február 25.
Géza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NYEREMÉNYJÁTÉK
Nyerj páros belépőjegyet a Pappa Pia premier előtti vetítésére!
Ott akarsz lenni a Pappa Pia premier előtti vetítésén augusztus 15-én 20 órakor az Arénában? Küldj helyes választ a facebook@tv2.hu e-mail címre, és nyerd meg a 3 páros belépő egyikét! A kérdés: Milyen rokoni kapcsolat van a filmben Nagy Feró és Szabó Kimmel Tamás között? A válaszokat a facebook@tv2.hu e-mail címre várjuk augusztus 10. (csütörtök) 12 óráig. A nyertesekért és a játékszabályokért görgess lejjebb!

A Pappa Pia című film premier előtti vetítésére szóló páros belépőkért indított játékunk lezárult! A szerencsés nyertesek:

Juhász Gergely
Danczi Andrea
Kiss Tünde

Gratulálunk!

A játékszabály:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2017.08.09-től 2017.08.10. 12:00-ig.

A nyeremény:
3 darab páros belépőjegy a Pappa Pia augusztus 15-én 20 órakor kezdődő premier előtti vetítésére.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek . 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos weboldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel.

A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

A TV2 a nyeremény átvételről e-mailben tájékoztatja.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2017.08.11-én 12.00 óráig nem jelez vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából.

A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

2017. augusztus 9. 14:18KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG