január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Király család nagyon izgatott: Először ünneplik hármasban az Újévet
Király Viktor és felesége nem is lehetnének boldogabbak!

Király Viktor büszke apuka: Az énekes a feleségével, Király-Virág Anitával és a közös gyermekükkel, Kolennel idén először közösen ünnepelték meg a karácsonyt.

Iszonyatosan nagy boldogság veszi körül a Király családot: Viktor és Anita 2020-as éve kiemelkedően fontos eseményben részesített őket, ugyanis a családot egy tündéri kisfiúval ajándékozta meg az élet. Kolen érkezése egy emlékezetes nappá vált ebben az esztendőben, most pedig már együtt köszönthetik először az újévet!

Egészségben és nagyon sok boldogságban teli új esztendőt kívánunk a kis családnak!

˝Na most ugrik a macska a levesbe˝ - ilyen, és ehhez hasonló szállóigékből nincs hiány Viktorék otthonában, így nem csoda, hogy párjára, Anitára is átragadt néhány szófordulat. Így fordulhatott elő, hogy a gyönyörű modell ˝felcsapkodta˝ szerelmét a stúdióban...

Király-Virág Anita mesélt Kolen babájuk alvási szokásairól, a pszichológus pedig - aki maga is gyakorló anyuka - elmondta, szerinte mi a legjobb a gyereknek és természetesen a szülőknek.

Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.

Előnézeti kép forrása: Király-Virág Anita Instagram oldala

2020. december 31. 11:17

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_család   celebszemle_cuki   Király Virág Anita   király viktor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG