január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Jóban Rosszban sztárjai megmutatták alkotói képességüket
Halloween idején bizony nem szokatlan mindez!

Kislányuk vágyát váltották valóra Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, akik hosszú kérlelés után, egy imádnivaló cicával lepték meg Zuzut.

.

Úgy tűnik, hogy nem csak a televíziók képernyőin vagy a színház színpadán állják meg helyüket a Jóban Rosszban sztárjai: Kifejezetten jó kreativitással és ügyességgel rendelkeznek alkotás terén is, eme babérjaikat pedig a halloween-i kreációikon is sikerült megmutatniuk.

Kiss Ernő Zsolt és szerelme, Nyári Darinka a kislányukkal karöltve belevágtak a tökfaragásba: Bár a színészkedés rengeteg időt elvesz, és évek óta kimarad Zsolt a tökfaragásból, most viszont szó szerint belecsaptak a mókás családi programba:  Művészi alkotások megszületését eredményezte a faragás, mellyel elbüszkélkedtek a színész közösségi oldalán is...

Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka olyan információt árult el magánéletükről, amit talán csak kevesen tudnak. Ezt még Istenes László sem tudta szó nélkül hagyni.

Kiss Ernő Zsolt a Celebszemle vlog keretein belül mesélt a Jóban Rosszban sorozatában szerzett élményeiről, és harmonikus családi életéről.

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. november 1. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_gyerek   celebszemle_család   kiss ernő zsolt   nyári darinka   zuzu

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG