április 7.
Herman

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NYEREMÉNYJÁTÉK
A Valami Amerika 3-játék nyerteseinek listája
A Valami Amerika 3 című film premier előtt vetítésére szóló páros belépőkért indított játékunk lezárult! A szerencsés nyertesek:

SZENTESI ZALÁN
KÚTVÖLGYI ANETT

GRATULÁLUNK!

ELŐZMÉNYEK, A JÁTÉK:

Ott akarsz lenni a Valami Amerika 3. premier előtti vetítésén február 13-án este az Aréna Plázában? Küldj helyes választ a cikkben található kérdésre a jatek@tv2.hu e-mail címre, és nyerd meg a 2 páros belépő egyikét!

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, és nyerj páros belépőjegyet!

A kérdés: Mikor vetíti a TV2 a Valami Amerika 1. és 2. részét?

A válaszokat a jatek@tv2.hu e-mail címre várjuk február 9-én (péntek) 12 óráig. 

A játékszabályért görgess lejjebb!

Készülj a premierre nálunk a Valami Amerika-filmekkel! Éld át újra az első két rész legszórakoztatóbb pillanatait! Egy kis segítségért kattints IDE!


Nyerj páros mozijegye(ke)t!

HD_valami_amerika_3_jatek.jpg

A játékszabály:


A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)


A játék időtartama:
2018.01.30-tól 2018.02.09. 12:00-ig.


A nyeremény:
2 darab páros belépőjegy a Valami Amerika 3. február 13-án, 20 órakor kezdődő premier előtti vetítésére. A vetítés helyszíne: Cinema City Aréna (1087 Budapest, Arena Plaza bevásárlóközpont, Kerepesi út 9.).


Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.


Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos weboldalán tesszük közzé.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel.
A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.


A TV2 a nyeremény átvételről e-mailben tájékoztatja a nyertest.
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2018.02.12-én 10.00 óráig nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.
A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, illetve a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.
További harmadik személyeknek a TV2 ezen információkat, illetve személyes adatokat nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat a Szervező a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje.


Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

A játék határidejét 2018.01.31-én meghosszabbítottuk.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

2018. január 30. 12:18

Címkék: Játék   valami amerika 3   valami amerikaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG