április 4.
Izidor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NYEREMÉNYJÁTÉK
A MOKKA KVÍZ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:

TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)

A nyereményjátékok lebonyolításában technikai partner:

Mile Informatika Kft. (Székhely: 2837 Vértesszőlős Sánc u 2. http://www.mile.hu)
A TV2 „Mokka Kvíz” néven (http://www.facebook.com/tv2mokka/app_255175417928841) játékot hirdet Mokka című reggeli show-jának Facebook oldalán (http://facebook.com/tv2mokka) az oldal felhasználói számára az alábbiak szerint.

A játék időtartama:

2012.07.09-tól folyamatosan - (adás)napi frissülés szerint, heti vagy napi sorsolásokkal.

Részvétel:

A játékban azok vehetnek részt, akik csatlakoznak a Mokka Facebook-oldalához ("lájkolják" azt).

Az egyes játékok időtartama:

Amíg érvényesen lehet játszani úgy, hogy a játékos-felhasználó részt vegyen a játék nyereménysorsolásán. A meghirdetett játék időtartama és a játékban megnyerhető nyeremény(ek) az alkalmazás fejlécében láthatóak.

A játék menete:

A játék keretében a felhasználók a Mokka Facebook oldalán elhelyezett kvízalkalmazás segítségével, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. Amennyiben az adott játék több napon keresztül folytatódik és ez alatt több eltérő kérdésre is helyesen válaszol a játékos, akkor minden helyes és érvényes válasszal növeli a nyerési esélyeit. A játékos annyiszor kerül be a sorsolási adatbázisba, ahányszor helyesen és érvényesen válaszol. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:

A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Mokka hivatalos facebook oldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 vagy a nyereményt biztosító partnercég veszi fel (telefonos megkeresés esetén a kapcsolatfelvétel rögzítésre kerül) és az általa megadott adatok alapján a nyereményt postai úton továbbítjuk (partner által biztosított nyeremény esetén továbbítják a partnerek) vagy a személyes átvételt biztosítjuk (partner által biztosított nyeremény esetén biztosítják a partnerek). A postai úton való kiküldés esetén a nyeremény kézbesítéséért vagy a rossz személyazonosítók miatti a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyereményt - a sikeres kapcsolatfelvételt követően az egyeztetés szerint, vagy legkésőbb 30 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor vagy új nyertest sorolunk ki, vagy a nyeremény a következő játék nyereményként kerül felajánlásra. Tárgynyeremény esetén, amennyiben a nyertes a kihirdetés időpontjától számítva két héten belül nem jelentkezik vissza (nem reagál e-mailes megkeresésünkre, nem juttatja el telefonszámát a megadott e-mail címre), úgy elesik a nyereménytől.
A résztvevők az alkalmazás használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:

A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A nyereményjáték lebonyolítására használt alkalmazás a Facebooktól független, azzal bármilyen összefüggésbe nem hozható.

Az alkalmazás az adatokat - a Facebook-adatkezelési szabályait betartva - saját szerverén tárolja.
Adataidat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:

http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

A Facebook adatok felhasználási elveiről itt találsz bővebb információkat:

http://www.facebook.com/about/privacy

2012. július 1. 15:58KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG