MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Történelmi pillanat: Lánykérés történt a Sztárban Sztár leszek! első adásában

Több hónap várakozás után szeptember elsején végre elérkezett a Sztárban Sztár leszek! első adásának napja. Az előválogatókon a tehetségek mellett természetesen a humor is nagy szerepet fog játszott, sőt megtörtént a műsor első lánykérése is...

A Sztárban Sztár leszek!-ben a négy zsűri Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi az elkövetkezendőkben nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek. A legfontosabb feladatuk, hogy versenyzőket gyűjtsenek csapataikba. És hogy miért kért Gabi máris füldugót? A videóból ez is kiderül!˝Mindegyiket megvesszük!˝ - Cseh Fruzsina és Franciska alig várták már, hogy a színpadra álljanak! A színésznők nagy reményekkel érkeztek a válogatóra, az ikreket pedig elkísérte menedzserük is, aki biztos volt a lányok sikerében...


˝Nem volt egy pont sem, ahol jó lett volna˝ - Tóth Gabi nem kímélte a Cseh ikreket a produkciójuk után, de Bereczki Zoltán sem volt jobb véleményen...Sok versenyző kissé félreértelmezte a feladatát, hiszen ahelyett, hogy próbálta volna leutánozni az általa választott előadót, inkább csak előadta a saját verzióját abból a dalból, amit előadott a mesterek előtt... A négy ítész persze nem köntörfalazott, és őszinten a szemükbe mondta a versenyzőknek a sokszor kíméletlenül őszinte véleményét.Pápai Joci igencsak meglepődött, amikor Gritto Robi érkezett a színpadra, hiszen a férfi megjelenése kísértetiesen hasonlított a Sztárban Sztár leszek! mesteréjére. Hogy végül Robinak sikerült-e hangban is megközelítenie Joci tehetségét, kiderül a videóból!Robi elárulta, már megszokta, hogy sokszor összekeverik a Sztárban Sztár leszek! mesterével, Pápai Jocival, sőt már erre a névre is hallgat. A versenyzőt családja is elkísérte, akik mindenben támogatják.Borsányi Dani nagy fába vágta a fejszéjét: Kasza Tibi bőrébe próbált bújni:
Dani produkciója osztatlan sikert okozott a stúdióban, a mestereknek nagyon tetszett, ahogy a 28 éves
színész Kasza Tibit utánozta, így nem volt meglepő, hogy igennel szavaztak. Ám csak ezután jött a neheze, hiszen a mestereknek el kellett dönteniük, hogy melyikük csapatába kerül be Dani!Riffer Miklós a legjobb Kozso-hasonmásnak tartja magát, alig várja már, hogy elvarázsolja a mestereket a produkciójával. A kulisszák mögött több dolgot is elárult magáról, sőt még hálószobatitkaiba is beavatta a nézőket...
Riffer Miklósnak nem volt elég a színpad. Ő még a színfalak mögött is produkálta magát Tillának, és a stábtagoknak. Hogy hogyan szól a Kozsó hasonmás saját dala, azt a videóból megtudod!


Britney Spears még mindig óriási népszerűségnek örvend, a Sztárban Sztár leszek! versenyzői körében legalábbis biztosan ő az egyik favorit, hiszen rengetegen próbálták meg leutánozni a pop királynőjét. Volt akiknek, kevésbé sikerült jól az előadásuk, ám volt olyan produkció is, melytől szinte "megvadult" a zsűri, a stúdió pedig szinte felrobbant!

Megható jelenet tanúi lehetettek a Sztárban Sztár leszek! első válogatójának nézői, hiszen egy romantikus lánykérés szemtanúi lehettek... A dologra Tóth Gabi sem volt felkészülve, szinte azonnal zokogásban tört ki, de még Bereczki Zoltán sem bírta ki könnyek nélkül a váratlan tettet.
A Sztárban Sztár leszek! első válogatóján Nagy Benett Mihály, Molnár Kinga, Auth Gábor és Gyulai Viktória lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, így nem csoda, hogy a mesterek is szinte azonnal igent mondtak a produkciójukra!Czigány Judit mindent bevetett, hogy a lehető legjobban tudja utánozni Lady Gagát, sőt az is kiderült, hogy Judit és a világsztár életútjában több közös dolog is akad...Judit Lady Gaga egyik slágerével állt a Sztárban Sztár leszek! színpadára, a mestereket pedig teljesen elvarázsolta a produkció, így nagyon nehéz volt eldönteniük azt, hogy kinek a csapatába kerüljön a versenyző.Az előadást itt vágatlanul is megnézheted:Czigány Judit a produkciója után elárulta, rettenetesen izgult és alig várta, hogy kimenjen a stúdióból. Lenzsér Olivérnek azt is megmutatta, milyen ha a saját hangján énekel Lady Gagát.Szaxon Csaba a Sztárban Sztár leszek! színpadán kérte meg kedvese kezét. A számukra elképesztő jelentőséggel bíró pillanatot a mesterek sem hagyták szó nélkül. Kattints, és nézd meg Pápai Joci és Horváth Tomi hogyan emlékeznek vissza életük egyik legfontosabb momentumára.A produkció után a mesterek teljesen meghatódtak. Tóth Gabi és Horváth Tomi is visszaemlékezett arra, hogyan történt az eljegyzésük.Tillának egyértelműen az egyik kedvenc szórakozása, hogy megviccelje a négy mestert. Hogy mit szól ehhez a négy ítész, az a videóból kiderül!Öreg József nem mindennapi produkciót nyújtott a Sztárban Sztár leszek! színpadán. Oszvald Marikát utánzó versenyző alakítását a videóra kattintva láthatod!


Emlékezetes produkciót nyújtott Öreg József a Sztárban Sztár leszek! első adásában. Ha visszanéznéd akkor most megteheted. Kattints, és nézd meg a videót!A Katona József Színház elismert színésze, Tasnádi Bence Mick Jagger bőrébe bújva szeretné elkápráztatni a négy mestert. Hogy Bence miért a színész mesterséget választotta és miért jelentkezett a műsorba, azt a videóból megtudhatod!

A zsűrit teljesen levette a lábáról Tasnádi Bence. A The Rolling Stones egyik legnépszerűbb dalát előadó versenyző annyira lenyűgőzte a mestereket, hogy neki kellett választania a négy ítész közül. Hogy a színész milyen döntést hozott, azt a videóból megtudod!

Kattints, és nézd vissza az 1. válogatót!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár leszek

2019. szeptember 1. 21:00


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS