Nézd vissza a Sztárban Sztár harmadik adását!

Még őrültebb, látványos átváltozásokkal és elképesztő produkciókkal készültek a versenyzők a Sztárban Sztár harmadik adására.

Ez volt ám a nyitány! A Sztárban Sztár hatodik évadának harmadik élő show-ját a műsor 11 szereplője a Grease című film egyik legnagyobb slágerével nyitotta meg.

Tillának szóltak ugyan gyerekei, hogy ˝ciki˝ez a poén, mégis bevállalta élőben.

Két éves lett Liptai Claudia kisfia. Ennek kapcsán a Sztárban Sztár zsűritagja felidézte, milyen volt Marci szülinapi bulija.

Az este első előadója, Szőcs Renáta kilépve komfortzónájából a Prodigy frontembereként letarolta a színpadot.

Baleset a stúdióban: Majka leöntötte vízzel Liptai Claudia dekoltázsát. 

Az őrülten tüzes produkciót Stohl András, Liptai Claudia és Papp Szabi 8, Majka 5 ponttal jutalmazta, ez összesen 29 pontot jelent az énekesnőnek.

Gesztesi Károly igazi afrikai hangulatot teremtett a színpadon, miközben Mory Kantéként a Yeke Yeke című dalt énekelte.

Papp Szabi és Stohl András számára 9, Liptai Claudiának 10, Majkának 6 pontot ért a produkció, így összesen 34 pontot zsebelt be a színművész.

Kállay-Saunders András múlt héten szerelme bőrébe bújt, ám most sem hagyhatta otthon a magassarkút, hiszen ezúttal Nicki Minajként twerkelt a színpadon.

Liptai Claudia 8, Stohl András 7, Papp Szabi és Majka egyaránt 5-5 pontot adott, ez összesen 25 pontot jelent Andrásnak.

Pintér Tibor lóra pattant és Sandokanként lepte meg a zsűrit és a közönséget.

Majka sajátos módon fejezte ki tetszését Tenya produkciójáról: ˝Nedves lettem!˝

Az elképesztő átalakulásra Majka 7, Stohl András 8, Liptai Claudia 9, Papp Szabi pedig 10 pontot adott, így összesen 34 pontot kapott a színész.

Freddie egész héten azt gyakorolta, hogyan tud kecsesen leülne egy kanapéra, az énekesnek ezúttal ugyanis Zséda bőrébe kellett bújnia.

Tilla Freddie-nek: ˝Ha a németek nyerik meg a II. világháborút, akkor így néz ki a szépségkirálynő most...˝

Liptai Claudia 10, Papp Szabi és Stohl András 9, Majka pedig 5 pontra értékelte az előadást, így összesen 33 pontot zsebelt be az énekes.

Ez nagyon menő! Hien a 90-es évek népszerű rapformációját, a Kriss Kross-t idézte meg a színpadon.

A zsűrit levette a lábáról a produkció, Stohl András, Papp Szabi és Liptai Claudia 10, Majka 8 ponttal jutalmazta, így összesen 38 pontot zsebelt be a fiatal énekesnő.

Sári Évi dögös latin szívtipróként, azaz Ricky Martinként dobogtatta meg a női szíveket.

A szexi előadást Papp Szabi, Majka és Stohl András 9, Liptai Claudia pedig 10 pontra értékelte, ez összesen 37 pontot jelent az énekesnőnek.

Az amerikai afro-életérzést elsajátítva Jason Derulo másaként vagánykodott a színpadon Burai Krisztián.

Liptai Claudia a zsűripultról: ˝Volt itt egy bűvészszám, felemelkedett az asztal...˝

Majka és Stohl András 10, Papp Szabi és Liptai Claudia 9 ponttal jutalmazta a produkciót, így összesen 38 pontot gyűjtött az énekes.

A nyári fesztiválok hangulatát idézte meg Völgyesi Gabi, aki a Margaret Island frontemberét, Lábas Vikit alakította a színpadon.

Az esőtől áztatott produkcióra Stohl András, Liptai Claudia és Papp Szabi 10 pontot, Majka pedig 8 pontot adott, ez összesen 38 pontot jelent a Unique énekesének.

Torres Dani a Sztárban Sztár tavalyi győztesének, Horváth Tamásnak a bőrébe bújt, miközben a Meggyfa című dalt énekelte a színpadon.

A zsűri minden tagja egyöntetűen 10 ponttal ajándékozta meg az énekest, így összesen 40 pontot zsebelt be Dani.

Tolvai Reni érzelmes produkcióval zárta a versenyprodukciók sorát, hiszen Christina Aguilera egyik balladáját adta elő. Az énekesnő valódi érzelmeket és fájdalmas emlékeket idézett meg a színpadon.

Liptai Claudia elcsukló hangon, könnyek között beszélt édesanyja elvesztéséről.

A Sztárban Sztár zsűritagja is elérzékenyült Tolvai Reni megható produkciójától. Stohl Andrásnak elhunyt édesapja jutott eszébe.

A zsűri összes tagja 9 pontot adott Reninek, így összesen 36 pontot kapott mai esti előadására az énekesnő.

A szavazás lezárása után, Tilla elsőként a harmadik adás győztesét hirdette ki. A nézőktől és a zsűritől ma este Torres Dani kapta a legtöbb pontot, így ő saját magának választhatott feladatot a jövő hétre.

Folytatódott az eredményhirdetés, melynek végén kiderült, hogy Szűcs Renátának kell búcsúznia a versenytől.

Ha kíváncsi vagy, ki milyen átalakulásokkal készül a jövő heti átalakulásra, nézd meg a videót!

Kattints ide, és nézd vissza a Sztárban Sztár harmadik, elképesztő élő show-ját!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   burai krisztián   hien   gesztesi károly   freddie   odett   szőcs renáta   kállay-saunders andrás   tolvai reni   völgyesi gabi   pintér tibor   torres dani   sári évi   till attila   tilla   liptai claudia   majka   papp szabi   sztárban sztár teljes adás

2018. október 28. 22:46


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS