2017. november 25. szombat
Katalin

BelépésSztárban sztár - Játékszabály

SZTÁRBAN SZTÁR

NÉZŐI SZAVAZÁSÁNAK MENETE, RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

1. Műsorsorozatról röviden:

A „Sztárban Sztár” 8 epizódból/élőadásból álló műsorsorozat, amelyben 12 hazai könnyűzenei Sztár- 6 férfi és 6 nő- nemzetközi legendák dalait adják elő a színpadon. Profi sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok segítenek nekik abban, hogy megtévesztésig hasonlítsanak az eredeti Sztárra.

A Sztárban Sztár adása 2013. október 11-től, hétről-hétre látható a TV2 műsorán.

Adásonként egy Sztár esik ki, a 4 zsűritag és a nézők által leadott összesített szavazatok alapján.
A Fináléban a végső győztes személyéről kizárólag a nézői szavazatok döntenek.
A nézői szavazás véleménynyilvánítás, amelyek döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő Sztárok személyét.


I. ALAPFOGALMAK:

„Sztárban Sztár” szavazás
A 2013. október 11-én induló új, emelt díjas SMS alapú és emelt díjas hanghívásos alapú szolgáltatás: az „Sztárban Sztár” szavazás.
A szolgáltatás lényege, hogy egy szavazás keretében a résztvevők sms-ben vagy hanghívás segítségével szavazhatnak az általuk választott, az Sztárban Sztár műsorsorozatban fellépő Sztárra, kiválasztva azt a Sztárt, akit a következő adásban, illetve az utolsó adásban a verseny győzteseként szeretnének viszontlátni.
Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.
A Sztárban Sztár „szavazás” szolgáltatás szervezője az MTM-SBS Televízió Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) (továbbiakban: TV2) és a Telekom New Media Zrt. (székhelye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29) (továbbiakban: TNM).

Résztvevők
Az emelt díjas sms-ben vagy hanghívás útján a szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőként definiáljuk.

A „Sztárban Sztár” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek SMS küldésére, vagy híváskezdeményezésre alkalmas eszközzel; érvényes előfizetéssel, és aktív emeltdíjas hozzáféréssel. 14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

A Sztárban Sztár szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt Sztárt hozzásegítsék a „Sztárban Sztár” versenyben a továbbjutáshoz, valamint a verseny megnyeréséhez; a zsűri által adott pontok és a résztvevők leadott szavazatai alapján kerül meghatározásra a továbbjutók sorrendje. A Sztárban Sztár című műsorsorozatban 12 produkció indul el.
A sorrend megállapítása a zsűri pontszámai és a résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő Sztárok személyét.

A zsűri tagjai –saját döntésük alapján- kialakítanak egy sorrendet pontozással.
A beérkező résztvevői szavazatok összesítését követően is kialakul egy sorrend az Sztárok között.
Mind a résztvevői, mind pedig a zsűri általi szavazatok versenypontokká konvertálódnak.

Zsűri szavazás:
A Sztárokat a 4 tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 1 és 10 pont között értékelheti a Sztár produkcióját, tehát egy produkcióra a zsűri maximálisan összesen 40 pontot adhat. Amennyiben a Sztár több produkciót is előad egy adás alatt, akkor a zsűritagok minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a zsűri által a Sztárnak adott (összesített) pontszáma a vonatkozó élőadásban. Amennyiben a zsűri pontozása alapján két Sztárnál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két Sztár osztozik az adott helyezésen. A következő legtöbb pontot szerző Sztár helyezése 2-vel több lesz a zsűri szavazási sorrendjében. (Például: két Sztár is maximális pontszámot, 40 pontot kapott a zsűritől, akkor mindkét Sztár az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő Sztár a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban.)
A műsorsorozatból az a Sztár esik ki, illetve nem jut tovább a következő adásba, aki a zsűritől és résztvevői szavazáson a legalacsonyabb összesített versenypontpontszámot éri el. A zsűri pontjai és a résztvevői szavazatok versenypontokká konvertálódnak, a legtöbb zsűri pontot, illetve a legtöbb résztvevői érvényes szavazatot kapó Sztár kapja az adott adás legtöbb versenypontját, amelyek összesítésre kerülnek.

Példa az első adásra:
A zsűritől kapott pontok:
„A” Sztár 40 pont
„B” Sztár 37 pont
„C” Sztár 34 pont
„D” Sztár 33 pont
„E” Sztár 30 pont
„F” Sztár 29 pont
„G” Sztár 27 pont
„H” Sztár 25 pont
„I” Sztár 24 pont
„J” Sztár 23 pont
„K”Sztár 22 pont
„L” Sztár 21 pont

A zsűri által adott pontokat átváltódnak versenypontokká. A legtöbb pontot kapó Sztár kapja a legmagasabb versenypontszámot:

„A” Sztár 40 pont = 12 pont
„B” Sztár 37 pont = 11 pont
„C” Sztár 34 pont = 10 pont
„D” Sztár 33 pont = 9 pont
„E” Sztár 30 pont = 8 pont
„F” Sztár 29 pont = 7pont
„G” Sztár 27 pont = 6 pont
„H” Sztár 25 pont = 5 pont
„I” Sztár 24 pont = 4 pont
„J” Sztár 23 pont = 3 pont
„K”Sztár 22 pont = 2 pont
„L” Sztár 21 pont = 1 pont

Az SMS és hanghívás alapú szolgáltatás (szavazás) résztvevők által leadott szavazatok db száma

„A” Sztár 22 szavazat
„B” Sztár 21 szavazat
„C” Sztár 20 szavazat
„D” Sztár 19 szavazat
„E” Sztár 18 szavazat
„F” Sztár 17 szavazat
„G” Sztár 16 szavazat
„H” Sztár 15 szavazat
„I” Sztár 14 szavazat
„J” Sztár 13 szavazat
„K”Sztár 12 szavazat
„L” Sztár 11 szavazat

A résztvevők által küldött szavazatok átváltódnak versenypontokká.

A legtöbb szavazatot kapó Sztár kapja a legmagasabb pontszámot:

„A” Sztár 22 szavazat = 12pont
„B” Sztár 21 szavazat = 11 pont
„C” Sztár 20 szavazat = 10 pont
„D” Sztár 19 szavazat = 9 pont
„E” Sztár 18 szavazat = 8 pont
„F” Sztár 17 szavazat = 7 pont
„G” Sztár 16 szavazat = 6 pont
„H” Sztár 15 szavazat = 5 pont
„I” Sztár 14 szavazat = 4 pont
„J” Sztár 13 szavazat = 3 pont
„K”Sztár 12 szavazat = 2 pont
„L” Sztár 11 szavazat = 1 pont


A zsűri versenypontokból és az SMS és hanghívás által bonyolított szavazásokból előállt versenypontok összeadódnak és így alakul ki a végleges sorrend, azaz; hogy melyik Sztárnak mindösszesen mennyi pontja van egy-egy elő adás végén, jelen példában:

„A” Sztár 24 pont
„B” Sztár 22 pont
„C” Sztár 20 pont
„D” Sztár 18pont
„E” Sztár 16 pont
„F” Sztár 14 pont
„G” Sztár 12 pont
„H” Sztár 10pont
„I” Sztár 8 pont
„J” Sztár 6 pont
„K”Sztár 4 pont
„L” Sztár 2 pont


A példa első élőadásban (2013.október 11-én) a fenti példa szerint „L” Sztár esne ki a versenyből.
Az összeadott versenypont egyenlősége esetében a résztvevői szavazatok döntenek; azaz a kieső ebben az esetben a résztvevőktől kapott legkevesebb szavazattal rendelkező Sztár.
A műsorsorozat során az Sztárok száma adásról-adásra 1-1 fővel csökken. Minden élő adásban azonos elv alapján csökken a Sztárok létszáma.
A műsorsorozat utolsó adásában kizárólag a résztvevők által leadott szavazatok döntik el a végleges sorrendet; és határozzák meg a műsorsorozat nyertesének személyét, ahol öt Sztárra tudnak a résztvevők szavazni.
A műsorsorozatot az a Sztár nyeri, meg akire az utolsó adásban/Fináléban résztvevők a legtöbb szavazatot adták le.


III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

- A szolgáltatás emeltdíjas
- bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni (az SMS díja 330 Ft ÁFA-val);
- bármely hazai telefonszolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas hívás indítható, a szolgáltatást igánybe tudja venni (a hívás díja 330 Ft ÁFA-val)
-  Az érvénytelen szavazatok díját a résztvevőnek meg kell fizetnie.

-  Figyelem! A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TNM technikai zárt rendszerébe megérkezik, és az a versenyben lévő Sztárokhoz tartozik és beazonosítható. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe.

- A résztvevők által leadott érvényes szavazatokat, annak eredményét, a nyeremények sorsolását minden esetben közjegyző felügyeli, azok végeredményét közjegyző hitelesíti.

- Az SMS küldésével, illetve a telefonhívással a résztvevő részéről a „Sztárban Sztár” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni.
- 14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.


IV. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete:

- A nézők, illeve a potenciális résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz/Sztárhoz tartozó elnevezésekről és kódról, amelyekből elküldhetik az általuk legszimpatikusabbnak vélt Sztár keresztnevét (NÉV) vagy kódját (KÓD) a 06-91-334-333-as telefonszámra (330 Ft ÁFA-val)

SOMA 01
BIGA 02
DÓRA 03
SZANDI 04
PÁL 05
VIKTOR 06
NIKA 07
PETI 08
ZOLTÁN 09
GJON - KIESETT
MARY 11
HENI 12

- A nézők, illeve a potenciális résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz/Sztárhoz tartozó számkódokról a telefon nyomógombjai segítségével megadják az általuk legszimpatikusabbnak vélt Sztár kódját (01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12) a 06-91-334-334-es emelt díjas telefonszám feltárcsázása után (hívás díja 330 Ft ÁFA-val)
- Az emelt díjas SMS-sel a szavazásban résztvevő szavazatától függetlenül, minden esetben válasz sms-t kap vissza az TNM-től, mely egy általános köszönetnyilvánítást és/vagy a műsorsorozattal kapcsolatos információt vagy egyéb kereskedelmi üzenetet tartalmaz. Kereskedelmi üzenet küldése esetén erről a nézők a képernyőn is tájékoztatást kapnak.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – tetszőleges számú szavazat küldhető.


V. A szolgáltatás időtartama

- A Sztárban Sztár szavazás szolgáltatás az első élő adástól – a szavazás megindításától - az utolsó élő adásig folyamatosan igénybe vehető. Szavazatokat a szavazási etapokban lehet leadni.
- Az első szavazási etap az az első élő adásban a szavazás megindításától az első adásban a szavazás lezárásáig tart.
- A további szavazási etapok minden esetben az élő műsorban/adásban a szavazás újra indításától a következő élő műsorban/adásban a szavazás lezárásáig tart.
- A Sztárban Sztár szolgáltatás indítása 2013. október 11-én történik az első adásban és ez szavazási etap ebben az adásban történő lezárásig tart.
- Minden adásban új szavazási etap indul az élő adás végén, amikor a szavazás újra indításra kerül, és ez a szavazási etap minden esetben a következő élő adásban kerül szóban lezárásra. Érvényes szavazatot csak a versenyben lévő Sztárokra adható le.
- A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.
- Az utolsó szavazási etap várható befejezése a műsorsorozat utolsó adásában – a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 vagy TNM döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az elő adás alatt meghosszabbítható; erről az elő adában a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban történik meg; a műsorvezető által ismertetett időpontig tartanak; azt követően, hogy a műsorvezető az élő adásban a szavazást lezárta; a szavazásnak végét közli, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető, az ilyen szavazatokat a TV2 és TNM nem fogadja el, érvénytelennek minősíti.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott SMS-ek és hanghívások számítanak, melyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. TNM az egyes szavazási etpokról elkülönített datbázist tárol.
- TV2 valamint a TNM fenntartja a jogot arra vonatkozólag, hogy egy-egy etapon belül részeredményeket közöljön, illetve az egyes etapokon belül rész szavazásokat inditson és zárjon le, ebben az esetben az elő televíziós műsorban elhangzó időpontok az irányadók.
- Az egyes esetleges rész szavazások is minden esetben véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolják a műsor menetét és az abban szereplő Sztárok személyét.


VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A Sztárban Sztár műsorsorozatban a résztvevők (érvényes szavazatot küldők) között az adásban ismertettek alapján nyereményeket sorsolunk ki. Minden élő adásban a nézőkkel és résztvevőkkel, képpel és elhangzással ismertetjük a nézői/résztvevői nyereményeket. Heti nyeremények és főnyeremények kerülnek kisorsolásra.
A Sztárban Sztár szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét az TNM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.
Azok között a magyar állampolgárságú résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le a „Sztárban Sztár” szavazásban érvényes szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások végén, a főnyereményeknél a Finálé végén kerül sor.

A telefonszám annyiszor kerül be az adatbázisba, ahány érvényes szavazat érkezett erről a számról a szavazási időszak alatt.

A heti nyereményekről és a főnyereményekről a résztvevők az adásból/adásokból és azok műsorelőzeteseiből értesülnek. Heti nyereményeket azok között a résztvevők között sorsolunk ki, akik az egyes szavazási etapokba érvényes szavazatot küldtek be az Sztárokra.

A szavazási szolgáltatással teljes időszakára vonatkozólag fődíjak is kisorsolásra kerülnek, a fődíjak száma szerint résztvevő sorsolásával, a fődíjak a heti nyereményhez hasonlóan az műsorsorozatban kerülnek illusztráció formájában bemutatásra.

A főnyereményeket azok között a résztvevők között sorsoljuk ki, akik a műsorsorozat alatt legalább egy érvényes szavazatot adtak le.
A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremény(ek) más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.

A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzé tevője tesz eleget.

A műsorsorozatot közé tevő fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

2. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TV2 és TNM azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és ha az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:
• ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;
• ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;
• ismeri a nyertes SMS vagy hívás küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.

3. A nyertes kiértesítése:

A „Sztárban Sztár” szavazás kisorsolt nyerteseit az TNM a nyertes telefonszám felhívásával telefonon értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követő 60 (hatvan) percen belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor pótnyertes kerül kisorsolásra.

Amennyiben a hívás sikertelen, úgy az TNM két további alkalommal újrahívja a nyertes számát. Ha az összesen három próbálkozás mindegyike sikertelen, úgy az TNM a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt telefonszám jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő elérhető és a telefonbeszélgetés létrejön.

Ha felveszi a telefont, de azt leteszi, vagy megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.
A telefonbeszélgetést a TNM rögzíti.

4. A nyeremények kifizetésének feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; anyja neve; születési hely és idő;
- személyi igazolvány szám és adóazonosító jel, nyilatkozat az adólevonásokhoz
- A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről
- A nyeremény átvételekor igazolnia kell a nyertesnek, hogy az általa a szolgáltatásban használt telefonszám egyenlege (számlája) rendezve lett, díjtartozása az operátor felé nem áll fenn.

5. A nyereményigény érvényesítése

A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt TV2 vagy TNM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt vagy a megbeszélt időpontban sem veszi át nyereményét, úgy a pótnyertesé a nyeremény.
a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, ekkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.

A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, az aggregátor társaggal, a nyeremény felajánlóval szemben nem reklamálhat, igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállási nem vállalás, hacsak ezzel ellentétben a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően 90 napon belül történik, a nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élőadás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.

VII. ADATKEZELÉS

A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép, -hang és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TNM által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban – bemutathat. A nyertes már ebben a körben hozzájárulását adja, hogy a nyereményátadás az ismételt sugárzás lehetővé tévő módon rögzítésre , a rögzített felvételek többszörözésre, a TV2-n és/vagy a más médiaszolgáltatásban - az előbbiekben meghatározott céllal összefüggésben – sugárzással (amely történhet más műsorokban) vagy másként (ide értve az internetet is) a nyilvánosságnak közvetítésre kerüljenek időbeli- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás, vagy bármely egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A szervezők az ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhetnek.
A nyertes engedélyezi, hogy a TV2 valamint TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a //sztarbansztar.hu oldalon.

A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz megadott személyes adatokat a TV2 valamint TNM a szavazás lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.

A nyertes a TV2 valamint TNM-től bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a résztvevő adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a TV2 valamint TNM székhelyén.

Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.

TNM adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

//www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH – 68471/2013

VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A hibás (pl. rossz név, kódtévesztés) vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2, valamint TNM semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.

IX. Műsorváltozás és egyéb változtatási jogok

A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.

A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.

Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.

A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.


IX. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat.
A TNM az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és software rendszerén belül kezeli.
A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján www.sztarbansztar.hu valamint TXT460.

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.
Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek
A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. TNM ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

Kelt: Budapest, 2013.október 11.

 


MTM-SBS Televízió Zrt. Telekom New Média Zrt.

 

Korhatár: 12 év


Címkék:

2013. október 11. 17:55


KÖZÖSSÉG
FACEBOOK© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS