Nyerj belépőjegyet a Sztárban Sztár Döntőjére!

Szeretnéd élőben is átélni a Sztárban Sztár varázslatos átalakulásait? Most itt a lehetőség, hogy páros belépőjegyet nyerj a Döntőre!

DONTOJATEK.png

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, és nyerj páros belépőt a Sztárban Sztár elképesztően látványos Döntőjére!

A JÁTÉKOT LEZÁRTUK.
Köszönjük, hogy részt vettetek nyereményjátékunkban az elmúlt 10 hétben!A TIZEDIK ADÁSRA (DÖNTŐRE) PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Dervalics Domonkos

Smahulya Ádám

A KILENCEDIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Rabóczky Dávid

Berta Ildikó

A NYOLCADIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Vihtonen Petri

Terhes Gergely

A HETEDIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Czine Zoltán

Galanics Dóra


A HATODIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Lengyel Attila

Kiss Noel

AZ ÖTÖDIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Wallman Tamás

Horváth Milán

A NEGYEDIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Koczka Lilla 

Kállai Balázs

A HARMADIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Nagy Barbara

Dienes Ágoston

A MÁSODIK ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Gelencsér Dávid

Aleva Zoltán

AZ ELSŐ ADÁSRA PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERT:

Winkler Péter

Donkó Petra


A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
(TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2018.10.08-től folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Sztárban sztár című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt 2018. december 14-ig.

A nyeremény:
Páros belépőjegy a „Sztárban sztár” vasárnaponkénti élő adására.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a tv2.hu/sztarbansztar oldalon feltett kérdésre helyesen válaszolnak. A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték cikkben találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni, és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Sztárban sztár oldalán elhelyezett cikk alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. Egy játékos a heti kérdést az adott héten csak egyszer válaszolhatja meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Sztárban sztár hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel, és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A TV2 a nyeremény átvételének részleteiről és a Műsor élő adásában történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja. Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki.
Amennyiben a nyertes a TV2 nyereményről szóló tájékoztató emailjére 24 órán belül nem jelez vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.
Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.
A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

Korhatár: 12 év

Címkék: sztárban sztár   sztárban sztár 6   sztárban sztár 6   sztárban sztár

2018. december 11. 10:36


KÖVESS MINKET!
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS