január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas elismerésben részesültek a Dancing with the Stars versenyzői
Az álmok a Dancing with the Stars táncparkettjén most válnak valóra.

Egy fantasztikus jive produkcióval lépett parkettre Détár Enikő és Baranya Dávid a Dancing with the Stars hetedik élő showjában!

Hétről-hétre folyamatos fejlődésen mennek keresztül a Dancing with the Stars versenyzői, és ez alól nem kivétel a színésznő, Détár Enikő és táncpartnere, Baranya Dávid sem. Kettejük párosítása eszméletlen koreográfiák megszületését eredményezték eddig a parkett közepén: Enikő megállíthatatlanul halad a közös céljuk felé, amely útján Dávid minden tudásával elkíséri Őt.

A múlt heti riszavidal során bemutatott lélegzetelállító emelésük láttán minden száj tátva maradt. A legjobb visszacsatolás ehhez pedig az volt, amikor a két zsűri, Molnár Andrea és Ördög Nóra az extra pontjaikat Enikőéknek ajándékozták!

Détár Enikő és partnere, Baranya Dávid bevállalta, hogy a produkciójukat egy tűzoltólétrán kezdik meg, ám az extrém mutatvánnyal majdnem ráfáztak.

Baranya Dávid őszintén vallott a Dancing with the Stars próbáiról és a showról.

Előnézeti kép forrása: Baranya Dávid Instagram oldala

2020. november 27. 16:20

Címkék: celebszemle   celebszemle_táncpartner   celebszemle_dancing_with_the_stars   dancing with the stars   baranya dávid   détár enikő

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG