Jelentkezz! | MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Lelassult a világ a várandós Tóth Gabi körül: ˝Tizenöt év után végre pihentem!˝

A Sztárban Sztár leszek! adásai minden szempontból garantált szórakozást fognak majd nyújtani a TV2 nézői számára. Mestereink most elárulták, hogy ők hogyan készülnek a fantasztikus produkcióra, és miért gondolják úgy, hogy a nézőket a TV képernyők elé szögezi majd a műsor. 

Tóth Gabi megosztotta Lenzsér Olivérrell, hogy bár nagyon élvezi az új kihívást, amit a műsor forgatása ad neki, de eközben mégis száz százalékig megéli az anyaság boldog pillanatait is. Az aranytorkú énekesnő elárulta, hogy igyekszik minden pillanatot szerelmével és kisbabájával tölteni, és teljesen kisimultnak érzi magát az utóbbi időben.

Gabi nem csak erről, hanem múltjáról is mesélt a TV2.hu stábjának, amely nem csak munkával, hanem sok boldog emlékkel is teli:

Pápai Joci azonban ezerrel pörög, koncertezik és forgat, így az énekesnek nem igazán van ideje megpihenni.

A reggeli órákban több titkot is elárult magáról a mester, amelyeket eddig nem sokan tudhattak róla. Elárulta, hogy milyen betegségben szenved már gyerekkora óta, és mitől retteg igazán a műsorra való készülés pillanataiban:

Horváth Tomi sem alszik sokat az elmúlt időszakban, az énekes kicsit izgul is a műsor miatt. Tomi azonban nem kételkedik abban, hogy száz százalékot fog nyújtani mind a színpadon, mind a mester székben.

Az énekes emellett megosztotta azt is, hogy ő hogyan érezte magát, amikor ő utánozta az ikonokat maszkban, mi volt az ő sikerének titka, amikor versenyzőként lépett a Sztárban Sztár! színpadára. Ha ez még mindig nem lenne elég, Tomi néhány kulisszatitkot is megosztott Lenzsér Olivérnek, emellett pedig elárulta azt is, hogy szerinte miben rejlik a műsor sikere: 

Bereczki Zoltán őszintén mesélt online riporterünknek arról, hogy teljesen "berántotta őt" a Sztárban Sztár leszek! válogatójának minden pillanata, elsodorta őt a sok izgalom és érzelem.
"Nagyon nagy hullámvasút volt..." - fogalmazta meg a színész, aki azt is elárulta, hogy honnan meríti erejét és inspirációját a forgatásokhoz:

Sztárban Sztár leszek! szeptember 1-jén 18.55-kor a TV2-n!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár leszek   bereczki zoltán   pápai joci   horváth tomi   tóth gabi

2019. augusztus 23. 9:41


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS