Két versenyzőnek máris véget ért a Sztárban Sztár leszek! - Éld át újra az első élő showt!

A Sztárban Sztár versenyzői hihetetlen lendülettel robbantak be a színpadra, számos emlékezetes pillanatot okozva ezzel a nézőknek. Cikkünkben percről percre végigkövetheted az este legfantasztikusabb pillanatait és az is kiderül, kik bűcsűztak a versenytől!

Az énekesek fergeteges közös produkcióval nyitották meg az első élő show-t, és meg kell hagyni, páratlan hangokat hallhattunk a közös dal során. A versenyzők Jess Gylenne-től az All I am című számot adták elő.

Tilla bombasztikus belépővel indította a show-t, nem kérdés, már a belépője után teljesen felrobbant a stúdió! 

A mesterek is megérkeztek a stúdióba, és készen állnak arra, hogy lenyűgözzék őket a versenyzők produkcióikkal.

Ismerd meg Misurák Tündét, akinek célja, hogy tökéletesen idehozza Zsédát a stúdióba.

Mi nem hallunk különbséget! Misurák Tünde Zséda bőréba bújva hatalmasat alkotott! Produkciója lenyűgözte a zsűritagokat is!

Nem csak a zsűrit, hanem Zsédát is lenyűgözte Tünde produkciója!

Farkas Lajos óriási lehetőséget lát a Sztárban Sztár leszek! műsorában, hogy milyen lesz a produkciója, az hamarosan kiderül!

Farkas Lajos Fatima bőrébe bújva énekelte el a Fekete vonat egyil legnagyobb slágerét.

A mesterek 29 ponttal értékelték Farkas Lali produkcióját.

Ilyés Jennifer motiváltan kezd neki a versenynek, célja az, hogy minél pontosabban és alaposabban tudja előadni a választott produkcióját.Ilyés Jenifer mindent beleadott, hogy Zoltán Erika karakterét a Sztárban sztár leszek! színpadjára varázsolja.

Ilyés Jenifer Zoltán Erikaként lépett a színpadra, és a zsűrik teljesen elhitték azt, amit láttak. "Hoztad, amit kellett!" - jegyezte meg Horváth Tomi.

Szécsi Pál után döglöttek a nők, amit majd Varga Dávid a színpadra is próbál vinni. Dávid Pápai Jocinak elárulta, mostanában nincsenek a családok az életében.Varga Dávid Szécsi Pál bőrébe bújva hódította meg a nőket a színpadon.

A könnyedséget hiányolta néhány zsűri Varga Dávid produkciójából.

Lengyel Johanna a próbákról osztott meg néhány titkot. Nem kérdés, nagyon nagy elkötelezettség kellett ahhoz, hogy mindezt elviselje!

Sia utánozhatatlan hangját próbálta meg utánozni Lengyel Johanna. Produkció során megfagyott a stúdió is.

Tóth Gabi nagyon meg volt elégedve Lengyel Johanna produkciójával, Bereczki Zoltán nagyon örült ennek, hogy sikerült a Johannában kétkedő Gabit meggyőzni. A mesterek 27 pontra értékelték műsorszámát.

Borsányi Dánielnek mindent meg kellett tennie, hogy hiteles Dollyvá váljon, ezért még a lábát is legyantáztatta, ami nem kis fájdalmat okozott neki.Borsányi Dániel Dolly Roll bőrébe bújva bizony a magassarkúnak sem mondhatott nemet. A fergeteges produkcióért nézd meg a videót!Az értékelés során Pápai Joci igazán arcpirító mondatot intézett Borsányi Dánielnek. Hogy mit mondott pontosan a zsűri a versenyzőnek, és miért döbbentek le többen a stúdióban, az a kisvideóból kiderül!

Horváth Tomi nem örült hírnek, amikor kiderült, Molnár Dániel elfelejtett próbára menni. Hogy mi lett ennek a következménye, azt a videóból megtudhatod!Micsoda átalakulás: Molnár Dániel Joe Cocker bőrébe bújt.

Vegyes érzelmei voltak a mestereknek Molnár Dániel produkciójánál.

Sebestyén Katja nagy feladatot kapott, hiszen egy férfit kell majd a színpadon alakítania. Hogy miként változott át, azt a videóban megláthatod!

Elképesztő átalakuláson esett át Katja, hiszen a színpadon tökéletesen megformálta Rag'n'Bone Man-t.

Horváth Tomi a kisfilmben elárulta, Fegng Yaou szerinte az egyik legjobb döntés volt számára. A versenyző elárulta, nagyon hálás mentorának, hogy kapott egy újabb esélyt.

Ya Ou Csipa bőrébe bújva szedte szét a színpadot.

A mentorok örültek, hogy a Sztárban sztár leszek! színpadán felcsendült a Szivárvány című sláger. Az ítészek 26 pontra értékelték a produkciót.

Mogyorossy Andrienn a próbán könnyedén ki tudta énekelni a hangokat, ezért mentora készült egy kis nehezítéssel.

Mogyorossy Adrienn őrületes energiákkal lépett színpadra. Hogy miként utánozta Pink hangját, azt a videóból megtudhatod!

Adrienn elképesztő produkciójától elájultak a mesterek. Nem volt könnyű dolga, hiszen a magasban pörögve-forogva kellet énekelnie.

Békefi Vikinek Korda György bőrébe kell bújnia. A versenyző elárulta, hogy mi lenne a legnagyobb visszaigazolás számára a produkciójával kapcsolatban.

A mesterek egyszerűen lehidaltak Békefi Viki alakításától. És ez teljesen érthető is!

Békefi Viki nagyon komolyan vette a feladatot, csodálatosan pontos és precíz produkciót mutatott be a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A mentorok teljesen elájultak a lány tehetségétől, és produkciójától.

Nem volt könnyű dolga a próbák során Tasnádi Bencének, aki elárulta, hogy nem lesz egyszerű számára megalkotnia a kiválasztott karaktert, de mindent meg tesz majd azért, hogy a kisujjában legyen a produkció.Tasnádi Bence Will.i.am bőrébe bújva egy bandát is kapott maga mellé és a The Black Eyes Peas slágerével felfalták a Sztárban sztár leszek! színpadát. Az őrületes produkcióért nézd meg a videót!A mesterek 27 pontra értékelték Tasnádi Bence produkcióját. Bereczki Zoltán azt is hozzátette, hogy emeli a kalapját Bence előtt.

Ilyés Jenifer és Varga Dávid számára véget ért a Sztárban sztár leszek!

Kattints és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár leszek   borsányi dániel   ilyés jenifer   sebestyén kátja   lengyel johanna   farkas lajos   mogyoróssy adrienn   feng ya ou   misurák tünde   molnár dániel   varga dávid_leszek   békefi viktória   tasnádi bence   tóth gabi   bereczki zoltán   horváth tamás   pápai joci

2019. október 13. 22:35További produkciók

Farkas Lajos, Lengyel Johanna, Mogyoróssy Adrienn, Feng Ya Ou, Misurák Tünde és Molnár Dani az a hatos aki csatlakozik a legjobb tizekettőhöz. Nekd... tovább
 Bereczki Zoli elárulta: csapata igazán sokszínű és nagyon tehetséges minden tagja, azonban, ha valaki ma nem teljesít jól, attól könnyen meg fog válni. tovább
 Szakály Gergő elárulta az Áll, vagy lövök című dalnak érdkes stílusa és érdkel orgánuma van ennek a dalnak, úgyhogy élvezetes dolog énekelni. tovább
Lengyel Johanna ezúttal Evanescence dalát, a  Bring Me To Life című számot adta elő. tovább
Bereczki Zoli tanítványa elárulta, neki több idő kell, hogy megnyíljon és nehezen ad mások véleményére. Hogy mestere mivel sokkolta le őt, az a... tovább
Tasnádi Bence nem könnyű feladatot kapott az első élő showra mesterétől, Pápai Jocitól, hiszen egy egész együttest kell majd megformálnia a... tovább
Elérkeztünk videósorozatunk utolsó baki videójához. Valljuk be, mindig minden sokkal viccesebb, amikor az nem sikerül.  tovább
Adás előtt: Nagy Benett szokásához híven most is kirívó öltözékben áll színpadra a középdöntőben. Most Amanda Learként, a hetvenesek évek... tovább
Adás előtt: Cseh Dávid napjai nem mondhatóak éppen unalmasnak. A színésznek rengeteg munkája van, sokszor ingáznia is kell vidék és Budapest... tovább
Kasza Tibi és Mester Tamás után egy most egy női énekes bőrébe bújik Borsányi Dani. Hogy mennyire áll ez közel a szívéhez és miért fél a... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív