MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Váratlan fordulattal ért véget a Sztárban Sztár elődöntője: Még sosem történt ilyen...

A Sztárban Sztár Elődöntőjében minden eddiginél látványosabb átváltozásokat és elképesztő produkciókat láthattak a nézők, hiszen a tét a Döntőbe jutás volt. Az adás végére kiderült, kinek ért véget a műsor szinte a győzelem kapujában, valamint az is, hogy kik küzdhetnek meg az Év legsokoldalúbb előadója címért december 16-án.

A még versenyben lévő öt énekes Sigma és Paloma Faith slágerével nyitotta meg a Sztárban Sztár elődöntőjét. A mai adás minden eddiginél fontosabb lesz, hiszen az este végén kiderül, ki lesz az a négy versenyző, aki ott lehet majd a jövő heti Döntőben!

Gesztesi Károly az Elődöntő első fellépőjeként igazi Apáca show-t csapott a színpadon, hiszen ezúttal Whoopi Goldberg bőrébe kellett bújnia. Gesztesi Károly az Elődöntő első fellépőjeként igazi Apáca show-t csapott a színpadon, hiszen ezúttal Whoopi Goldberg bőrébe kellett bújnia.

Nem akármilyen produkcióval kápráztatta el a nagyérdeműt a színművész.

Az oltári produkciót 31 pontra értékelte a zsűri.

Sári Évi a népszerű James Bond-film Oscar-díjas betétdalát, a Skyfall-t adta elő a brit énekesnő, Adele hasonmásaként.

Egyértelműen levette őket a lábukról - 40 ponttal jutalmazták az énekesnő produkcióját.

Freddie minden gátlását levetkőzte a mostani átalakulásához, hiszen ezúttal Robbie Williamsként kellett szórakoztatnia a közönséget.

Ezúttal is kieresztette a hangját a fiatal énekes.

Az átalakulásért ezúttal 36 pontot zsebelt be a Freddie.

Tolvai Reni rövid idő alatt jó pár évtizedet öregedett azért, hogy a lehető leghitelesebben tudjon a soul királynője, azaz Aretha Franklin bőrébe bújni.

A zsűri egyöntetűen gondolkodott Tolvai Reni produkciójáról - kemény kritikával illették Renit, 30 pontot kapott a zsűritől.

Völgyesi Gabi újra férfiként állt a színpadra, ezúttal a Maroon 5 sármos frontembereként, Adam Levine-ként, ám ez még nem minden, hiszen produkciójához 12 gyönyörű hölgy, Mádai Vivien, Kulcsár Edina, Sütő Enikő, Madár Veronika, Kárpáti Rebeka, Sáfrány Emese, Nagy Adri, Nagy Réka, Szabó Dóra, Hevesi Kriszta és Lajtai Kati is csatlakozott…

A kivételes előadást 40 pontra jutalmazta a zsűri.

Gesztesi Károly a ma esti második produkciójában Louis Armstrongként próbálta meg elhitetni mindenkivel, hogy a világ tényleg egy gyönyörű hely…

A színművész produkciója 34 pontot ért a zsűri számára.

Csók, csók, puszi! Sári Évi felpörgette a bulit, hiszen második produkciójában Nótár Mary bőrébe bújt.

Évi lenyűgözte Majkát Nótár Mary dalával. A rapper nem értette, hogy zsűritársai miért csak 9 pontot adnak az énekesnőnek. Az ítész 37 pontot ítélt az énekesnőnek.

Freddie hosszú hajzuhataggal énekelt a szerelemről Michael Boltonként.

Leesett Liptai Claudia álla, de nagyon kiosztotta Freddie-t. Összesen 40 pontot ítélt meg a zsűri az énekesnek.

Tolvai Reni igazi partihangulatot teremtett a színpadon a népszerű énekesnő, Rita Ora bőrébe bújva.

Az énekesnő 36 pontot zsebelt be a produkcióért.

Völgyesi Gabi most megmutatta, hogy milyen egy igazi suli-buli az osztályteremben, miközben Szandiként énekelte a Tinédzser L’amour-t.

36 pontot gyűjtött össze Szandi bőrébe bújva a Unique énekesnője.

Két elképesztő produkcióval kápráztatta el a zsűrit és a nézőket Sári Évi, sok pontot zsebelt be, így ő lett a kilencedik adás győztese.

Gesztesi Károlynak kellett távoznia a versenyből, így összeállt a döntős mezőny: Sári Évi, Völgyesi Gabi, Tolvai Reni és Freddie küzdhetnek meg a Döntőben december 16-án, ilyen pedig még sosem történt a Sztárban Sztár eddigi évadai alatt, hogy az Év legsokoldalúbb előadója címre három nő is esélyessé válhatott az utolsó adásban.

Megtörtént az utolsó feladatkiosztás. A négy döntős egy szólóprodukcióval és egy duettel lép majd színpadra. Leesik az állad, ha megtudod, hogy kik csatlakoznak a versenyzőkhöz!

Nézd vissza a Sztárban sztár kilencedik adását!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   sztárban sztár 6   gesztesi károly   freddie   völgyesi gabi   sári évi   tolvai reni   odett

2018. december 9. 23:10


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS