Történelmi pillanat: Bikicsunáj visszatért a Sztárban Sztár leszek!-be

A 3. élő show-ban Mogyoróssy Adrienn távozott a versenytől! Így már csak 7-en állhatnak a Sztárban sztár leszek! színpadára.

Megkezdődött a Sztárban Sztár leszek! harmadik élő adása, a versenyzők pedig már a kezdés alkalmával óriásit énekeltek. A java pedig még hátra van!

Tilla aztán tudja, hogyan kell elkezdni egy show-t! A műsorvezető egy hatásos belépővel kezdte meg a mai adást. Így kell ezt csinálni! Tilla újfent köszöntötte a Sztárban Sztár leszek! mestereit, akik óriási lelkesedéssel vágnak neki a mai napnak!

Bereczki Zoltánt egy kis baleset érte a múltheti adás óta, így kénytelen egy kis segítséggel végigvinni a mai show-t. Hogy pontosan mi történt a mesterrel, az a videóból kiderül!

Mogyoróssy Adrienn elhatározta, hogy sokkal lazábban fog belevágni az éneklésbe, nem fogja stresszelni magát.

Mogyoróssy Adrienn a Party Rock Anthem című dalt adta elő a zsűrinek, méghozzá nem is akárhogyan!

Mogyoróssy Adrienn visszahozta nekünk az LMFAO emlékezetes táncmozdulatait. A hangulat végig fergeteges volt az előadás alatt, a zsűri pedig ezt meg is jegyezte Adriennek. Bár a hang nem volt tökéletes, de az ember jó érzése megvolt a produkciót nézve. Erős kezdés volt!

Farkas Lajos megígérte önmagának, hogy sokkal több szorgalommal vág neki ennek a dalnak, hiszen a "jó vágányon" haladva szeretné folytatni ezt a versenyt, visszanyerve ezzel mestere bizalmát is

Vajon megtérült az a sok munka, amelyet Farkas Lajos a produkciójába fektetett? Nézd meg a produkciót, és döntsd el te!

Farkas Lajos "műmelleit" még a mesterek is megcsodálták, akik meg is tapogatták formás melleit. A mesterek azonban nem csak az énekes formáit, hanem hangját is értékelték.

Tasnádi Bence ezúttal nem csak a torkát trenírozta, hanem a hasizmait is! Ugyanis nagyon dögös produkciót adott elő!

Tasnádi Bence újra emlékezeteset alkotott a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, a nézők lélegzetvisszafojtva figyelték az énekes produkcióját. Az emlékezetes produkciót itt vissza is nézheted!

Tasnádi Bence óriási energiával vitte végig a produkcióját, azonban Bereczki Zolinak volt egy kis hiányérzete a produkció kapcsán. A többi zsűri azonban nem értett egyet Zolival, szerintük őrületesen jól hozta a karaktert!

Molnár Dánielnek a szenvedélyt és a tüzet kell elhoznia a színpadra, ezzel a túlfűtött szereppel azonban elmondása szerint nem könnyen tud azonosulni. Itt az ideje lerombolni a gátlásokat!

Molnár Dánielből csak előjött a csábító a dal éneklése során, nem tudunk egyszerűen szó nélkül elmenni a túlfűtött mozdulatok és a hibátlan csípőmozgás láttán! A hangot pedig akkor még nem is említettük!

Molnár Dániel produkciójával nem voltak teljesen elégedettek a zsűrik, ennek pedig hangot is adtak az értékelés során. A mesterek elmondták, hogy végig nevették a produkciót, amely azért nem feltétlen jelent jót... Békefi Viki kis félelemmel vágott neki legújabb feladatának, hiszen nem beszél angolul, a dal, amit kapott, pedig kőkemény rap. Viki számára ezen felül is rengeteg minden nehézséget okoz a produkcióban. Vajon mi lesz ennek a vége? Békefi Vikinek bizony feladta a leckét Eminem rapszövege, hiszen teljesen karakteridegen volt számára a rapper szerep. Neked hogy tetszett a produkció?

A mesterek kritikusan álltak Békefi Viki produkciójához, Bereczki Zoltán szerint a lány kicsit elfogyott a dal végére. Azonban nem csak Zoli volt az egyetlen, akinek hiányzott valami a produkcióból...

Feng Ya Ou egyre erősebb versenyzővé vált a Sztárban Sztár leszek! műsorában, egyre többen fedezik fel az énekesben a tehetséget, és azt, hogy tényleg ide való. Feng Ya Ou célja azonban egy: hibátlan és profi produkciót szeretne letenni az asztalra, ezen a héten is.

Feng Ya Ou egyre jobban kezd megérkezni a műsorba, ezt pedig legújabb produkciója is bizonyítja!

Feng Ya Ou az egyik legnagyobb kellemes meglepetése a műsornak, az énekes nagyon sokat küzdött azért, hogy a legjobbak között tartsák számon a mesterek. A sok belefektetett munka úgy tűnik kezd megtérülni számára, hisze csupa pozitív kritikával illették a mesterek.

A feladat nem könnyű, hiszen nem csak tökéletes énekhangot, hanem hibátlan színészi munkát is igényel a dal. Tünde mesterét már a próbák alatt teljesen lenyűgözte Tünde a produkciójával. Hogy a nézőknél is hasonló sikere lesz-e, az hamarosan kiderül! Óriásit énekelt a színpadon Misurák Tünde, a mesterek és a nézők is lélegzetvisszafojtva figyelték az énekes produkcióját, szinte megfagyott a levegő. Papír zsebkendőket elő, ugyanis nem csak az énekhang, de Tünde tökéletes érzelemkifejezése is megfogja az embert!

Misurák Tünde produkciója után szem nem maradt szárazon! Az énekesnő valami olyat alkotott a színpadon, amelyet eddig nem sokan a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában. A mesterek is csak dicsérni tudták a produkciót, amely mindenki óriási hatást gyakorolt.

Nem mindig könnyű felkészülni egy-egy produkcióra, Katja a siker érdekében most azt tapasztalta meg, hogy milyen érzés lenne gyönyörű, hosszú hajától megválni. A siker bizony kemény áldozatokat követel...!

Katja egy teljesen új arcát mutatta meg a produkció során, amely rengeteg nézőt levett a lábáról.

Katja produkciója kétségkívül rendkívül szerethető volt, nagyon jól hozta Falusi Mariann karakterét, hozta a hangulatot. A mesterek szerint "nagyon megjött az egész", szinte hiba nem volt benne, annyira édes volt!

Visszatért a Sztárban Sztár leszek műsorába Bikicsunáj, akinek nem titkolt célja egy fergetegesen mókás produkcióval berobbantani a hangulatot. Less be Bikicsunájjal a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan is készült a humoros előadó a fellépésre!

Ehhez nem is tudunk mit mondani! A hasát fogta a nevetéstől a közönség Bikicsunáj produkciója alatt, felejthetetlen pillanatokat okozott mindenkinek előadásával. Ha csak egyetlen egy videót nézel meg ma, mindenképpen ez legyen az, garantáljuk, hogy a hasad fogod fogni a nevetéstől!

Teljesen berobbant a stúdió Bikicsunáj felejthetetlen produkciója után, a mesterek alig győzték dicsérni az előadót. A mesterek kifejtették, hogy igazi adottság kell ahhoz, hogy valaki ilyen természetesen, izzadságszag nélkül tudjon emberek ezreit jól szórakoztatni, Gabi pedig kifejtette, hogy Bikicsunáj produkciójára biztosan rengetegen kíváncsiak lesznek majd.

Minden versenyző nagyon magas színvonalat hozott, azonban a pontszámok alapján Misurák Tünde dőlhet hátra, hiszen teljesen elvitte a mai estét előadásával.

Bereczki Zoltán versenyzője, Mogyoróssy Adrienn búcsúzott a Sztárban Sztár leszek! műsorától. Habár a versenyző ma is nagyon nagyon ügyes volt, a mezőny már annyira erős, hogy hiábaa jó produkció, ez már kevés volt, így számára most véget ért a verseny.

https://tv2.hu/sztarban_sztar/308640_megalakult-a-buvos-hetes-ok-juto.html A Sztárban Sztár leszek! műsorában hét versenyzőnek folytatódik a verseny, ez azonban azt jelenti, hogy egy versenyzőnek búcsút kell intenie a társaitól. Jövő héten is parádés átalakulásoknak lehetünk majd szemtanúi, a versenyzőknek rendesen feladták a leckét!

A teljes adást IDE kattintva tudod megnézni!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár leszek   tóth gabi   bereczki zoltán   horváth tamás   pápai joci   borsányi dániel   ilyés jenifer   sebestyén kátja   lengyel johanna   farkas lajos   mogyoróssy adrienn   feng ya ou   misurák tünde   molnár dániel   varga dávid_leszek   békefi viktória   tasnádi bence

2019. október 27. 8:00További produkciók

Lali nagyon örül, hogy bejutott a legjobb 12 közé, az első élő show-ban pedig női szerepben láthatják majd a nézők! Hogy kinek a bőrébe... tovább
Két énekes búcsúzott, de tíz elképesztő tehetséggel folytatódik Magyarország legnagyobb házibulija! Sztárban Sztár leszek! második élő show... tovább
 Az értékelés során Pápai Joci igazán arcpirító mondatot intézett Borsányi Dánielnek. Hogy mit mondott pontosan a zsűri a versenyzőnek, és... tovább
Nem volt könnyű dolga a próbák során Tasnádi Bencének, aki elárulta, hogy nem lesz egyszerű számára megalkotnia a kiválasztott karaktert, de... tovább
Próbára tettük a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, vajon mennyire ismerik a mestereket. Kíváncsi vagy Tasnádi Bence miről állította, hogy... tovább
Farkas Lajos  úgy véli, hatalmas lehetőségeket rejt számára a Sztárban sztár leszek! tovább
Ilyés Jenifer mindent beleadott, hogy Zoltán Erika karakterét a Sztárban sztár leszek! színpadjára varázsolja. tovább
Tóth Gabi nagyon meg volt elégedve Lengyel Johanna produkciójával, Bereczki Zoltán nagyon örült ennek, hogy sikerült a Johannában kétkedő Gabit... tovább
Sebestyén Katja édes kislánya elkísérte anyukáját az énekórára. A kíváncsi leányzó Tóth Gabi pocakjának láttán rögtön megkérdezte a... tovább
Sebestyén Katját teljesen levette a lábáról, hogy Judy segítette őt a felkészülésben! tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív