január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Jóban Rosszban sztárja pozitív gondolatokkal motiválja követőit
˝Nehéz időszak elé nézünk most mindannyian.˝ - Kezdte mondanivalóját a színész.

Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka, Suhajda Dani és Bugár Anna szeretnék felhívni az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

A Jóban Rosszban sztárja otthonában látta vendégül a Tények Plusz stábját: A téli depresszióval kapcsolatban forgattak a színésszel egy interjút, mialatt több fontosabb témát is megejtett Kiss Ernő Zsolt, amiről közösségi oldalán is írt:

˝Nem elég, hogy egyre rövidebbek a nappalok, hogy néha az orrunkig sem látni a ködtől és a sapka+sál kombó is állandó társunkká válik, ott van még ez a fránya vírus is.˝

A színész nem engedi, hogy hatalmába kerítse a fennálló helyzet, mégha nehéz is derűlátónak lenni sokszor, de Ő a végsőkig kitart! Azt nem tudni, hogy a kitartáshoz szükségünk lesz-e a citromra, mindenestre a barátjával jól szórakoztak, amikor limonádé készítés közben beleharaptak az iszonyúan savanyú citromba: A fanyar képet vágó pofáktól azonnal jó kedvre derülünk.

Valami készül... Fondorlat, szervezkedés, bosszúvágy, szenvedély, izgalom, előre kitervelt pillanatok. Jóban Rosszban minden hétköznap a SuperTV2-n!

Kislányuk vágyát váltották valóra Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, akik hosszú kérlelés után, egy imádnivaló cicával lepték meg Zuzut.

Kiss Ernő Zsolt a Celebszemle vlog keretein belül mesélt a Jóban Rosszban sorozatában szerzett élményeiről, és harmonikus családi életéről.

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. november 12. 9:49

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   kiss ernő zsolt

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG