január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Stohl András volt feleségével való kapcsolatáról vallott
A műsorvezető őszinte bejegyzésben vallotta meg érzéseit.

Stohl András elérzékenyült, lánya elárulta: Még a szemébe is könny szökött.

Büszke apukának vallhatja magát Stohl András, aki elárulta, mennyire boldogan éli mindennapjait a családjával karöltve: 

˝A képen Éva, Rebeka édesanyja, azaz a volt feleségem is látható és nem csak a kép miatt teszünk úgy, mintha jól éreznénk magunkat egymás társaságában!˝

Nagyon sok olyan család van, ahol ha a szülők útjai szétváltak, többet már nem szívesen találkoznak egymással, rosszabb esetben akár nem is beszélgetnek: András és Éva viszont nem ezt az utat választották, ezzel is példát statulálva. A műsorvezető hozzátette:

˝Nagyon jó kapcsolatban maradtunk és sokat járunk össze, nem csak ünnepekkor, hanem egész évben.˝

A műsorvezető elárulta, nagyon boldog amiért ilyen elfogadó családban élhet!

Új házba költözött az Újratervezés családja, Mirellának pedig Stohl András segített a készülődésben, aki alig várja már, hogy meglássa az új lakást.

A Nicsak, ki vagyok? műsorában lehullott a lepel az apácáról. Stohl András bújt meg a jelmez alatt, aki a reggeli Mokkában mesél élményeiről.

Stohl András megosztotta élményeit a Nicsak, ki vagyok? második adásából. Elárulta, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás, és mit élvezett a legjobban.

Stohl András lerántotta a leplet babonáiról és arról, hogyan szokott felkészülni egy-egy élő showra és mit szokott csinálni a reklámok alatt.

A Mokka vendégei Stohl András és Kárpáti Rebeka voltak, akik elmesélték az Újratervezésben szerzett élményeiket és érzéseiket a műsorral kapcsolatban.

2021. január 14. 14:03

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_gyerek   celebszemle_születésnap   celebszemle_elismerés   stohl andrás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG