január 24.
Timót

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
TV2 AJÁNLÓ
Folytatódik a Kapunyitási Pánik program

Idén második alkalommal rendezik meg a Kapunyitási Pánik című konferenciát és állásbörzét, amelynek ötletgazdája Kárász Róbert, a TV2 népszerű műsorvezetője. Az ELTE-BTK-n május 7-8. között zajló esemény azoknak a fiataloknak szól, akik félnek szembenézni a munkavállalás nehézségeivel, kirepülni a családi fészekből, belevágni a családalapításba, egyszóval félnek elkezdeni önálló életüket.

A rendezvényen bemutatkozik a TV2 Akadémia. Tatár Csilla, Joshi Bharat, Dudás Ádám, Váczi Gergő, Gombos Edina és Kárász Róbert (ötletgazda) is ott lesz a TV2 Akadémia standján. A csatorna népszerű képernyősei egy kerekasztal beszélgetéssel egybekötött előadást is tartanak. Az Aktív háziasszonya, Gombos Edina pedig még arra is vállalkozik, hogy Benes Anita divattervezővel együtt választ adjon arra a kérdésre, hogy lehet-e karriert építeni a család mellett.

A 2 napos konferenciával egybekötött állásbörzét Dr. Tari Annamária pszichológus nyitja meg „Csapdában az Y generáció” címmel, valamint előadást tart a világhírű Prezi alapítója, Somlai-Fischer Ádám. Az eseményt megnyitó sajtótájékoztatón jelen lesz az Új Nemzedék Jövője program miniszteri biztosa, Dr. Mihalovics Péter, valamint az ELTE-BTK dékánja, Dr. Dezső Tamás.


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2013. május 6. 16:54


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG