MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | ADÁSOK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Ezt nem hagyhatta szó nélkül: Majkának szembe kellett néznie önmagával

Az ország legnagyobb házibulijában egyre inkább fokozódnak az izgalmak! A hetedik élő show-ban ismét elképesztő produkciókkal készültek a versenyzők.

Elkezdődött a Sztárban Sztár hetedik élő show-ja. A versenyben lévő énekesek egy fantasztikus közös produkcióval nyitották meg az estét!

Claudia ma sajnos nem tud itt lenni velünk, mert kisfia, Marci kórházba került és édesanyaként most ott van mellette a helye. Mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik!

Gesztesi Károly és Shrek neve szinte már egybeforrott az évek alatt, ám ezúttal nem csak a hangjával, hanem testével is hoznia kellett az Ogre szerepét a színésznek.

Stohl András, Papp Szabi és Majka egységesen 8 ponttal jutalmazta az átváltozást, a zsűri összesen 24 pontra értékelte az előadást.

Pintér Tibor a Crystal frontembereként, Kasza Tibiként lépett a színpadra, hogy elénekelje a Te vagy a jel című slágert.

Kasza Tibi a Sztárban Sztár hetedik adásában árulta el, hogy már bármelyik percben megszülethet első gyermeke.

Produkciójára a zsűritől 21 pontot kapott.

Tolvai Reni ma este Sean Paulként pörgette a nyelvét és bűvölte el a csajokat.

A dögös előadást a zsűri 19 ponttal jutalmazta.

Völgyesi Gabinak nem volt könnyű feladata, hiszen ezúttal az örökifjú Cher jellegzetes színpadi jelenlétét és hangját kellett leutánoznia.

Az énekesnő a fantasztikus átalakulásra 30 pontot kapott a zsűritől.

Mindenki táncol! Sári Évi múlt héten önként vállalta, hogy a Sztárban Sztár zsűritagja, Majka bőrébe bújik és felidézi a ’90-es éveket.

Évi a produkciójára 29 pontot zsebelt be a zsűritől.

Újra női szerepben Kállay-Saunders András, aki ezúttal Dua Lipaként állított fel ˝új szabályokat˝ a színpadon.

A csajos produkcióra a zsűri végül 27 pontot adott Andrásnak.

Micsoda lábmunka, micsoda grimaszok! Freddie Chuck Berry bőrébe bújva varázsolt táncversenyt a Sztárban Sztár színpadára.

A produkcióját a zsűri 30 ponttal jutalmazta.

Következzenek a közös produkciók! Elsőként Tolvai Reni, Freddie és Kállay-Saunders lépett színpadra, hogy megidézze a Fekete vonat népszerű slágerét, a Hol van az a lány? -t.

A produkciót a zsűri 25 pontra értékelte.

A méltán híres Macarena című slágerrel szórakoztatta a nagyérdeműt a négyesfogat: Sári Évi, Völgyesi Gabi, Gesztesi Károly és Pintér Tibor.

Az ítész 27 ponttal jutalmazta az előadást.

A Sztárban Sztár hetedik adásának győztese: Freddie.

Pintér Tibor számára véget ért a Sztárban Sztár.

A videóból kiderül, milyen kihívások előtt állnak az énekesek.

Nézd vissza a Sztárban Sztár hetedik adását!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár 6   sztárban sztár   sztárban sztár hírek   gesztesi károly   freddie   völgyesi gabi   sári évi   tolvai reni   pintér tibor   kállay-saunders andrás

2018. november 25. 22:08


KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS