december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Árulkodó párbeszéd: Palvin Barbi menyasszony lett?
A modell legfrissebb bejegyzése jó okot ad rá, hogy azt higgyük: Dylan Sprouse gyűrűt húzott a világhírű modell ujjára.

Híres modelleket támadnak alakjuk miatt, nemcsak a követőik, de modellügynökségek is. Emily Ratajkoswki csak az egyik közülük, aki szerint manapság azért nem kap munkát, mert túl nagyoknak, vagy túl szexinek találják a melleit. De tavaly botrány robbant ki hazánk híres szupermodellje, Palvin Barbi körül is, akit bikinis fotósorozata miatt támadtak, ugyanis túl kövérnek találták egyesek egy átlagos modellhez képest.

.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse kapcsolatának egy emberként örült az egész világ, ugyanis a két hírességet nem csak együtt, hanem külön-külön is imádja a közönség. A modell friss bejegyzése pedig jó okot ad rá, hogy azt feltételezzük: a szerelmesek szorosabbra fűzték a viszonyukat és Dylan feltette a nagy kérdést. Történt ugyanis, hogy a színész először feleségeként szólította Barbit, aki gyorsan meg is cáfolta a hírt, így menyasszonyaként emlegette a modellt.

Az utóbbi kedveskedést már nem utasította el Barbi, azonban meg sem erősítette azt. A kommentszekció felrobbant, ami egyáltalán nem meglepő: Vajon újabb álompár készül kimondani ki a boldogító igent?

Bombaként robbant a hír, hogy a Victoria’s Secret hivatalos modellje lett a magyar szupermodell, Palvin Barbara. A gyönyörű modellre méltán büszkék is lehetünk, hiszen ő az első magyar modell, aki megkaphatta ezt az oly sok modell által áhított címet. Előnézeti kép forrása: Palvin Barbi Instagram oldala

2020. október 27. 16:38

Címkék: celebszemle   palvin barbara   dylan sprouse

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG