Újra együtt a duó: Felrobbant a színpad Majka és Curtis közös produkciójától

Már csak  heten maradtak versenyben, akik mindent megtesznek azért, hogy ők lehessenek Magyarország legsokoldalúbb előadói. De ma este ismét búcsúznia kell valakinek. Kövesd velünk a Sztárban Sztár leszek! adását percről-percre. Az átalakulás extrém méreteket ölt, de ezen felül érkezik Majka és Curtis is egy lélegzetelállító exkluzív produkcióval. 

A Sztárban Sztár leszek versenyében bár egyre kevesebben vannak, mégis mindig ugyanolyan lendülettel és kirobbanó formában nyitják meg a show-t. Nézd meg a TOP7 produkcióját:


A negyedik élő show alatt is hatásos belépővel kezdte meg a show-t Tilla! A műsorvezető táncra is perdült a belépő során, mindenképpen érdemes megnézni!

 A mesterek természetesen a mai napon is ragyognak a stúdióban, Tilla pedig amikor köszöntötte őket, egy kicsit csipkelődött is Pápai Jocival.


Tilla egyik zenei hiányosságára világított rá Bereczki Zoli és a többi mester. Tillát sem kellett félteni, természetesen megvédte magát a "kínos" helyzetben.

Tilla "egészségperceket" tartott a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, a mestereket megkérdezte arról, hogy hogyan is érzik magukat az estén. A kismama Gabi elmondta, hogy hogyan is érzi magát, Zoli elárulta, hogy mi a helyzet a bokájával, és természetesen a másik két mester sem maradhatott ki a sorból.

Békefi Vikinek teljesen le kell majd vetkőznie a gátlásait az általa énekelt dalban, Joci pedig segíteni próbált neki abban, hogy minél dögösebb, vadabb és szexibb legyen a produkció során.

Békefi Viki elképesztően szexi volt a színpadon! Szinte elpirulunk miközben nézzük a produkcióját!

Szuperszexi produkciójával Békefi Viki rendesen befűtötte a hangulatot a stúdióban! Pápai Joci elárulta, ez nem is csoda, hiszen ő a legnagyobb szakértője ennek a forró hangulatnak.

Misurák Tünde múlt heti sikere után elárulta, hogy az eheti dalában mit érez a legnehezebbnek.

Misurák Tündének rendesen fel van adva a lecke múlheti sikere után, a kérdés az, hogy vajon tud-e mégjobban teljesíteni a showban.

Molnár Dániel egy igazán érzelmes dalt hozott el mindenkinek a stúfióba. Hangjával szinte teljesen elvarázsolta a nézőket és a stúdiót, a kérdés már csak az, hogy vajon mit szólnak alakításához a mesterek!

Misurák Tünde pozitív kritikákat kapott a mesterektől, elárulták, hogy a produkció bár cuki volt, de nem mindig látták benne Elton Johnt. Molnár Dani elárulta, hogy múlt héten egyáltalán nem volt fejben, és azt is elárulta, hogy miért. Az énekessel nem sokkal az élő adás kezdete előtt szakított kedvese, mely érthetően eléggé megviselte Danit. Mi erőt kívánunk Daninak a mai szerepléséhez, hiszen tudjuk, apait-anyait beleadott abba, hogy elkápráztassa a mestereket! Molnár Dániel kapott hideget-meleget a mesterektől, mivel véleményük szerint nem volt annyira Sting-es a produkciója. Bár hangban ott volt, de mégsem volt az igazi az utánzás.

Sebestyén Katja eléggé megrettent, amikor meglátta, hogy milyen komoly maszkban kell majd elénekelnie kapott dalát. Bár maga a smink ijesztő, az énekesnő örült annak, hogy végre ˝sok lehet˝ büntetlenül!

Katja óriási átalakuláson ment keresztül, hogy hitelesen tudja előadni Cee Lo Green egyik legismertebb számát. Nem kérdés, az énekesnő emlékezetes pillanatokat szerzett a színpadon, a kérdés már csak az, hogy a mestereknek mennyire nyerte el a tetszését az utánzás.

Farkas Lajos örült annak, hogy ezt a feladatot kapta a Sztárban Sztár leszek! műsorában, ugyanis korábban is öltözött már be Lagzi Lajcsinak. A kérdés már csak az, hogy ez mennyire fog segíteni az énekesnek!

Katja nem kevés sminket és maszkot viselt a produkciója alatt, Pápai Joci pedig mindezt be is bizonyította: kamerák előtt csókolta meg az énekesnőt! Mindezek mellett természetesen azért értékelést is mondtak az énekesnőről.

Farkas Lajos mindent beleadott abba, hogy hitelesen tudja előadni a színpadon Lagzi Lajcsit! Szerintünk fantasztikusat alkotott, a 2000-es évek Dáridó feelingje megvolt!

Farkas Lajos mindent megpróbált azért, hogy Lagzi Lajcsit hűen hozza a színpadon, a mesterek pedig igen jól szórakoztak az előadása alatt, és nagyokat nevettek az értékelés során.

Tasnádi Bence egy teljesen más oldalát mutatja meg a Sztárban Sztár leszek! színpadán, és már nagyon várja, hogy lenyűgözze a zsűrit. Célja, hogy az első perctől fogva lüktessen a produkcióban, és mindenkit a képernyő elé szögezzen!

Tasnádi Bencének most egy olyan karaktert kellet hoznia, aki stílusban nem áll közel hozzá. Hogy mindezek ellenére sikerült-e meghódítania gitárral a kezében a nézőket és a mestereket, az hamarosan kiderül!

Tasnádi Bence produkciójáról a mesterek elmondták, hogy nagyon jól szórakoztak az előadás alatt, igazán vicces volt a produkció. A pontokban ez annyira nem mutatkozott meg, ugyanis Bence 24 pontot kapott csupán.

Feng Ya Ou most nőnek alakul át, véleménye szerint pedig ez elég nagy kihívás lesz számára, de nem riad meg tőle. Az énekes már a próbák alatt gyakorolta a ˝női életérzést˝ és magassarkúban tipegve vitte végig a próbák egy részét.

Az énekes először bújt nő bőrébe a Sztárban Sztár leszek! színpadán, azonban ha tudjuk, hogy ennyire jól megy neki, akkor már korábban is ajánlottuk volna Feng Ya Ou-nak, hogy magassarkúban és hosszú parókában próbálja meg meghódítani a nézőket!

A mesterek azt látták, hogy Feng Ya Ou végre teljes élvezettel el tudott ˝bújni˝ egy karakter mögé, így számos pozitív kritikát mondtak el az énekes produkciójára. Most már kijelenthetjük: Feng Ya Ou hivatalosan is megérkezett a show-ba!

A lányoknak fel van adva a lecke, ugyanis nem csak hangban, hanem mozgásban is a tökéleteset kell hozniuk majd a színpadon. A kőkemény próbákat poénkodással próbálták elütni a lányok, azonban a sok mókázás után a céljuk egy: a legjobbat mutatni a színpadon együttesen is!

"Hát nem lettem volna a Tarzan ezen a lakatlan szigeten" - jegyezte meg Pápai Joci a lányok közös produkciója után.

Most a fiúkon a sor, hogy megmutassák, hogy mit tudnak közösen alkotni! Rengeteget gyakoroltak azért, hogy valami igazán marandót alkossanak a színpadon, a kérdés már csak az, hogy sikerül-e nekik!

A fiúk az Everybody című szám előadásával biztosan belopták magukat a nők szívébe, ez nem is kérdés!

A mesterek szerint óriási volt még csak nézni is a fiúk közös produkcióját! Bár nagyokat mókázott a zsűri az értékelés alatt, egy bizonyos: nagyon nagyot alkottak most a színpadon.

Majka és Curtis több mint egy év kihagyás után újra a színpadon, méghozzá a 100 Tagú Cigányzenekarral, a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában.

Exkluzív: Az este különleges sztárvendégei, akik egy hangos szakítás után tavaly különváltak, de ma este újra együtt lépnek fel a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A két szókimondó apuka, akik sosem tudnak kibújni a bőrükből: Majka és Curtis!

A hangszerelés, a vokál a zenészek és minden egyszerűen tökéletes volt Majka és Curtis első közös fellépése során! A mesterek szinte megszólalni sem tudtak a produkciót követően, iszonyat menőnek titulálták a produkciót. Hat ember folytathatja tovább a Sztárban Sztár leszek! műsorát. Hogy kik azok az énekesek, akik jövő héten is próbára tehetik magukat, az a videóból kiderül!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár leszek   sztárban sztár hírek

2019. november 3. 8:10További produkciók

Bereczki Zoli és Lengyel Johanna őszintén beszélgettek és ennek köszönhetően a mester végre megértette Johannát. tovább
Tóth Gabi nemrég házasságot kötött kedvesével. Ennek örömére a mesterek különleges ajándékokat adtak Gabinak! tovább
Molnár Dani őszintén vallott arról, hogy miért áll hozzá nagyon közel Sting dala. A fiatal énekest egy olyan trauma érte, ami miatt maximálisan... tovább
Sebestyén Katja édes kislánya elkísérte anyukáját az énekórára. A kíváncsi leányzó Tóth Gabi pocakjának láttán rögtön megkérdezte a... tovább
Sergey Lazarev dalával indult a Sztárban Sztár leszek! második élő showja! tovább
Amióta elkezdődött a műsor, Farkas Lajos nagyon intenzív életet él a közösségi médiában. Úgy gondolja, ha követői megtisztelik azzal, hogy... tovább
A Sztárban Sztár leszek! jóképú énekese elárulta, minden versenytársa a szívéhez nőtt az elmúlt hetek alatt. A bohém színész egészen különös... tovább
Másfél év után újra együtt Majka és Curtis. Vasárnap este 18.50-kor a Sztárban Sztár leszek! színpadán a rapper páros ismét együtt lép fel. tovább
A Sztárban Sztár leszek! versenyzőit egy újabb megpróbáltatás elé állítottuk. Versenytársaikat kellett párosítaniuk egy-egy emojihoz. Hogy... tovább
Mogyoróssy Adrienn elárulta: szeretné, ha kívülről is látszana, hogy mennyire kemény nő Kovács Kati. tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív