Élő adásban veszett össze Liptai Claudia és Majka

Újabb izgalmas átváltozásokkal folytatódott az ország házibulija! A Sztárban Sztár nyolcadik élő show-ját forró produkciók, felemelő pillanatok és kemény beszólások jellemezték, sőt még Liptai Claudia és Majka is összeszólalkozott...

 A Sztárban Sztár még versenyben lévő hat szereplője igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a színpadra, hiszen a Santa Claus Is Coming To Town című slágerrel nyitották meg a nyolcadik élő show-t!

 
Ezen az estén már nemcsak egyéni produkciókkal készültek a versenyzők, hanem duettekkel is! Az első páros Sári Évi és Freddie volt. A próbán az énekesnő elárulta, a duetthez partnerével kell, hogy a kémia működjön. A videóból megtudhatod, hogy sikerült megtalálnia Freddievel a szikrát.

 Sári Évi és Freddie, Cserháti Zsuzsa és Charlie bőrébe bújva egy igazán különös szilveszterről énekeltek.

Liptai Claudia szerint Sári Évi visszahozta Cserháti Zsuzsa szellemét a színpadra. A zsűri maximális ponttal értékelte mindkettőjük teljesítményét. 

Völgyesi Gabi elárulta, hogy a díva szerepet nem érzi magához közel, de mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a ˝felnőtteknek szóló mese habbal˝ráragadjon mindenkire.

 

Egy igazi primadonna, azaz Honthy Hanna bőrébe bújt, hogy előadja a Csárdáskirálynő népszerű betétdalát

Stohl András elképesztően meghatódott a produkciót látva. Összesen 40 pontot kapott az énekesnő a zsűritól.

A továbbiakban Tolvai Reni és Kállay-Saunders András  énekelhettek  együtt a Sztárban sztár színpadán. Reni a próbán elárulta, Andris sokat táncol otthon, és a videóban azt is láthatod, hogyan készült fel a páros a latinos duettre.

 

Egy tüzes produkció keretén belül Demi Lovato és Luis Fonsi bőrébe bújhattak.

A zsűri hiányolta azt a bizonyos pluszt tőlük. A laza latin hangulatú produkciót Kállay-Saunders Andrásnak 38, Tolvai Reninek 37 ponttal értékelte a zsűri.

Gesztesi Károlynak a Hegedűs a háztetőn című film főszereplője, a Golden Globe -díjas Topol kívánt kéz és lábtörést a produkcióhoz. 

A Hegedűs a háztetőn régi értékekben hívő tejesemberének bőrébe bújva ˝sóvárgott˝ a színpadon egy kis gazdagság után Gesztesi Károly...

A zsűri nem találta a szavakat Gesztesi Károly produkciója után. Papp Szabi kevésnek érezte magát ahhoz, hogy véleményezze Gesztesi Károlyt. Összesen 39 pontot kapott a színész.

Liptai Claudia gyönyörű, szívbemarkoló szavakkal értékelte Gesztesi Károlyt.

 

Egy nehéz döntés után, a 7. adás győzteseként Freddie Rod Stewartot választotta ezen a héten, aki hősként tekint a klasszis énekesre. 

Ez nagyon laza volt! Freddie ezúttal hatalmas válltömésekkel, valamint hónaljig húzott nadrággal idézte meg Rod Stewartot.

Liptai Claudia kiakadt Majkára: heves vita alakult ki közöttük Freddie produkciója után. 

Végül összesen 36 pontot kapott az ítészektől.

 

Sári Évi érzelmes énjét varázsolta elő Zalatnay Saroltaként. Saját életében tapasztalt igaz szerelmekből és csalódásokból merített a dalhoz. Az énekesnő könnyekkel küszködve, meghatódva mesélt.

 Zalatnay Saroltaként tárta ki hatalmasra a szívét és énekelt a szerelemről!

A megható produkció után a zsűri 38 pontot ítélt Sári Évinek. 

Kállay-Saunders András kemény hörgésekkel készült a heavy metál produkcióra. Aminek szomszédai feltehetőleg nem nagyon örültek. Ugyanis a legutóbbi Euróvizíós Dalfesztiválon sikert aratott rockbanda frontembereként bizonyíthatott. 

Siklósi Örs bőrébe bújva egy igazán hörgős, üvöltős és nagyon zúzós produkciót adott elő a Sztárban Sztár nyolcadik élő show-jában.

Majka kellemetlenül érezte magát a produkció alatt és a többi zsűritaggal ellentétben nem értékelte fényesen az énekest.  Összesen 39 pontot kapott az ítészektől.

A világ egyik legnagyobb énekesnőjeként bizonyíthatott Tolvai Reni ezen a hétvégén. A próbán elárulta, ha elutazik párja, Andris, nehezen viseli, és akár sír is a hiánytól, ebből próbált meríteni az érzelmes dalhoz.

Tolvai Reni előző alkalommal vagány rapper, most pedig a gyönyörű amerikai díva, Mariah Carey bőrébe bújt egy megható produkció kedvéért.

A zsűri kemény szavakkal véleményezte Tolvai Renit, végül 34 pontot ítéltek neki. 

A Sztárban Sztár nyolcadik adásának utolsó duettjében felcserélődtek a szerepek: Völgyesi Gabi és Gesztesi Károly rendhagyó módon készültek a produkciójukra. A próbák alkalmával össze is házasodott a két énekes. 

Völgyesi Gabi és Gesztesi Károly egy igen vicces produkcióval idézték meg Al Bano és Romina Power slágerét, a Felicitát.

Az utolsó fellépők Majka eddigi hiányérzetét is kielégítették. Emellett viccesen megjegyezte, hogy Gesztesi Károly nem elég csúnya nőként. Mindkét énekesnek egyaránt maximális pontot ítélt a zsűri.   

 A Sztárban Sztár nyolcadik adásának győztese Völgyesi Gabit lett. 

Azonban Kállay-Saunders András számára véget ért a műsor. 

Nézd meg a videót, amiből kiderül, jövő héten milyen átalakulások várnak az énekesekre. 

Kattints, és nézd vissza a Sztárban sztár nyolcadik élő show-ját!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   sztárban sztár hírek   gesztesi károly   freddie   völgyesi gabi   sári évi   tolvai reni   kállay-saunders andrás

2018. december 2. 21:51További produkciók

Freddie elmondta, fontos számára ez a produkció, hisz nagy kedvence a rock and roll szuperhőse, Chuck Berry. tovább
Éld át újra a Sztárban Sztár hatodik adásának legjobb pillanatait! tovább
Egykor a szinkronhangja volt, most pedig Shreknek öltözve lép színpadra Gesztesi Károly. Megosztott egy érdekes esetet, amikor 14 lány egyszerre... tovább
 Sári Évi hatalmas kihívásnak érezte Majka slágerét. Elmondása szerint a próbák alatt nehezen bírta szuflával. tovább
Gesztesi Károly ismét őszintén válaszolt a kérdéseinkre legújabb extra videónkban, amikor hirtelen megszólalt a telefonja... De vajon ki lehetett az... tovább
 Majka szerint kicsit döcögött Gesztesi Károly produkciója Shrek-ként. A zsűri összesen 24 ponttal értékelte a mesebeli produkciót.  tovább
Kasza Tibi a Sztárban Sztár hetedik adásában árulta el, hogy már bármelyik percben megszülethet első gyermeke. tovább
 Dua Lipaként ˝állít majd fel új szabályokat˝ Kállay-Saunders András, aki a próbák során azt is elárulta, miért jelent számára ez nehéz feladatot... tovább

Sári Évi a hetvenes évek végén született, most pedig azt a kort kell megelevenítenie a Sztárban Sztár színpadán.... tovább

Az énekesnő elárulta, mire költene egy tetemes lottó főnyereményt, majd az is kiderült, kinek a fejébe nézbe bele, ha megtehetné... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív