Nézd vissza a Sztárban Sztár harmadik adását!

Még őrültebb, látványos átváltozásokkal és elképesztő produkciókkal készültek a versenyzők a Sztárban Sztár harmadik adására.

Ez volt ám a nyitány! A Sztárban Sztár hatodik évadának harmadik élő show-ját a műsor 11 szereplője a Grease című film egyik legnagyobb slágerével nyitotta meg.

Tillának szóltak ugyan gyerekei, hogy ˝ciki˝ez a poén, mégis bevállalta élőben.

Két éves lett Liptai Claudia kisfia. Ennek kapcsán a Sztárban Sztár zsűritagja felidézte, milyen volt Marci szülinapi bulija.

Az este első előadója, Szőcs Renáta kilépve komfortzónájából a Prodigy frontembereként letarolta a színpadot.

Baleset a stúdióban: Majka leöntötte vízzel Liptai Claudia dekoltázsát. 

Az őrülten tüzes produkciót Stohl András, Liptai Claudia és Papp Szabi 8, Majka 5 ponttal jutalmazta, ez összesen 29 pontot jelent az énekesnőnek.

Gesztesi Károly igazi afrikai hangulatot teremtett a színpadon, miközben Mory Kantéként a Yeke Yeke című dalt énekelte.

Papp Szabi és Stohl András számára 9, Liptai Claudiának 10, Majkának 6 pontot ért a produkció, így összesen 34 pontot zsebelt be a színművész.

Kállay-Saunders András múlt héten szerelme bőrébe bújt, ám most sem hagyhatta otthon a magassarkút, hiszen ezúttal Nicki Minajként twerkelt a színpadon.

Liptai Claudia 8, Stohl András 7, Papp Szabi és Majka egyaránt 5-5 pontot adott, ez összesen 25 pontot jelent Andrásnak.

Pintér Tibor lóra pattant és Sandokanként lepte meg a zsűrit és a közönséget.

Majka sajátos módon fejezte ki tetszését Tenya produkciójáról: ˝Nedves lettem!˝

Az elképesztő átalakulásra Majka 7, Stohl András 8, Liptai Claudia 9, Papp Szabi pedig 10 pontot adott, így összesen 34 pontot kapott a színész.

Freddie egész héten azt gyakorolta, hogyan tud kecsesen leülne egy kanapéra, az énekesnek ezúttal ugyanis Zséda bőrébe kellett bújnia.

Tilla Freddie-nek: ˝Ha a németek nyerik meg a II. világháborút, akkor így néz ki a szépségkirálynő most...˝

Liptai Claudia 10, Papp Szabi és Stohl András 9, Majka pedig 5 pontra értékelte az előadást, így összesen 33 pontot zsebelt be az énekes.

Ez nagyon menő! Hien a 90-es évek népszerű rapformációját, a Kriss Kross-t idézte meg a színpadon.

A zsűrit levette a lábáról a produkció, Stohl András, Papp Szabi és Liptai Claudia 10, Majka 8 ponttal jutalmazta, így összesen 38 pontot zsebelt be a fiatal énekesnő.

Sári Évi dögös latin szívtipróként, azaz Ricky Martinként dobogtatta meg a női szíveket.

A szexi előadást Papp Szabi, Majka és Stohl András 9, Liptai Claudia pedig 10 pontra értékelte, ez összesen 37 pontot jelent az énekesnőnek.

Az amerikai afro-életérzést elsajátítva Jason Derulo másaként vagánykodott a színpadon Burai Krisztián.

Liptai Claudia a zsűripultról: ˝Volt itt egy bűvészszám, felemelkedett az asztal...˝

Majka és Stohl András 10, Papp Szabi és Liptai Claudia 9 ponttal jutalmazta a produkciót, így összesen 38 pontot gyűjtött az énekes.

A nyári fesztiválok hangulatát idézte meg Völgyesi Gabi, aki a Margaret Island frontemberét, Lábas Vikit alakította a színpadon.

Az esőtől áztatott produkcióra Stohl András, Liptai Claudia és Papp Szabi 10 pontot, Majka pedig 8 pontot adott, ez összesen 38 pontot jelent a Unique énekesének.

Torres Dani a Sztárban Sztár tavalyi győztesének, Horváth Tamásnak a bőrébe bújt, miközben a Meggyfa című dalt énekelte a színpadon.

A zsűri minden tagja egyöntetűen 10 ponttal ajándékozta meg az énekest, így összesen 40 pontot zsebelt be Dani.

Tolvai Reni érzelmes produkcióval zárta a versenyprodukciók sorát, hiszen Christina Aguilera egyik balladáját adta elő. Az énekesnő valódi érzelmeket és fájdalmas emlékeket idézett meg a színpadon.

Liptai Claudia elcsukló hangon, könnyek között beszélt édesanyja elvesztéséről.

A Sztárban Sztár zsűritagja is elérzékenyült Tolvai Reni megható produkciójától. Stohl Andrásnak elhunyt édesapja jutott eszébe.

A zsűri összes tagja 9 pontot adott Reninek, így összesen 36 pontot kapott mai esti előadására az énekesnő.

A szavazás lezárása után, Tilla elsőként a harmadik adás győztesét hirdette ki. A nézőktől és a zsűritől ma este Torres Dani kapta a legtöbb pontot, így ő saját magának választhatott feladatot a jövő hétre.

Folytatódott az eredményhirdetés, melynek végén kiderült, hogy Szűcs Renátának kell búcsúznia a versenytől.

Ha kíváncsi vagy, ki milyen átalakulásokkal készül a jövő heti átalakulásra, nézd meg a videót!

Kattints ide, és nézd vissza a Sztárban Sztár harmadik, elképesztő élő show-ját!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   burai krisztián   hien   gesztesi károly   freddie   odett   szőcs renáta   kállay-saunders andrás   tolvai reni   völgyesi gabi   pintér tibor   torres dani   sári évi   till attila   tilla   liptai claudia   majka   papp szabi   sztárban sztár teljes adás

2018. október 28. 22:46További produkciók

Az énekes a legendás Michael Jackson bőrébe bújt, és ismét fergeteges show-t csinált, amiért 23 pont volt a jutalma az ítészektől. tovább
Az eredményhirdetés végére már csak két énekes állt a Sztárban Sztár színpadán Tilla mellett. Eldőlt, hogy Szőcs Renáta vagy Odett folytathatja... tovább
Odett a Sztárban Sztár második adása előtt mesélt arról, milyen fontos leckét tanult meg az életről, sőt azt is elárulta, mikor ismerték fel őt... tovább
Ricky Martin népszerű slágerével lép színpadra vasárnap este Sári Évi. A színész-énekesnőnek a legnagyobb kihívást a spanyol nyelv jelenti, de... tovább
A színész a vele készült interjú során elmesélte, mit vett élete első fizetéséből, felevenítette azt a pillanatot, amikor első alkalommal... tovább
Íme, a videó, amit nem láthattatok adásban. De most mindenki bepótolhatja! A Sztárban Sztár 12 énekese a Black Eyed Peas gigaslágerével robbantotta... tovább
A színész-énekesnő Lady Gaga bőrébe bújva énekel és táncol majd a második adás során. Sári Évi elárulta, mi számára a legnagyobb kihívás a... tovább
Az énekesnő nehezen tudott választani, ám végül elárulta, ki az, akit a ˝szíve csücskének˝ tart, majd mesélt arról is, melyik előadó... tovább
Múlt héten Tina Turnerként, most pedig Szécsi Pálként készül a Sztárban Sztárra Freddie. Az énekesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen ezúttal nem... tovább
Felrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor fergeteges Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Jelentkezz! Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív