január 21.
Ágnes

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Metzker Viki egyik legnagyobb gyengeségéről vallott
A bejegyzésre csak úgy özönlöttek a reakciók.

Metzker Viki nem tudott sokáig titkolózni Miss Mood előtt, ugyanis nagyon hamar rájött: Aranytorkú barátnője rejtőzködik a Tigris jelmezében!

A két sztár egy vadonatúj dallal állt elő a rajongók legnagyobb örömére. 

A Mokka vendégei voltak "21" című közös daluk bemutatása, és a Nicsak, ki vagyok? műsorában szerzett élményeik miatt. A műsor jellegéből adódóan a korán kelés elengedhetetlen volt. A hajnali kelés viszont nem a lányok erőssége, ezért „Nem volt őszinte a mosolyunk”jelzővel illette a fotót Viki.

Metzker Viki nyerte meg a Nicsak, ki vagyok? második évadát: Az elmúlt időszak történéseiről egy exkluzív interjú keretében mesélt Kadlecsek Krisztiánnak. A Mokka vendége Metzker Viktória volt, aki a stúdióba cicájával, Bocival érkezett:A DJ elárulta, milyen macskái vannak még és azt is, miben másak így a hétköznapjai. Miss Mood Kadlecsek Krisztiánnak mesélt a mulatós produkcióról, az inspirációról, valamint arra is kitért, miért Metzker Viki segítségét kérte a felkészülés során. Kadlecsek Krisztián kifaggatta Metzker Viktóriát, aki Miss Mood egyik legjobb barátnője: A DJ elárulta, mi a közös bennük, valamint azt is, mióta tart a barátságuk.

2021. január 13. 13:52

Címkék: celebszemle   metzker viki   miss mood   Mokka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG