Nézd vissza a Sztárban Sztár negyedik élő showját!

Az átváltozás nagymesterei ismét lélegzetelállító produkciókkal kápráztatták el a nagyérdeműt. A tíz döntős elszántan vetette bele magát az újabb kihívásokba.

Igazi Halloween stílusú produkcióval nyitották meg a műsort az énekesek, akik az ABBA slágerében egy férfiért "rimánkodtak", hogy eljöjjön értük éjfél után.

Hien egy kis indiai hangulatot és egy nagyon trendi fesztivált varázsolt a színpadra MØ hatalmas slágerével.

Liptai Claudia és Papp Szabi 9, Majka 6, Stohl András pedig 8 pontot adott, így összesen 32 pontot zsebelt be az énekesnő.

Torres Dani visszavitt bennünket a ’90-es évek party korszakába, amikor holdjáró patacipőkben táncolt mindenki az akkoriban divatos habparty-kon! A Vengaboys énekesnőjeként, gyönyörű sminkben és parókában, a Boom, boom, boom című slágerrel robbantotta fel a színpadot.

Majka képtelen volt megjegyzés nélkül elmenni Torres Dani külseje mellett...

A zsűritag nem kímélte Torres Danit a megjegyzésektől, ám Claudia az énekes védelmére kelve beszólt Majkának.

Liptai Claudia 8, Papp Szabi 9, Majka 5, Stohl András pedig 7 ponttal értékelte a produkciót, ez összesen 29 pontot jelent az énekesnek.

A Las Vegas-i aranyifjak életébe engedett bepillantást Kállay-Saunders András, aki Bruno Marsként ˝falta az életet˝ a színpadon.

Liptai Claudia, Stohl András és Papp Szabi egyaránt 8, Majka 5 pontot adott a produkcióra, ez összesen 29 pontot jelent az énekesnek.

Gesztesi Károly a Magna Cum Laude frontemberéként, azaz Mező Misiként lépett a színpadra, hogy elénekelje a zenekar egyik leghíresebb slágerét, a Vidéki sanzont.

Liptai Claudia érzelmes szavakkal dicsérte meg volt férjét...

Liptai Claudia 10, Stohl András 7, Papp Szabi 6, Majka pedig 5 pontot adott, ez összesen 28 pontot jelent a művésznek.

Tolvai Renáta pocakot eresztett, borostát növesztett és még a szemöldöke is megvastagodott. Persze nem kell megijedni, mindössze annyi történt, hogy az énekesnő ezúttal a Gipsy Kings frontembereként lépett a színpadra!

Liptai Claudia és Stohl András 8, Majka 5, Papp Szabi pedig 7 pontot adott a produkcióra. A tüzes ritmusokat a zsűri 28 pontra értékelte.

Pintér Tibort rég nem láthattuk ennyire visszafogottként, mint most. A színész Orbán Józsiként lépett a színpadra, hogy előadja az idén nyáron elhunyt zenész egyik legnagyobb slágerét, a Paff, a bűvös sárkányt.

Papp Szabi elárulta, jó barátságban volt a nyáron elhunyt zenésszel, sőt még egy kedves emléket is megosztott róla...

Stohl András éppen Pintér Tibor produkcióját értékelte, amikor szóba került a Börtön ablakában című dal...

Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka 10, Stohl András pedig 9 pontra értékelte a produkciót, ez összesen 39 pontot jelent Tenyának.

Sári Évi az egyik legnagyobb latin díva, azaz Jennifer Lopez bőrébe bújt a Sztárban Sztár negyedik adásában.

A zsűri összes tagja 10 ponttal jutalmazta az előadást, így összesen 40 pontot zsebelt be az énekesnő.

Burai Krisztián limuzinba vágta magát, hogy megmutassa, milyen is az igazi rajoskodás, hiszen az énekes ezúttal gyerekkori barátja, Mario dalát adta elő a Sztárban Sztár adásában!

A zsűri minden tagja 9 pontot adott a produkcióra, így összesen 36 pontot gyűjtött össze az énekes.

Völgyesi Gabi nehéz feladat előtt állt ma este, hiszen Pápai Jociként kellett a színpadra állnia.

Liptai Claudia 9, Stohl András 10, Majka 6, Papp Szabi pedig 8 pontra értékelte a produkciót, ez összesen 33 pontot jelent az énekesnőnek.

A 2018. november 4-i adásunkban Freddie előadásában elhangzott Runaway train című dalában látható eltűnt gyermekek fotóit tartalmazó videó helyett a gyermekek személyiségi jogait tiszteletben tartva egy vágott képanyagú verziót helyeztünk el a tv2.hu oldalon. Amennyiben az élő adásban bemutatott gyermekek közül bárkit felismert, kérjük, hívja a 107-es telefonszámot, vagy a 06-80-555-111 számú tanúvonalat.

Amennyiben újra meg szeretné nézni az eltűnt személyek listáját, úgy kérjük, kattintson az ORFK alábbi linkjére: //www.police.hu/hirek-es-informaciok/nyilvanos-korozesek.

Liptai Claudia és Papp Szabi 10, Stohl András 9, Majka 6 pontra értékelte a produkciót, ez összesen 35 pontot jelent az énekesnek.

A zsűri és a közönség pontjainak összesítése után kiderült, hogy a negyedik adás győztese Freddie lett, aki a Soul Asylum frontemberének bőrébe bújva énekelte el a Runaway Train című dalt.

Az eredményhirdetés végén kiderült, hogy ezúttal Torres Daninak kell búcsúznia a műsortól.

A Sztárban Sztár negyedik élő show-jának végén az sem maradt titok, hogy a versenyzőknek milyen kihívásokkal kell szembenézniük a következő adás során.

NÉZD VISSZA A SZTÁRBAN SZTÁR HATODIK ÉVADÁNAK NEGYEDIK ADÁSÁT!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   sztárban sztár hírek   burai krisztián   hien   gesztesi károly   freddie   odett   szőcs renáta   kállay-saunders andrás   tolvai reni   völgyesi gabi   pintér tibor   torres dani   sári évi   till attila   tilla   liptai claudia   majka   papp szabi   sztárban sztár teljes adás

2018. november 4. 22:25További produkciók

A Sztárban Sztár negyedik élő show-jának végén kiderült, hogy a versenyzőknek milyen kihívásokkal kell szembenézniük a következő adás során! tovább
Az énekessel néhány vele kapcsolatos, "nagyon fontos" kérdésre kerestük a választ nemrég... Hogy hogyan vélekedik évekkel ezelőtti, félmeztelen... tovább
Káprázatos átváltozások, lehengerlő produkciók és megható pillanatok: Lapozd át galériánkat, melybe a Sztárban Sztár harmadik adásának legjobb... tovább
Bruno Marsként lép színpadra a Sztárban Sztár negyedik adásában Kállay-Saunders András. Az énekesnek ezúttal minden eddiginél "gizdábbnak" kell... tovább
Dohányzik-e Tolvai Reni? És vajon a Hagylak menni című dala tényleg valós eseményeken alapul? Legújabb extra videónkból ezekre is választ kaphattok,... tovább
A Margaret Island slágerével állt színpadra Völgyesi Gabi. A Sztárban Sztár ítészei 38 ponttal jutalmazták produkcióját. tovább
A Vengaboys énekesnőjeként készül elcsábítani minden fiút Torres Dani, ám egyelőre még a Sztárban Sztár mentora, dr. Sütő Enikő sem tudja... tovább
Egy igazi latin macsó, Ricky Martin bőrébe bújhatott Sári Évi. 37 pontra értékelte előadását a Sztárban Sztár zsűrije. tovább
Christina Aguilera megható slágerével érkezett a Sztárban Sztár színpadára Tolvai Reni. Az ítészek egytől egyig meghatódtak, így nem is csoda,... tovább
Két éves lett Liptai Claudia kisfia. Ennek kapcsán a Sztárban Sztár zsűritagja felidézte, milyen volt Marci szülinapi bulija. tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív