november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szögeczki Ági ezért adta fel a Farm VIP versenyét: ˝Nagy bajban voltam˝
Az édesanya kendőzetlen őszinteséggel válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Szögeczki Ági búcsúzott a Farm VIP hatodik adásából...ráadásul önszántából. Történt ugyanis, hogy az édesanya hosszas vívódás után úgy döntött, képtelen figyelmen kívül hagyni rossz megérzéseit és feladja a versenyt.

Végső elhatározásának körülményeiről egy telefonos interjú keretében faggattuk: Ági pedig minden felvetődő kérdésre készségesen, kendőzetlen őszinteséggel válaszolt.

˝A TV2 felkérését többek között a kisfiam miatt vállaltam el, hiszen szerettem volna neki  bebizonyítani, mennyire erős nő vagyok...pontosan ezért mindig figyelek a megérzéseimre, amik az utóbbi időben soha nem csaltak. Amióta édesanyává váltam alapjaiban változott meg az életem.˝ - mondta Ági, majd a verseny feladására fordította a szót.

˝Nagy bajban voltam. Napokon keresztül motoszkált bennem egy megmagyarázhatatlan rossz érzés, amit az anyai megérzéseimnek tudtam be. Vajon valami baj történhetett? Patrick a műsort követően kezdte az iskolát, úgy gondoltam, fokozottan szüksége van rám, ezt az érzést pedig tetőzte egy belső, vészjósló sugallat.˝

Ági ezért hosszas őrlődés után úgy döntött, meghozza a mindent felülíró döntést. Elhatározására könnyek között adott magyarázatot.

˝Legyen szó bármekkora nyereményről, soha nem bocsátanám meg magamnak, ha a családommal bármi történne...Amint hazaértem beigazolódtak a félelmeim. Szerencsére a kisfiam, Patrick teljesen jól volt, azonban a rá vigyázó édesanyám megbetegedett.˝ - mesélte Ági, akit nagyon megviselt az eset.

˝Nem bántam meg a döntésemet, hiszen ha napokkal később érkezem, akár komolyabb baj is történhetett volna. Szerencsére édesanyám azóta jól van, de mindenkinek azt tanácsolom, hogy hallgasson a belső hangjára!˝

Ági nem tagadja, szívesen maradt volna tovább, de egy dolog biztos: Rengeteg örömteli percet okozott a nézőknek, ezt pedig senki sem veheti el tőle!

2020. november 21. 8:00

Címkék: celebszemle   szögeczki ági

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG