október 21.
Orsolya

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
JÁTÉKOK
TV2 LIVE ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A TV2 Live egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.

A szolgáltatás lényege, hogy az alkalmazás regisztrált felhasználói a TV2, a FEM3 és a SuperTV2 csatornákon megjelenő műsorokhoz („TV Csatornák”) hozzászólhatnak, szavazhatnak egy adott kérdésben vagy dönthetnek egy műsorban a továbbjutók személyéről is.
A „TV2 Live” szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Kft. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174. - a továbbiakban: „TV2”).


1. A „TV2 LIVE” ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1. Ezen szerződési feltételek (“Felhasználási feltételek”) fontos információt tartalmaznak a különböző digitális adathordozó eszközökön (“Eszköz(ök)”), - mint amilyen a mobiltelefon, okostelefon, tablet, és más kézi eszközök – elérhető alkalmazáshoz (“Alkalmazás”) történő hozzáféréssel, az alkalmazás használatával és letöltésével kapcsolatosan az Önt megillető jogokról, illetve az Önt terhelő kötelezettségekről és megszorításokról. Az Alkalmazás olyan digitális applikáció, amely a TV2 Csatornákon megjelenő, interaktivitást biztosító (hozzászólás, szavazás) műsorszámok („Műsorszámok”) esetén lehetőséget ad a Műsorszámokban elhangzó nyilatkozatok, riportok közvetlen, egyéb kommunikációs eszköz, vagy felület igénybe vétele nélküli kommentálására, vélemény nyilvánítására, továbbá nyereményjátékokban való részvételt, szavazást tesz lehetővé, illetve a szavazást kezeli és rögzíti. Az Alkalmazás a Műsorszámok tartalmával kapcsoltban háttér információkat szolgáltat, és bizonyos esetekben egyes harmadik személyek által a Műsorszámokkal összefüggésben nyújtott és/vagy az Alkalmazással összefüggésben felhasználható applikációkhoz és/vagy weboldalakhoz (pl. közösségi oldalak, internetes kereskedelmi oldalak, a szponzorok és/vagy a partnerek weboldalai, szolgáltatók) is hozzáférést biztosít (“Harmadik személy által nyújtott Szolgáltatások”).

1.2. Ezen Felhasználási Feltételek elérésére az Alkalmazáson keresztül közvetlenül az Ön Eszközén, magyar nyelven van mód. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el a Felhasználási Feltételeket az Alkalmazás letöltése, telepítése, az Alkalmazáshoz történő hozzáférés és az Alkalmazás felhasználása előtt. Az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel vagy annak használatával elfogadja a Felhasználási Feltételeket és vállalja, hogy az az abban foglaltakat betartja. Az Alkalmazás felhasználásával elfogadja a Felhasználási Feltételeket, mely az Alkalmazás letöltésével, telepítésével, illetve az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel egyidejűleg lép hatályba. Amennyiben a Felhasználási Feltételekkel nem ért egyet, abban az esetben az Alkalmazás felhasználásával azonnali hatállyal fel kell hagynia, az applikációt törölnie kell az Eszközéről és az applikációt azon (alábbiakban meghatározott) Közösségi Oldal(ak) fiókjából is el kell távolítania, amelynek segítségével regisztrált.

1.3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Felhasználási Feltételeket előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsuk, a módosításoknak a TV Csatornák weboldalain történő közzétételével vagy az új szabályokat az Alkalmazás frissítésével a Felhasználási Feltételekbe történő szerkesztésével. Az Ön felelőssége az interneten közzétett információknak a rendszeres figyelemmel kísérése a változásokról időben történő értesülés érdekében. A Felhasználási Feltételek új verziói hatályba lépésének a napja a Felhasználási Feltételeket tartalmazó oldal tetején fog megjelenni. Az Alkalmazás változások közzétételét követő használata a módosított Felhasználási Feltételek elfogadását jelenti.

1.4. Ön felelős az Alkalmazásnak az Eszközön történő használatáért és az Alkalmazáshoz történő hozzáférésért, illetve, hogy az Alkalmazáshoz hozzáférő és az azt használó személyek figyelmét a Felhasználási Feltételekre felhívja.

1.5. Az Alkalmazást a TV2 Média Csoport Kft. üzemelteti és teszi elérhetővé, mely Magyarországon bejegyzett társaság (és a jelen Felhasználási Feltételekben a társaságra történő utalás a “mi”, vagy a “társaságunk” utalással történik). Tekintettel arra, hogy a társaságunk Magyarországon bejegyzett társaság, az Alkalmazás elkészítése és a tartalom hozzáférhetővé tételére a vonatkozó jogszabályok betartásával került sor.

2. REGISZTRÁCIÓ ÉS AZ ALKALMAZÁS HASZNÁLATA

2.1 Az Alkalmazás használatához nem biztosítjuk a hozzáféréséhez szükséges Eszközt vagy más felszerelést. Az Alkalmazás használatához internet kapcsolatra és megfelelő telekommunikációs link-re van szükség. Felhívjuk figyelmét, hogy az Alkalmazás használatával kapcsolatban telefonos, avagy internetes adatforgalmi, avagy egyéb költségek merülhetnek fel. Ezen költségek a felhasználót terhelik, ezen költségekkel kapcsolatban társaságunk semmilyen felelősséget nem vállal.

2.2 Az Alkalmazás Facebook, Twitter, Microsoft vagy Gmail (Google+) regisztrációs azonosítóval (felhasználónévvel és jelszóval) használható.

2.2.1. Belépéshez első lépésként meg kell adnia a használni kívánt fiókhoz tartozó felhasználási nevét és a jelszavát. Jelen szabályzatban ezen azonosítókat a továbbiakban „Közösségi Média Fiókoknak” nevezzük.

2.2.1.2. A Facebook-on történő tagság ingyenes, és a Facebook-on történő regisztrációra a //facebook.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.1.3. A Twitter-en történő tagság ingyenes, és a Twitter-en történő regisztrációra a //twitter.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.1.4. A Google-ön történő tagság ingyenes, és a Google-ön történő regisztrációra a //google.com-ra történő bejelentkezéssel és a fiók megnyitásával kapcsolatosan a képernyőn megjelenő utasítások követésével kerül sor.

2.2.2. A regisztrációt követően az Alkalmazásba ugyanazzal a Közösségi Média Fiók Információ megadásával lehet bejelentkezni, amelyet a regisztrációhoz használt. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen Közösségi Média Fiókkal, azt belépés előtt létre kell hoznia, e nélkül nem tudja használni az alkalmazást.

2.3. A Közösségi Média Fiókkal történő regisztrációt követően az Alkalmazás fel fogja Önnek ajánlani, hogy hozzájáruljon az Alkalmazásba történő regisztrációhoz használt Közösségi Média Fiókhoz tartozó profilképének (“Profilkép”) a szöveges üzenetet megjelenítő képernyőfelületen, vagy szavazási képernyőn, avagy a Műsorszámokhoz kapcsolódó egyéb felületeken („Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületek”) és az Alkalmazásban vagy azokkal kapcsolatban máshol történő felhasználásához.

2.3.1. Ezt a hozzájárulást az Alkalmazáson keresztül adhatja meg, kizárólag abban az esetben, amennyiben Ön nagykorú, és ebben az esetben tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a Profilkép tekintetében az alábbi 5.2. pontban meghatározott jogokat biztosítja a részünkre.

2.3.1.1. Az Alkalmazáson keresztüli képmás használathoz történő hozzájárulásával jelzi, hogy nagykorú és szavatolja, hogy ez a nagykorúság a lakóhelye szerinti állam szerinti nagykorúságot is jelent, függetlenül az Alkalmazás megszövegezésétől vagy az abban található megfogalmazástól, illetve iránymutatástól. Tehát Ön kijelenti és szavatolja, hogy nagykorú, és mi erre a kijelentésre támaszkodhatunk a Profilkép felhasználása tekintetében adott hozzájárulásával kapcsolatban.

2.3.1.2. A regisztrációt és a Profilkép felhasználáshoz történő hozzájárulást követően az Alkalmazásban található és a Műsorszámokhoz használt Profilképét nem változtathatja meg, illetve nem cserélheti le. Még amennyiben a Közösségi Média Fiókjában le is cseréli a regisztrációhoz használt profilképét, abban az esetben sem változik meg a Profilképe az Alkalmazásban.

2.3.2. A regisztrációkor megtilthatja Profilképének a Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületeken történő felhasználását. Amennyiben ezt választja, Profilképe nem fog szerepelni azon fényképek között, amelyeket a Műsorszámokhoz fel lehet használni.

2.4. Amennyiben Ön a Profilkép felhasználásához hozzájárul abban az esetben:

2.4.1. Ön tudomásul veszi és igazolja, hogy Profilképének a Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületeken történő felhasználása teljesen önkéntes alapon történik és a Profilkép Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületeken történő felhasználása fejében nem jogosult ellenszolgáltatásra;

2.4.2. Ugyanakkor, tudomásul veszi azt is, hogy a társaságunk nem köteles Profilképét a Műsorszámokban felhasználni, és nem is garantáljuk, hogy Profilképe a Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületeken meg fog jelenni.

2.4.3. Ön szavatolja azt is, hogy nem kerül sor harmadik személy védjegyét (pl. baseball sapka, póló, stb.), házi kedvencet, több személyt megjelenítő vagy más, nem megfelelő részletet tartalmazó, vagy pedig nem megfelelően szerkesztett Profilkép felhasználására. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Profilképet ne jelenítsük meg, avagy a már megjelenített Profilképet minden indokolás és értesítés nélkül eltávolítsuk, avagy azt a további megjelenésből kizárjuk, függetlenül attól, hogy az mások védjegyét, szellemi alkotáshoz fűződő jogait, vagy személyhez fűződő jogait nem sérti.

2.5. Amennyiben utólagosan vissza kívánja vonni a Profilkép felhasználáshoz történő hozzájárulását, ehhez az alábbi címről letölthető elektronikus Fénykép Eltávolításáról Szóló Kérelmet kell kitöltenie, majd a kitöltött és saját kezűleg aláírt kérelmet e-mailben, szkennelve; vagy postai úton a TV2 címére beküldve teheti meg: [//tv2.hu …… /fenykepeltavolitasikerelem.pdf.] Megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy a kitöltött Fénykép Eltávolításáról Szóló Kérelem megérkezését követően a Profilképnek a Műsorszámok környezetében és az Alkalmazásban történő felhasználását megszüntessük. Ön tudomásul veszi és igazolja, hogy a hozzájárulás visszavonása nem visszaható hatályú, és nem vonatkozik a Profilképet (vagy ehhez kapcsolódó felhasználói tartalmat) tartalmazó azon filmfelvételre, reklámszpotra, vagy más videoklipre, amelynek a felvételére vagy előállítására a Profilkép Műsorszámokhoz Kapcsolódó Médiafelületek környezetéből történő eltávolítását megelőzően került sor; az ilyen anyag továbbra is felhasználható a TV2-nek előzetesen adott felhasználási engedéllyel összhangban. Nem vagyunk kötelesek eltávolítani vagy megváltoztatni a Profilképe Műsorszámokkal és az Alkalmazással kapcsolatos korábbi felhasználását.

2.6. Az Alkalmazásba történő bejelentkezés és annak használata során nem használhat hamis Közösségi Média Fiókot (kokat), nem tulajdoníthatja el és nem használhatja fel más személy vagy szervezet Közösségi Média Fiókját (jait), illetve nem járulhat hozzá a nem Önt ábrázoló Profilkép felhasználásához; vagy nem léphet fel más személyként vagy szervezetként. Minden egyes versenyző előadása tekintetében a szavazati jog az Alkalmazásban regisztrált Közösségi Média Fiókonként versenyzőként egy-egy (1) szavazásra van korlátozva. Amennyiben ugyanazon Közösségi Média Fiókból több Eszközön próbál meg szavazatot leadni, csupán a Közösségi Média Fiókból a szavazati rendszerbe megérkezett első szavazatot vesszük figyelembe.

2.7. Az Alkalmazást nem használhatja (i) arra, hogy bármely joghatóság szerinti jogszabálysértést kövessen el; (ii) jogtalan, tisztességtelen módon, vagy bűncselekmény elkövetéséhez; (iii) obszcén, illetlen, pornográf, vulgáris, profán, rasszista, szexista, diszkriminatív, bántó, lekicsinylő, ártalmas, zaklató, fenyegetőző, zavarba ejtő, rosszindulatú, sértegető, gyűlöletkeltő, fenyegetőző, rágalmazó, hamis, vagy politizáló módon; (iv) szerzői jogot vagy más szellemi alkotások jogát sértő módon (beleértve azonban nem korlátozva a szerzői jogokra, védjegyre és sugárzási jogokra) vagy adatvédelmi vagy más jogokat sértő módon; (v) oly módon, amely ellentétes a Műsorszámok szabályaival, a jelen Felhasználási Feltételekkel, az Adatvédelmi Szabályunkkal, vagy az Alkalmazással kapcsolatban kikötött más szabállyal illetve követelménnyel; vagy (vii) oly módon amellyel Ön vírust, vagy kéretlen e-mailt, vagy bármilyen károkozásra alkalmas számítógépes módszert, szoftvert vagy más olyan számítógépes eljárást közvetít, illetve használ amelynek a célja a rendszerrel, az adatokkal és a személyes információval történő kártékony interferencia, ezeknek az adatoknak a titkos módon történő kifigyelése vagy adatlopás.

2.8. Ön vállalja, hogy (i) az Alkalmazás bármely részéhez; (ii) bármely olyan eszközhöz, szerverhez vagy hálózathoz, amelyen az Alkalmazás megtalálható; (iii) az Alkalmazás szolgáltatásához használt bármely szoftverhez; (iv) harmadik fél tulajdonában álló, és általa használt szerverhez, hálózathoz, vagy szoftverhez; és/vagy (v) a Műsorszámokkal kapcsolatban használt szoftverhez és eszközhöz engedély nélkül nem fér hozzá, azokba nem avatkozik bele, azokban kárt nem okoz és a működésüket nem zavarja meg.

2.9. Vállalja, hogy az Alkalmazáshoz bizonyos időközönként elkészített használati utasítást mindenkor betartja; mindamellett kizárjuk a felelősségünket minden olyan kár tekintetében, amely az Alkalmazás tekintetében az Ön által részünkre adott hibás/téves információ, hozzászólás, szöveg vagy ezekkel kapcsolatos mulasztás eredménye, avagy amely az Ön felé irányuló intézkedéseink eredményeképpen következett be.

3. HARMADIK SZEMÉLY ÁLTALI SZOLGÁLTATÁSOK

3.1. Az Alkalmazás lehetővé teheti az Ön számára, hogy olyan Harmadik Személy Szolgáltatását vegye igénybe és/vagy Harmadik Személy Szolgáltatására linkeljen, amelynek nem társaságunk az üzemeltetője. Az Alkalmazással összefüggő Harmadik Személy Szolgáltatást képező tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra (beleértve azonban nem korlátozva a Közösségi Média Fiókokkal kapcsolatos weboldalakat, más közösségi oldalakat, online kereskedelmi oldalakat, vagy a partnerek oldalait), az adott Harmadik Személy Szolgáltatás(ok)ra vonatkozó szerződési feltétek, felhasználási feltételek, és adatvédelmi szabályok érvényesek. Sem kifejezett, sem hallgatólagos módon nem szavatolunk a linkelt Harmadik Személy Szolgáltatással kapcsolatos információ, funkció és/vagy az így nyújtott szolgáltatás tekintetében, és nem támogatunk illetve nem ajánlunk semmilyen olyan Harmadik Személy Szolgáltatást, amihez az Alkalmazás linket biztosít.


4. FELHASZNÁLÁSI ENGEDÉLYEK ÉS JOGOSULTSÁGOK

4.1. Azzal, hogy a Facebook, Twitter, Microsoft vagy Gmail/Google+ azonosítón keresztül az Alkalmazásba beregisztrál, tudomásul veszi és engedélyezi a számunkra, hogy bizonyos felhasználói információkhoz, és azon Közösségi Média Fiók(ok)-kal összefüggő egyéb adatokhoz hozzáférjünk, amelynek a segítségével regisztrált (“Felhasználói Tartalom”). Továbbá engedélyt ad arra, hogy a Felhasználói Tartalmat az Alkalmazás részére továbbítsuk, lemásoljuk, és abba belefoglaljuk. Ön egész világra szóló, ingyenes, nem kizárólagos jogot biztosít a számunkra abban a tekintetben, hogy a Felhasználói Tartalmat és minden olyan egyéb, az Alkalmazás, vagy Harmadik Fél Szolgáltatás használata és működtetése során az Ön felhasználása céljából és azzal összefüggésben közreadott információt vagy anyagot felhasználjunk, lemásoljunk, megváltoztassunk, lefordítsunk, reprodukáljunk, közzétegyünk és közvetítsünk. A felhasználási engedélyre az Alkalmazás egyes elemeinek a működéséhez van szükségünk. A jelen felhasználási engedélyt az Alkalmazás azon Közösségi Média Fiók(jaiból) történő törléssel vonhatja vissza, amellyel regisztrált; mindazonáltal, ha és amennyiben el is távolítja az Alkalmazást a Közösségi Média Fiók(jaiból), ez nem érinti és nem szünteti meg az alábbi 4.2. pontban engedélyezett jogokat.

4.2. A Profilkép felhasználásához az Alkalmazáson keresztül történő hozzájárulásával ezennel visszavonhatatlan, nem-kizárólagos felhasználási engedélyt ad a részünkre és a jogutódaink, engedményeseink és a felhasználási engedélyeseink részére abban a tekintetben, hogy függetlenül a harmadik személy felhasználási engedélyétől, a Profilképét (beleértve az Ön abban megjelenő képmását) és az ahhoz kapcsolódó Felhasználói Tartalmat, vagy annak egyes elemeit, a Műsorszámok és az Alkalmazás gyártásával, annak bemutatással, közvetítésével, hasznosításával, reklámozásával, promóciójával és az azzal összefüggő marketing tevékenység során bármilyen módon, térbeli és időbeli korlátozás nélkül, bármilyen jelenleg ismert, és a későbbiekben ismertté váló médiumban felhasználja, más tartalomba belefoglalja. Az Alkalmazás Közösségi Média Fiók(jaiból) történő eltávolítása, illetve az Alkalmazás Eszközről történő törlése nem érinti és nem szünteti meg a jogunkat arra, hogy Profilképét és az ahhoz kapcsolódó Felhasználói Tartalmat a Sorozattal és az Alkalmazással összefüggésben felhasználjuk.

4.3. A Profilkép felhasználásához adott felhasználási engedélyével szavatolja, hogy (i) rendelkezik a Profilképpel kapcsolatos jogokkal (beleértve az ahhoz kapcsolódó szerzői jogokat); (ii) rendelkezik a jogokkal ahhoz, hogy a Profilkép felhasználását a fentiekben meghatározottak szerint engedélyezze, és ehhez harmadik személy hozzájárulására nincs szükség; (iii) a Profilkép általunk történő (esetleges) felhasználása harmadik személy vagy szervezet jogát nem sérti. Továbbá kifejezetten lemond minden olyan követeléséről, amely a Profilkép vagy az ahhoz kapcsolódó Felhasználói Tartalom felhasználása során a méltányosan elvárható adatvédelmi szabályokkal és titoktartással összefüggésben keletkezik, és méltányos jóvátétel illetve kártérítés iránti igényéről is, beleértve azonban nem korlátozva az ellenünk, vagy bármely felhasználási engedélyesünk, megbízottunk, kapcsolt vállalkozásunk, jogutódunk és engedményesünk ellen irányuló ideiglenes intézkedés iránti kérelmet is.

4.4. A Közösségi Média Fiók felhasználási feltételeivel összhangban, Ön fenntartja a Profilkép és a Felhasználói Tartalom feletti tulajdonjogát.

4.5. Korlátozott, visszavonásig érvényes, át nem ruházható (al-licencbe adásra való jogosultság nélküli), nem kizárólagos jogosultságot biztosítunk az Ön számára az Alkalmazásnak a jelen Felhasználási Feltételekben meghatározott célra történő felhasználására. Ön vállalja, hogy az Alkalmazás vagy más Harmadik Személy Szolgáltatás forráskódjához nem próbál hozzáférni a program szétbontásával, részekre szedésével és visszafejtéssel, vagy más módon. Ön nem jogosult arra, hogy az Alkalmazást vagy Harmadik Személy Szolgáltatását vagy annak részletét lemásolja, vagy kereskedelmi módon felhasználja, azt bérbe vagy haszonkölcsönbe adja, kikölcsönözze, eladja, megjelentesse, vagy ezekre felhasználási engedélyt adjon, azokat al-licencbe adja, terjessze, azok tulajdonjogát átruházza vagy az Alkalmazás bármely részének a tulajdonjogát harmadik személy részére átruházza.


5. AZ ELÉRHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS KORLÁTOZÁSOK, BIZTONSÁG, ÉS PONTOSSÁG

5.1. Kizárjuk a felelősséget arra az esetre, ha az Alkalmazás bármely okból nem elérhető. Nem szavatoljuk, hogy Ön az Alkalmazáshoz zavartalanul, időben és hiba nélkül fog hozzáférni. Az internet, a telefon, a vezeték nélküli technológia, illetve a számítógépes szoftver és hardware technológia természeténél fogva ez nem garantálható. Továbbá, esetlegesen javítási, és karbantartási munkálatokat kell elvégeznünk, vagy új funkciókat kell bevezetnünk.

5.2. Az Alkalmazáshoz történő hozzáférés előzetes értesítés nélkül időlegesen vagy véglegesen felfüggeszthető vagy visszavonható, mind az Ön, mind pedig az összes felhasználó tekintetében. Társaságunknak joga van ahhoz is, hogy bármely okból az Alkalmazás használatának az idejét, módját korlátozza.

5.3. Nem szavatoljuk azt sem, hogy az Alkalmazás az Ön által esetlegesen használt összes hardware-rel vagy szoftverrel kompatibilis. Nem felelünk az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz történő hozzáférés, és az Alkalmazás használata, illetve Alkalmazásból letöltött anyag miatt az eszközökben (beleértve azonban nem korlátozva az Ön Eszközét), a szoftverben, az adatokban vagy más tulajdonban esetlegesen beállott károkért, illetve a vírusok és más kód tekintetében. Harmadik fél tevékenységéért nem vállalunk felelősséget.

5.5. Társaságunknak jogában áll az Alkalmazás előzetes értesítés nélküli módosítása vagy frissítése. Szükség esetén társaságunk az Alkalmazáshoz való hozzáférést határozatlan időtartamra felfüggesztheti, vagy megszüntetheti. Társaságunk nem szavatolja azt sem, hogy az Alkalmazáson található anyagok teljesek, pontosak és frissek, és a jogszabályok által megengedett mértékben kizárjuk a felelősséget az Alkalmazásban található hibás információkért és anyagokért és/vagy az Alkalmazás üzemeltetése és használata során előforduló hibákért.


6. ALKALMAZÁST ELÉRHETŐVÉ TEVŐ OPERÁTOROK/ PLATFORMOK

6.1. Az Alkalmazás független azon platformok üzemeltetőitől, amelyeken keresztül letölthető. Az Alkalmazás nem része ezen platformoknak (“Operátorok”), illetve az Operátorok az Alkalmazást nem szponzorálják, vagy támogatják. Ennek megfelelően a jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával megállapodás kizárólag Ön és Társaságunk között jön létre. A Felhasználási Feltételek elfogadása semmiféle jogviszonyt nem keletkeztet Ön, avagy társaságunk és az Operátorok között.

6.2. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz való hozzáférés az Operátor által biztosított felületeken keresztül történik; így az Alkalmazás használatához be kell tartania az Operátor által meghatározott, az adott felületre érvényes felhasználási feltételeket is. Továbbá, az Alkalmazás felhasználása során esetenként egyéb szolgáltatók szolgáltatásait is igénybe kell vennie, akik ezen szolgáltatások tekintetében saját feltételeket támaszthatnak ezek igénybe vételére vonatkozóan (pl. Önnek gondoskodnia kell arról, hogy az Alkalmazás felhasználása nem sérti a mobil szolgáltatójával kötött megállapodását, avagy más vezeték nélküli adatszolgáltatásra vonatkozó szerződését).

6.3. Az Alkalmazással kapcsolatos, jogszabály által előírt karbantartási és támogatási szolgáltatások nyújtása kizárólag társaságunk felelőssége. Az Operátor nem köteles az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási és támogatási szolgáltatásokat nyújtani. Amennyiben az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási vagy támogatási kérdése van, kérjük, hogy ne az Operátorral, hanem velünk vegye fel a kapcsolatot a jelen Felhasználási Feltételek végén megadott kapcsolattartási információ segítségével.

7. Az ALKALMAZÁS HASZNÁLATA NYEREMÉNYJÁTÉKOK ÉS KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS SORÁN

7.1. Az Alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy a Műsorszámokban, avagy az azokhoz kapcsolódó közönségszavazásokon véleményt nyilvánítson, avagy nyereményjátékokban közvetlenül részt vehessen.

7.2. A közönségszavazásokon, illetve az azokhoz kapcsolódó, avagy azoktól független nyereményjátékokban való részvétel részletes szabályairól a TV2 honlapján, avagy a Műsorszámokhoz kapcsolódó honlapokon kaphat részletes tájékoztatást. Az Alkalmazás használata az esetek többségében feltétele a játékban való részvételnek.

8. JOGHATÓSÁG

A jelen szabályzat és Felhasználási Feltételek alkalmazása során bármilyen jogvita elbírálására a magyar bíróságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal, akik eljárásuk során a Magyarország jogát alkalmazzák.

9. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

9.1. A Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott eseteket kivéve, jelen Felhasználási Feltételeknek nem célja, hogy harmadik személyek részére jogokat biztosítson. Mindettől függetlenül a Felhasználási Feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy Társaságunk az Ön előzetes hozzájárulása nélkül a jelen Felhasználási Feltételek szerinti jogokat és kötelezettségeket más részére átruházza.

9.2. Társaságunk kizárja a felelősséget a vis major események következtében az Alkalmazáshoz való hozzáférés tekintetében beálló hibáért, az Alkalmazáshoz való hozzáférés szüneteléséért és/vagy a hozzáférés megszűnéséért, amennyiben azok olyan okra vezethetőek vissza, amelyre társaságunknak befolyása nincs (pl. sztrájk, környezeti katasztrófa, nukleáris baleset, terrortámadás, egyéb elháríthatatlan esemény. Továbbá jogszabály, egyéb hatósági előírás kötelező betartása).

9.3. A jelen Felhasználási Feltételekkel és/vagy az Alkalmazással kapcsolatos visszajelzéseket, megjegyzéseket és technikai segítségnyújtás iránti kéréseket és más egyéb kommunikációt ezen a címen juttathatja el hozzánk: kozonsegszolgalat@tv2.hu

 


2015. július 15. 11:28


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG