MESTEREK | VERSENYZŐK | VIDEÓK | ADÁSOK | Hírek | Szabályzat | ARCHÍV

Liptai Claudia nehéz döntést hozott: ekkor látjuk őt utoljára a képernyőn

Liptai Claudia elbúcsúzik a nézőktől egy időre. A TV2 népszerű műsorvezetője hamarosan világra hozza második gyermekét, Claudia terhessége utolsó heteiben jár már. A Sztárban Sztár zsűritagja az utolsó pillanatig dolgozott, ám vasárnap eljön a búcsú ideje, Liptai Claudia elköszön a nézőktől és a zsűritársaitól.

- Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam már azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelból nézzük a Sztárban Sztárt és a világot – nyilatkozta Liptai Claudia. - Ő pihenne egy picit mielőtt megérkezik a mi világunkba. Mindig is mondtam, hogy addig fogok dolgozni, amíg az állapotom és az érzéseim engedik. Köszönöm a TV2-nek és a kollégáimnak, hogy támogatnak ebben.

anita.jpgA Sztárban Sztár csapatához a csatorna egy másik ismert arca, Ábel Anita csatlakozik majd.
- Ábel Anita 20 éve a barátom, imádom a humorát, felkészültségét és zsigeri őszinteségét. Nála jobb zsűritagot elképzelni nem lehet! Sok-sok sikert kívánok neki, és azt, hogy okozzon neki annyi örömet a Sztárban Sztár, mint amennyit nekem adott – mondta Liptai.
Ábel Anitát a Drágám, add az életed műsor mellett a Kismenőkben is láthatták a nézők.
- Igazán megtisztelő, hogy a hazai televíziózás legnépszerűbb és hosszú ideje legnézettebb műsorában is számítanak rám – jelentette ki Ábel Anita. - Ennél jobb elismerés nem is érhetne. Én magam is nagy rajongója vagyok a műsornak, követem hétről hétre. Izgalmas kihívás lesz zsűriként nézni mostantól.

A TV2 köszönetet mond Claudiának.
„Nagy köszönettel és hálával tartozunk Liptai Claudiának, hogy az elmúlt 5 hétben a tőle megszokott profizmussal végezte munkáját a produkcióban. Az egész stáb sok boldogságot és egészséget kíván neki és születendő gyermekének. A Sztárban Sztár zsűrije Ábel Anita személyében egy olyan taggal bővült, aki már többször bizonyította rátermettségét és humorát. Így nem volt kérdés, hogy helyet kap a már jól összeszokott Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka mellett a csapatban. Zsűritagként ráadásul nemcsak a Sztárban Sztár következő adásaiban számítunk rá, hanem a Super TV2-n hamarosan induló Sztárban Sztár + 1 kicsi című legújabb formátumunkban is.”

fotoruff-0322.jpg

Korhatár: 12 év

Címkék: liptai claudia   sztárban sztár   ábel anita

2016. október 15. 12:32


KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS