január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dobó Ági megmutatta: Így készíthetsz tökéletes fokhagymás tunkolóst
A bejegyzésre csak úgy özönlöttek a kommentek!

Dobó Ági a legtöbbet szerette volna kihozni az idei ünnepből családja számára. Azonban nem csak az idei, de a korábbi karácsonyai is nagyon különlegesek voltak.

A Mokka műsorvezetője megosztotta velünk tuti tippjét, hogyan készíthetünk el egy különleges hozzávalót, mellyel több ételünk ízét is feldobhatjuk. Dobó Ági konyhapraktikáját érdemes lesz kipróbálni, ha igazi ízélményben szeretnék részesülni az olívaolajban megérlelődött fokhagymagerezdjeinek receptjével.

Miközben Ági a fűszeres hozzávalót elkészíti a konyhában, a gyerekek azzal versenyeznek, hogy ki pucol meg több fokhagymagerezdet, ezzel is egy kis mókát visznek bele a közös főzőcskézésbe.

Együtt karácsonyoztak a Mokka stúdiójában a műsorvezetők, és amíg egy közös süteményt készítettek, saját karácsonyukról is meséltek.

Azoknak akik a koronavírus idején tarják az esküvőjüket komoly korlátozásokkal kell szembenézniük. Szőcs Renáta, Dobó Ági és Herendi Gábor voltak a Mokka vendégei.

Dobó Ágit műsorvezetőként láthatjuk a képernyőn. Elárulta, hogyan változtatta meg az életet az új lehetőség, és milyen háttértudását kamatoztathatja.

Teljes harmóniában készült Ági és Csaba fogása, eközben pedig az is kiderült, mit tartottak legnagyobb ellenségüknek a versenyben.

Dobó Ágin egy igazán egzotikus alapanyag fogott ki a Love Bistro-ban!

2021. január 13. 15:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_konyha   celebszemle_mokka   celebszemle_sütés_főzés   dobó ági

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG