január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Az Exatlon Hungary sztárjának ez hiányzik legjobban a nyárból
Csupa sport, tiszta élvezet...

Újra országos wakeboard bajnok lett Orbán Olivér.

Az Exatlon Hungary egykori Bajnoka eszméletlen mutatáványokkal uralta a vizet, amit közösségi oldalára feltöltött videó részletében megtekinthetünk: Orbán Olivér nem csak az Exatlon során okozott meglepetések, wakeboardozás közben lencsevégre kapott mozdulataitól a szánk is tátva marad.

Nem meglepetés, hogy az országos wakeboard bajnok kedvenc kikapcsolódása közé tartozik ez az extrém sport, amit igazán nyáron tud a legjobban kiélvezni, hiszen a kellemes időjárási viszonyok ekkor a legalkalmasabbak hozzá. Hiányát már a sportoló is érzi, ezért is osztotta meg nosztalgiavideóját a rajongóival:

˝Már most hiányzik a wakeboardozás.˝

Orbán Olivér sok mindent megtanult önmagáról az Exatlon alatt, habár nehezen tudta elképzelni, hogy bírja ki telefon nélkül. A sportoló jövőjéről mesélt a Mokkában.

Ha igazi Exatlon rajongó vagy, ezt látnod kell!

Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja is ott volt és dokumentálta az eseményeket. Hogy hogyan birkózott meg Olivér a BMX trükkökkel és milyen tanára volt Zozo, az a videóból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Orbán Olivér Instagram oldala

2020. november 12. 9:43

Címkék: celebszemle_exatlon_hungary   celebszemle   celebszemle_sport   orbán olivér   wakeboard   extrém sport   Exatlon Hungary

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG