január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Van olyan étel a világon, amit a sztrárséf sem ismert: Te kitalálod mi az?
˝Most találkoztam először ezzel a süteménnyel...˝ - Meglepő szavaival kezdte sorait közösségi oldalán a séf.

A Love Bistro zsűrije bizony nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, szigorúan értékelték az elkészült tányérokat!

Még mindent a profik sem tudhatnak igazán, legyen szó akár több évnyi tapasztalat is a hátuk mögött, egy biztos marad: A világ minden léteztő ételének receptjeit ők sem ismerhetik, nehéz is lenne egy recepteskönybe összegyűjteni azokat.

A Love Bistro sztárséfe olyan kihívás elé állt, amely felkeltette kíváncsiságát: Bernáth József egy süteménnyel találta szembe magát, amivel élete során eddig még soha nem találkozott. A gasztro-reality műsor egykori zsűrije természetesen utánajárt a dolognak, és felderítette az ínyencség titkát: Most már tudjuk, mi rejtőzik az édes ízélmény mögött. Ti tudjátok a képre nézve, hogy milyen különlegességgel álltok szembe?

Az erdélyi puncstorta már ránézésre is izgatja a fantáziánkat, mi lenne, ha egyenesen az asztalunkon heverne egy tányéron...

A klasszikus hollandi mártás nem áll sok elemből, ám technikáját csak kevesen ismerik jól: Bernáth József megmutatta, hogyan készül a tökéletes mártás.

A séf egészen kíváncsi volt arra, hogy mit is tálal fel pontosan Molnár Tibi és szerelme, a válasz hallatán azonban egészen megdöbbent.

Előnézeti kép forrása: Bernáth József Instagram oldala

2020. november 25. 7:46

Címkék: celebszemle   celebszemle_love_bistro   celebszemle_sütés_főzés   celebszemle_konyha   bernáth józsef   love bistro

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG