Jelentkezz! | MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | ADÁSOK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Gesztesi Károly Bangó Margitként ˝ijesztett rá˝ Claudiára – Ilyen volt a Sztárban Sztár 6. adása

A szereplők ezen a héten is lázasan gyakoroltak, hogy a lehető legtökéletesebb produkciókkal és fantasztikus átalakulásokkal kápráztathassák el a nézőket!

Elkezdődött az ország legnagyobb házibulijának hatodik adása! A Sztárban Sztár még versenyben lévő 8 énekese a Katrina & The Waves megaslágerével nyitotta meg a show-t, amelyben ezúttal két extra fellépő, a Honeybeast zenekar és a tavalyi évad győztese, Horváth Tamás is fellép majd.

Az este első fellépője Freddie, aki az Opus együttes frontembereként hatalmas bajusszal varázsolt vissza mindenkit a ’80-as évekbe.

Papp Szabi 10, Majka 9, Liptai Claudia és Stohl András 8 pontot adott, így produkciójára összesen 35 pontot kapott a zsűritől az énekes.

Dögös, laza és iszonyúan jól gitározik! Kállay-Saunders András ezúttal Lenny Kravitz bőrébe bújt, hogy minden női szívet elraboljon.

Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka 8, Majka 9 pontot adott, tehát az átalakulását 33 pontra értékelte a zsűri.

Újra férfi szerepben Hien. A gyönyörű énekesnő a Kispál és a Borz frontembereként, azaz Lovasi Andrásként idézte meg a Csinibaba című filmet.

Majka, Stohl András és Papp Szabi 10, Liptai Claudia 9 pontot adott. Az énekes átalakulását összesen 39 pontra értékelte a zsűri.

Ez ám a királyi produkció! Pintér Tibor a hatodik adásban Zámbó Jimmy hasonmásaként foglalta el trónját.

Liptai Claudia, Majka és Papp Szabi 10, Stohl András pedig 9 pontra értékelte a produkciót, ez összesen 39 pontot jelent a színművésznek.

A Honeybeast egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba, hiszen a Legnagyobb hős című dalukkal egycsapásra a közönség kedvenceivé váltak. Ma este a Sztárban Sztár színpadán az Így játszom című slágerükkel álltak színpadra.

Tolvai Reni Sia bőrébe bújt ezen az estén, így parókában és mozdulatlanul kellett a színpadra állnia.

Stohl András és Papp Szabi 9, Liptai Claudia és Majka 10 pontra értékelte az előadást, így összesen 38 pontot zsebelt be az énekesnő.

Ízig-vérig rockerré alakult át Sári Évi, aki a Hooligans zenekar frontembere, Csipa bőrébe bújt.

A mámoros produkciót maximális ponttal értékelte az ítész, így az énekesnő 40 ponttal a zsebében távozott a színpadról.

Gesztesi Károly igazi roma bulit varázsolt a színpadra, miközben a műfaj koronázatlan királynője, azaz Bangó Margit bőrébe bújt.

Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka 10, Stohl András pedig 9 pontot adott, ez összesen 39 pontot jelent a színművésznek.

Völgyesi Gabi gombafrizurát vágatott és lelkesen gyakorolta a brit akcentust, hogy a lehető leghitelesebben tudja alakítani Paul McCartney-t.

Egységesen nyolc pontra értékelték a produkciót a zsűritagok, ez összesen 32 pontot jelent a Unique énekesének.

Horváth Tamás tavaly győztesként távozhatott a Sztárban Sztárból, most pedig visszatért! Az énekes legújabb dalát, a Levegőt adta elő a színpadon.

Az eredményhirdetés során kiderült, a zsűri és a nézők tetszését Sári Évi produkciója nyerte el a legjobban.

Sajnos Hiennek tényleg szomorkás lett a hanuglata, véget ért számára a Sztárban Sztár.

A videóból kiderül milyen átváltozásokkal kápráztatják el a nézőket a Sztárban Sztár döntősei!

NÉZD VISSZA A SZTÁRBAN SZTÁR HATODIK ADÁSÁT!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   sztárban sztár hírek   hien   gesztesi károly   freddie   kállay-saunders andrás   tolvai reni   völgyesi gabi   pintér tibor   sári évi   till attila   tilla   liptai claudia   majka   papp szabi

2018. november 18. 22:28


KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS