január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Jóban Rosszban sztárja élete fontos fordulópontjához ért
˝...nem egyedül kellett megbírkóznom a feladattal.˝ - Írta a tűtől való félelméről ismert színész közösségi oldalára feltöltött képe mellé.

Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka, Suhajda Dani és Bugár Anna szeretnék felhívni az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

Kiss Ernő Zsolt életében először adott vért, mindezt ˝tűparás˝ létére, amely nem is volt annyira fájdalmas, mint amennyire hitte, saját szavaival élve ˝kellemes csalódás volt˝ a számára. A nemes alkalomra nem csak egyedül ment, barátai is elkísérték, akik szintén részt vállaltak a feladatban

˝...mert mi tényleg együtt vagyunk jóban, rosszban - Tette hozzá a színész.

Nem csak bátor tettéhez, de őszinte cselekedetéhez is gratulálunk minden bajbajutott ember nevében, akik valaha is rászorulnak majd a segítségére!

Valami készül... Fondorlat, szervezkedés, bosszúvágy, szenvedély, izgalom, előre kitervelt pillanatok. Jóban Rosszban minden hétköznap a SuperTV2-n!

Kislányuk vágyát váltották valóra Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, akik hosszú kérlelés után, egy imádnivaló cicával lepték meg Zuzut.

Kiss Ernő Zsolt a Celebszemle vlog keretein belül mesélt a Jóban Rosszban sorozatában szerzett élményeiről, és harmonikus családi életéről.

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. november 7. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_elismerés   celebszemle_jr   kiss ernő zsolt   nyári darinka   suhajda dániel   bugár anna

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG