2017. november 23. csütörtök
Kelemen, Klementina

BelépésIngyenes applikációval szavazhatnak a nézők a Sztárban Sztár énekeseire

Az idei évadtól minden eddiginél egyszerűbben szavazhatnak a nézők a Sztárban Sztár énekeseire. A TV2 Live ingyenes applikációjának köszönhetően ráadásul interaktívvá is válik a csatorna több műsora. Nem csak az ország házibulijának produkcióiról dönthetnek a nézők, hanem a Mokkának, a FEM3 Cafenak és a Sztárban Sztár Afterpartynak is aktív résztvevői lehetnek.

Szeptember 27-én indul a Sztárban Sztár harmadik évada. A tizenhárom színpadra lépő énekesről pedig ezúttal a nézők egy ingyenes telefonos applikáció segítségével dönthetnek. A TV2 Live alkalmazás segítségével mondhatja el a közönség, tetszik-e neki, amit a színpadon lát. A végeredmény a nézők szavazatai, illetve a zsűri pontjai alapján adódik össze, így dől el, hogy ki az, aki folytathatja a Sztárban Sztárt. A nézők a szavazatukkal nem csak egy-egy énekes sorsát pecsételhetik meg, hanem értékes ajándékokat is nyerhetnek. A Super TV2-n jelentkező Sztárban Sztár Afterpartyban pedig minden héten dönthetnek a nézők egy, a műsort érintő fontos kérdésről, vagy akár kérdezhetnek is a vendégektől az applikáció segítségével.

A TV2 Live használatával azonban nem csak a Sztárban Sztár válik interaktívvá. A Mokkában már az alkalmazáson keresztül is válaszolhatnak a nézők a véleménykérdésre, illetve hozzá is szólhatnak a műsorhoz. A tévében látható beszélgetésekhez pedig olyan plusz információkat is kapnak a TV2 applikációján keresztül, amelyek az adásból kimaradnak. A nézők a FEM3 Café szakértőitől is a TV2 Live-on keresztül is kérdezhetnek az élő műsor alatt.

 

Korhatár: 12 év


Címkék: TV2 LIVE   sztárban sztár

2015. szeptember 25. 11:32További produkciók


KÖZÖSSÉG
FACEBOOK© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS