Nézd vissza a Sztárban sztár első adását!

Ismét beindult az ország házibulija, percről percre összefoglalónknak köszönhetően pedig egyetlen pillanatról sem maradhattatok le!

Tilla és a közönség emelkedett hangulatban várta a műsor kezdését a stúdióban. Fontos újítás, hogy a nézők a TV2 Live alkalmazáson keresztül szintén pontozhatták a versenyzőket, ugyanúgy, ahogy a zsűri: 1-től 10-ig!

tilla.jpg

A Sztárban Sztár 12 versenyzője, valamint Tilla látványos produkcióval indították útjára a Sztárban sztár hatodik évadát. Az ország házibulja 10 héten át dübörög majd a TV2-n vasárnap esténként 18:55-től!

Tilla a versenyzők nagy örömére elárulta, hogy az első adásban még nincs kiesés, ám ettől függetlenül az énekeseknek nagy szükségük lesz a nézői pontszámokra, hiszen ezeket továbbviszik majd a jövő hétre, amikor sajnos egy valaki már búcsúzni fog a műsortól.

A műsorvezető mindenki meglepetésére hatalmas dobókockából kiugorva indította el a műsort.

Pintér Tibor végre olyan szerepben tündökölhetett, ahol előtérbe kerülhetett egy vadabb, őrült énje.

Elsőként Tenya állt színpadra, aki szó szerint felszántotta a színpadot a Twisted Sisters vad rockereként. Majka 5 ponttal, Stohl András és Liptai Claudia 8 ponttal, Papp Szabi 7 ponttal jutalmazta a produkciót. Összesen 28 pontot szerzett Tenya.

Szőcs Renáta példaképe, Rúzsa Magdi bőrébe bújva a szerelemről dalolt.

Az énekesnő a Tejút című dallal lépett a színpadra. Stohl Andrástól 8 pontot, Liptai Claudiától és Papp Szabitól 7 pontot, Majkától 5 pontot kapott, így összesen 27 pontra értékelték a produkciót.

Hien óriási Britney rajongó volt, izgatottan készült a Sztárban Sztár első adására.

A fiatal énekesnő szexi szőke fürtökkel és csábító tánccal Britney Spears-t elvenítette meg a színpadon. Hien produkcióját Stohl András és Liptai Claudia 7 ponttal, Majka 4 ponttal, Papp Szabi 5 ponttal jutalmazta, így összesen 23 pontot szerzett.

Gesztesi Károly Dolly szerepébe bújt a Sztárban Sztár hatodik évadának első adásában.

Shrek hangja Isztambulba repítette  Dollyként a nagyérdeműt. Liptai Claudia és Papp Szabi 8 pontot, Majka 5 pontot, Stohl András 6 pontot adott Gesztesi Károlynak, így összesen 27 pontot zsebelt be ezzel a produkcióval.

Több éve már, hogy Torres Dani a televízióban versenyzett, most pedig Antonio Bandersként állt újra színpadra.

Dani gitárral a nyakában bizonyította be, hogy nem kell ahhoz Antonio Banderasnak születni, hogy valaki macsó legyen. Papp Szabi 9 pontot, Liptai Claudia 8 pontot, Stohl András 7 pontot, Majka 4 pontot adott, így összesen 28 pontott gyűjtött.

Burai Krisztián Dér Heni bőrébe bújt, ráadásul azt a dalt kellett előadnia a Sztárban Sztárban, amit ő maga írt az énekesnőnek.

Az énekes szexi fehérneműben és hasat villantva tökéletesen illusztrálta, milyen egy pasifaló démon. A zsűrit megnyerte, hiszen Liptai Claudia, Papp Szabi és Stohl András is 9 pontot adott, Majka pedig 5 ponttal jutalmazta az énekest. Összesen pontot 32 kapott.

˝Anyagias lányként˝ kellett színpadra állnia a Sztárban Sztár első adásában Odettnek Madonna dalával. 

Az énekesnő produkciójára Liptai Claudia, Stohl András és Papp Szabi is 7 pontot adott, míg Majka csupán négyet.Ez összesen 25 pontot jelentett Odettnek.

Chubby Checkerként mutatkozott be a színpadon Völgyesi Gabi, aki végképp nem gondolta, hogy egy ilyen dallal fog debütálni.

Egyenesen az ötvenes évek házibulijaiba repített vissza mindenkit a Unique énekese. Papp Szabi, Stohl András és Liptai Claudia 10 pontot, míg Majka 7 pontot adott, így összesen  37 pontot zsebelt be Gabi.

A nézők szavazata alapján Freddiet érte az a megtiszteltetés, hogy  Tina Turner bőrébe bújhatott.

Az énekes Tina Turner magassarkúját megirigyelve botorkált a Sztárban Sztár színpadán. Liptai Claudia és Papp Szabi 8 pontot, Stohl András 9 pontot, Majka 6 pontot adott, így összesen 31 ponttal távozott a színpadról Freddie.

Tolvai Reni rajong a szappanoperákért, főleg Rosalindáért. Az énekesnő mexikói istennőként penderült a színpadra.

Reni Thalía kiköpött másaként lépett színpadra. A zsűri pontozása megosztó volt, Papp Szabi és Liptai Claudia 9, Stohl András 10, Majka 4 pontot adott. Ez összesen 32 pontot jelent Reninek.

A popzene egyik leghíresebb vörös énekesének, Ed Sheeran-nek egyik slágerét kapta első küldetésnek Kállay-Saunders András.

Andrásra még szerelme, Tolvai Reni sem ismert volna rá az angol énekes bőrébe bújva. Liptai Claudia, Stohl András, és Papp Szabi is 10 pontot adott, míg Majka 7 ponttal jutalmazta az énekest, így összesen 37 pontot zsákolt be.

Sári Évi egyik vágya vált valóra ma este, ugyanis Vikidál Gyulát alakíthatta az első adásban.

Igazi copfos hősként Koppány vezért testesítette meg az énekesnő. Hatalmas meglepetésként maga Deák Bill Gyula indította ezt a produkciót, aki ezúttal saját magát alakította. Liptai Claudia és Papp Szabi 10 pontot, Stohl András 9 pontot, Majka 6 pontot adott, ez összesen 35 pontot jelentett Évinek.

Kállay-Saunders András nyerte a Sztárban Sztár hatodik évadának első adását. Jövő héten kedvese, Tolvai Reni bőrébe bújik majd.

A sztárok között kisorsolták, milyen produkciókkal kell majd készülniük jövő hétre. Tenya Beyonce lesz, Szőcs Reni Morten Harketként, az A-ha frontembereként lép színpadra, Hien következő kihívása Freddie Mercury, Gesztesi Károlynak Presser Gábor pörgött ki, Torres Dani női jelmezbe bújva Halász Juditot alakítja majd, Burai Krisztián nagy örömére Michael Jackson egyik számát adja elő, Odett a német Nenaként tündököl a következő adásban, Völgyesi Gabi Dani Klein szerepét kapta, Freddievel, mint Szécsi Pállal találkozhatunk jövő vasárnap, Tolvai Reni szerelmét, Kállay-Sounders Andrást alakítja, Sári Évi pedig Lady Gaga cipőjébe lép.

Kattints, és nézd vissza a Sztárban Sztár első élő show-ját!

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   burai krisztián   gesztesi károly   hien   freddie   völgyesi gabi   torres dani   sári évi   szőcs renáta   tolvai reni   pintér tibor   kállay-saunders andrás   odett   TV2 LIVE   sztárban sztár hírek

2018. október 14. 23:16További produkciók

Bár Odett számára kissé távol áll az a szerep, amelyet vasárnap este a Sztárban Sztár első adása alatt kell majd alakítania, mégis keményen... tovább
Vedd elő a telefonod vagy a táblagéped, és töltsd le az ingyenes TV2 Live applikációt, hogy vasárnaponként Te is pontozhasd a Sztárban Sztár... tovább
˝Mennyi night lokál...˝ - Gesztesi Károly már lázasan készül a vasárnap esti adásra, ám bármennyire is szeretné, a próbák során sajnos nem... tovább
Burai Krisztián nagy kihívás elé néz: Dér Heni bőrébe kell majd bújnia a a Sztárban Sztár első adásában. A szexi énekesnő még a táncpróbára... tovább
A Sztárban Sztár első adásában Sári Évi férfiként lép majd színpadra. Évi már a táncpróbán is viselte az ehhez szükséges ˝kellékeket˝, ami... tovább
Nincs több titok: a Sztárban Sztár hatodik évadának online riporteréről is lehullt a lepel! tovább
A nézők szavazatai alapján a Sztárban Sztár első adásában Freddie-nek kell majd Tina Turner bőrébe bújnia. A próbák alatt a... tovább
Október 14-én végre visszatér az ország kedvenc házibulija, de a döntés már most is a nézők kezében van, hiszen az ingyenes TV2 Live applikáció... tovább
Torres Dani egy ízig-vérig macsó bőrébe bújik vasárnap este, hiszen Antonio Banderas egyik dalát énekli majd. Hogy milyen kihívásokkal kell... tovább
Kállay-Saunders András az angol popsztár, Ed Sheeran bőrébe bújik vasárnap este a Sztárban Sztár első adásában. András az énekpróbákon mindent... tovább
KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS

Videók Produkciók Extrák Adások Zsűri Versenyzők Hírek Játékszabályzat Archív