, viszont a fiúkkal való közös produkció okozott neki némi nehézséget.  tovább
 A táncórán kicsit kitömték Misurák Tündét, hiszen a The Weather Girls egyik tagját kell megformálnia vasárnap. Az énekesnő igyekezett minél... tovább
 Misurák Tünde először lesz férfi a Sztárban Sztár leszek! színpadán, amit már alig vár. Az énekesnőt hatalmas motiváció tölti el a múlt... tovább
Szuperszexi produkciójával Békefi Viki rendesen befűtötte a hangulatot a stúdióban! Pápai Joci elárulta, ez nem is csoda, hiszen ő a legnagyobb... tovább
Mogyoróssy Adri Lenzsér Oivérnek elárulta, ez volt élete eddigi legizgalmasabb kalandja, ezért végtelenül csalódott, hogy kiesett a versenyből. Úgy... tovább
Farkas Lajos egy igazán mulatós dallal érkezik ma este a színpadra. A tehetséges énekes úgy gondolja, annak ellenére, hogy vidám hangulatú a dal,... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív