MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Sebestyén Katja

Életkor: 37
Családi állapot: Házas, két gyerek.

Miért jelentkeztél a műsorba? A kihívás és a szüleim segítése miatt. Ha sikerülne a műsort megnyernem, akkor a 10 millió forintból őket segíteni.

Ki az a személy, aki inspirál? Mind a négy mester! Gabi az erő, Joci a humor, Zoli a színházi profizmus, Tomi az üde fiatalság! Amikor Nettát énekeltem ez a 4 tulajdonság lebegett a szemem előtt, a hangom erejével Gabinak, a humoros produkcióval Jocinak, a teátrális Netta túlzott mozgás világával Zolinak, és a friss tavalyi sláger üdeségével Tominak akartam imponálni!

Mi a legnagyobb álmod/életcélod? Én mondjuk most is abból élek, amit szeretek, énekelek, zenélek, de ezt jó lenne nagyban csinálni, úgy, hogy a szüleim büszkék legyenek rám, amilyen sokáig csak lehet! De nagyon boldoggá tenne, ha nem csak egész Magyarországon, hanem nagyobb térben, mondjuk Európában is ismert lehetnék, az se baj, ha nem sikerül lefogynom lehetnék én duci, de mégis szuper énekesnő, akár egy Eurovízió is beleférne az álmaimba!

Mi a hobbid/mit csinálsz szabadidődben? Zenét szerzek, dalszövegeket fordítok, hatósági tolmácsolok, verseket írok, néha festek… De leginkább különböző zenei, színházi formációkban veszek részt, hol egyedül, hol a családtagjaimmal. Erkel Operastúdió társulat, Dve Gitari Duó, Panslavia Kamarakórus/Énekegyüttes, Jerusalem Exress Klezmer Orchestra, Shubidoo Wap Kamarakórus.

Kivel cserélnél egy napra életet? Nem cserélnék, szeretem az enyémet, két csodálatos gyerekem bearanyozza a mindenapjaimat! Viszont jobbá szeretném tenni a saját életkörülményeinket, hogy már soha többé ne térjen vissza azaz időszak, amikor 10 évvel ezelőtt a gazdasági világválság komoly mélypontba sodorta anyagilag a családot.

Mit kezdenél a nyereménnyel? Ahogy korábban említettem, a szüleimet segíteném.
Mire vagy a legbüszkébb? Büszke vagyok, hogy gyermekkori diszlexiás létem ellenére 4 diplomás végzettségem lett, 3 nyelven beszélek anyanyelvi vagy közel anyanyelvi szinten és még további rengeteg nyelven társalgási szinten. Büszke vagyok a díjaimra.

Mi a legjobb és a legidegesítőbb tulajdonságod? A legjobb nyelvérzékem. A legidegesítőbb a sok beszédem.

Ki lenne az az énekes, akivel szívesen készítenél közös dalt? Tóth Gabival, Szandival, Bangó Margittal, Balázs Fecóval.

Zeneszám, amit rongyosra hallgattál gyerekkorodban: Rengeteg orosz zene.
Szandi - Nyugi Doki, Kaoma – Lambada.

Milyen hangszeren játszol? Billentyűs vagyok ezért elég jól tudok zongorázni, gyerekdaloknál és népzenénél gitáron kísérem magam, furulyázom a játszóházamban, de elég sok hangszeren tudok (gyermeki szinten) játszani: xilofon, gombos harmonika, még valamennyire cimbalmozni is tudok.

Milyen szuperképességet szeretnél, és miért? Világbéke megteremtésének képessége!

Korhatár: 12 év

Címkék: sebestyén kátja   sztárban sztár   sztárban sztár leszek

2019. október 6. 20:04


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS